!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Spider-Man: No Way Home
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Spider-Man: No Way Home
Υπάρχετε κι εσείς, τι να κανομεν, να σας σκοτώσουμε;lafkiotis έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:50Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες στην ιστορια του κινηματογραφου το Dune.Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:40 Βλέποντας ταινίες στυλ Dune να βγάζουν με το ζόρι τα έξοδα τους, καταλαβαίνει κάποιος γιατί το Χόλιγουντ έχει πέσει σε τέτοιο τέλμα.
Μαλακας είναι ο άλλος να ρισκάρει χρήμα με κάποιο νέο ΙΡ; Σου λέει "έχω τους μαλακες και τους αρμέγω".
600 batmans και 123 spiderman/avenger και κάτι ξερασματα Fast and furious.
Ρε δε μπανε να γαμηθουνε;

Κριτική για Matrix (το 1ο).
the worst movie he has ever seen
Spoiler
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Κι όλα αυτά, επειδή το βιβλίο δεν χωρούσε σε μια ταινία και το κόψανε σε δύο ταινίες.Πτολεμαίος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 01:51Υπάρχετε κι εσείς, τι να κανομεν, να σας σκοτώσουμε;lafkiotis έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:50Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες στην ιστορια του κινηματογραφου το Dune.Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:40 Βλέποντας ταινίες στυλ Dune να βγάζουν με το ζόρι τα έξοδα τους, καταλαβαίνει κάποιος γιατί το Χόλιγουντ έχει πέσει σε τέτοιο τέλμα.
Μαλακας είναι ο άλλος να ρισκάρει χρήμα με κάποιο νέο ΙΡ; Σου λέει "έχω τους μαλακες και τους αρμέγω".
Spoiler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε, χίλιες φορές το dune και το matrix, παρά οι σαχλαμαρίτσες της disney.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πρόκειται για μια πολυεθνική που έχει αγοράσει τα 3/4 του κινηματογράφου. Εξελίσσεται σε μονοπώλιο.
Δεδομένου μάλιστα ότι πρόκειται για εταιρία που έχει παράδοση σε παιδικές ταινίες, ουδέποτε θα ξεπεράσει ορισμένες αγκυλώσεις που έχει στα πλαίσια της ελευθερίας.
Είναι μια τεράστια συζήτηση. Ασ' το να πάει...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Χρειάζεται υψηλό IQ για να αντιληφθεί κάποιος την ιστορία του Matrix.Πτολεμαίος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 01:51Υπάρχετε κι εσείς, τι να κανομεν, να σας σκοτώσουμε;lafkiotis έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:50Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες στην ιστορια του κινηματογραφου το Dune.Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 19:40 Βλέποντας ταινίες στυλ Dune να βγάζουν με το ζόρι τα έξοδα τους, καταλαβαίνει κάποιος γιατί το Χόλιγουντ έχει πέσει σε τέτοιο τέλμα.
Spoiler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην επαναλαμβάνουμε. Τα social media δώσανε βήμα στον κάθε οπαδό του Dune, John Wick και Fast Furious.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- hellegennes
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό όταν μιλάμε για φιλμ 200 εκατομμυρίων. Είναι τεχνικά άρτια; Χαίρω πολύ.sys3x έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:45 Είναι καλογυρισμένη πάντως και, λογικά, εφόσον είσαι φαν θα σου αρέσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Πήγα να το δω λόγω παρέας και βρέθηκα σε μια αίθουσα τιγκα που αντιδρουσε με φωνές, χειροκροτήματα, γέλια και άπειρα σχόλια σε κάθε σκηνή, ο,τι πιο κοντινό σε γήπεδο έχω ζήσει σε κινηματογράφο. Δεν με ενοχλησε αυτη καθαυτή η φασαρία, αντίθετα όλη η εμπειρία ήταν ευχάριστη. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η νεομυθολογία των ταινιών με υπερήρωες δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά μόνο ως προς τα παραδοσιακά παραμύθια και τη θρησκεία αλλά και ως προς πχ τις συναυλίες. Αυτό κάνει τη δεσπόζουσα θέση της Disney ακόμα πιο σημαντική και ανησυχητική... Καθώς ζούμε στην εποχή των sequels - prequels - reboots, το τι είναι κινηματογραφική ταινία και το τι είναι σειρά πλέον συγκλίνει σε ποιότητα και κόστος, οι άνθρωποι δένονται συναισθηματικά με αυτές τις ταινίες, εθίζονται σε σκόπιμα ανολοκλήρωτες ιστορίες και δέχονται ο,τι μηνύματα τούς περάσουν. Όλοι θέλουν να γίνουν Star Wars. Δεν το παίζω υπεράνω, κι εγώ έχω δει τα δύο τελευταία Avengers στον κινηματογράφο!
