Όλα αυτά συν ότι είναι σα να κάνεις shopping, διαλέγουν όλοι με την ησυχία τους, δε χρειάζεται να κάνεις πρόβα όλη την παραγγελία και τελευταία στιγμή να σου φωνάζουν οι εκτός ακουστικού διευκρινίσεις για τη σως.Awesomatic έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:07Προσφορές (και χωρίς να κρατάς φυλλάδια να ψάχνεις)Μπίστης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:34 Γιατί δεν παίρνετε κάτι από την γειτονιά και πρέπει να μεσολαβήσει το η-φούντ ;![]()
Τόσο μπουμεριά το θεωρείτε ;
Έχεις κάποιον να μεσολαβήσει αν κάνει βλακεία το κατάστημα
Δεν χρειάζεται να μιλήσεις στο τηλέφωνο (βασικό)
Τα παίρνουν γραπτά οπότε το "δεν ξέρω, δεν άκουσα, εσείς μας είπατε έτσι" δεν παίζει
Και εννοείται η δυνατότητα για πληρωμή με κάρτα. Έχω μήνες να πάω σε ΑΤΜ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απορία για deliverάδες
- Dwarven Blacksmith
Re: απορία για deliverάδες
-
the comet the course the tail
σωστό.Μπίστης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:34 Γιατί δεν παίρνετε κάτι από την γειτονιά και πρέπει να μεσολαβήσει το η-φούντ ;![]()
Τόσο μπουμεριά το θεωρείτε ;
εγώ ποτέ δεν παίρνω ντελίβερι, το οποίο ελπίζω κάποια στιγμή να καταργηθεί δια νόμου ή να υποχρεώνουν τα μαγαζιά να κάνουν ντελίβερι αποκλειστικά με μικρά αμάξια και όχι μηχανάκια.
πάω και τα παίρνω. είναι ευκαιρία να πας και μια βόλτα να ξεσκάσεις, να πάρεις και τσιγάρα, να μιλήσεις με κάνανάνθρωπο, να πιεις ένα ούζο μέχρι να τα ετοιμαστεί η παραγγελία.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Daje έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:38ΠΑΙΔΑΡΑΣ NTEΛΙΒΕΡΑΣ DETECTED!Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 23:10 Εμένα δεν μου έχει πει ποτέ κανείς κάτι και ντρεπόμουν να ρωτήσω.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση