!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το καλύτερο στοματικό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Το καλύτερο στοματικό
Χρησιμοποιώ από φαρμακείο ένα που λέγεται Plac Away daily mild. Μου το είχε συστήσει οδοντίατρος μιας και έχω περιοδοντίτιδα.
να τρωτε φρουτα ρε μπαγλαμαδες.
με τα χημικα και τις μαλακιες...
μπαμπουινοι
μπαμπουινοι
Φάε εσύ σταφύλια πχ ενώ έχεις πρόβλημα στα δόντια ή στα ούλα και θα βρεις την υγειά σου.πήζον bot έγραψε: 28 Αύγ 2021, 18:11 να τρωτε φρουτα ρε μπαγλαμαδες.
μπαμπουινοι
Καλά τα φρούτα και η καλή δια(σ)τροφή,αλλά και αυτά δεν είναι αθώα του αίματος.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για ποιο λόγο να υπάρχει ιδιαίτερο στοματικό για μετά το στοματικό;vantono έγραψε: 27 Αύγ 2021, 22:18Δεν νομιζω, καλό ειναι να χρησιμοποιείς. Αλλά εγώ ειμαι μανιακός με τα δόντια μου προσωπικά, και χρησιμοποιώ τα πάντα. Νήματα, βουρτσισμα αρκετά λεπτά, στοματικό αμεσως μετά, και στοματικό για μετά το στοματικό να υπήρχε ακομα και τετοιο θα χρησιμοποιουσα.GoBack έγραψε: 27 Αύγ 2021, 22:13 Δεν χρειαζεσαι στοματικο διαλυμα εκτος αν στο συστησει οδοντιατρος.
Την οδοντοστοιχία τη θεωρώ ό,τι σημαντικότερο και για τα δύο φύλα, για μενα αποτελεί και ενα απο τα σημαντικότερα κριτήρια για να αποδεχτώ ή να απορρίψω γκόμενα.
το σύνηθες στοματικό σου για μετά το στοματικό δεν κάνει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-