Προσοχή, από εδώ και πέρα σχολιάζω την πλοκή χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Αν δεν έχετε δει την ταινία και δεν θέλετε να μάθετε τι γίνεται έστω και απέξω απέξω, μην διαβάσετε παρακάτω.
Προσοχή, από εδώ και πέρα σχολιάζω την πλοκή χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Αν δεν έχετε δει την ταινία και δεν θέλετε να μάθετε τι γίνεται έστω και απέξω απέξω, μην διαβάσετε παρακάτω.
Spoiler
Η ταινία είναι συνδυασμός της παμπάλαιας ιστορίας του μαθητευόμενου μάγου, που επικαλείται δυνάμεις που δεν κατανοεί και δεν ελέγχει, και της πιο σύγχρονης συζήτησης περί των κινδύνων της βίαιης άρσης της ανωνυμίας (doxxing), κάτι που βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Παρότι: 1) έχει το κλασικό πια ύφος ταινιών Marvel, με αστεία και σαρκασμό ακόμα και όταν πάει κυριολεκτικά να διαλυθεί το σύμπαν στο τέλος, 2) βρήκα τον βασικό μηχανισμό κάπως γελοίο (ένα ξόρκι παγκόσμιας εμβέλειας πηγαίνει λάθος μόνο και μόνο επειδή ο μάγος και ο Spiderman αλληλοτρολλαρονταν λες και ήταν στην κουζίνα και έφτιαχναν ομελέτα), 3) χρησιμοποιεί την έννοια του πολυσυμπαντος ως αφηγηματική πανάκεια και αφορμή για εύκολο άρμεγμα νοσταλγίας (εμφανίζονται δύο παλιότερες εκδοχές Spiderman στην ταινία, καθώς και οι αντίστοιχοι κακοί),
μου άρεσε η ιδέα της αυτοθυσίας ώστε να θεραπευτεί ο εχθρός, ενώ βρήκα το τέλος απρόσμενα σκοτεινό (είναι σαν να πέθανε) και ξαναθέτει την ιστορία του Spiderman σχεδόν σε μηδενική βάση για να πας να δεις και την επόμενη ταινία.
μου άρεσε η ιδέα της αυτοθυσίας ώστε να θεραπευτεί ο εχθρός, ενώ βρήκα το τέλος απρόσμενα σκοτεινό (είναι σαν να πέθανε) και ξαναθέτει την ιστορία του Spiderman σχεδόν σε μηδενική βάση για να πας να δεις και την επόμενη ταινία.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Όχι, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό eye candy.hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2021, 04:51Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό όταν μιλάμε για φιλμ 200 εκατομμυρίων. Είναι τεχνικά άρτια; Χαίρω πολύ.sys3x έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:45 Είναι καλογυρισμένη πάντως και, λογικά, εφόσον είσαι φαν θα σου αρέσει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Dune και Fast and furious στην ίδια πρόταση, τι να πω;lafkiotis έγραψε: 21 Δεκ 2021, 02:41Χρειάζεται υψηλό IQ για να αντιληφθεί κάποιος την ιστορία του Matrix.Πτολεμαίος έγραψε: 21 Δεκ 2021, 01:51Υπάρχετε κι εσείς, τι να κανομεν, να σας σκοτώσουμε;lafkiotis έγραψε: 20 Δεκ 2021, 23:50
Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες στην ιστορια του κινηματογραφου το Dune.
Spoiler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην επαναλαμβάνουμε. Τα social media δώσανε βήμα στον κάθε οπαδό του Dune, John Wick και Fast Furious.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Ρε *αλάκες, δεν έχει κανένα ματς να δείτε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
H Disney ειναι η μια απο τις 5 εταιριες που ελεγχουν τα μμεAlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 02:32Πρόκειται για μια πολυεθνική που έχει αγοράσει τα 3/4 του κινηματογράφου. Εξελίσσεται σε μονοπώλιο.
Δεδομένου μάλιστα ότι πρόκειται για εταιρία που έχει παράδοση σε παιδικές ταινίες, ουδέποτε θα ξεπεράσει ορισμένες αγκυλώσεις που έχει στα πλαίσια της ελευθερίας.
ΚΑΙ τα μμε! Ακριβώς. Ας τα να πάνε. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.Bipsco έγραψε: 21 Δεκ 2021, 14:59H Disney ειναι η μια απο τις 5 εταιριες που ελεγχουν τα μμεAlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 02:32Πρόκειται για μια πολυεθνική που έχει αγοράσει τα 3/4 του κινηματογράφου. Εξελίσσεται σε μονοπώλιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.