Ότι δεν έχει κανέναν φόβο να πάει να μείνει εκεί ή ότι θα του τα κατασχέσουν ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:06αυτό τι σχέση έχει, είπαμε;Highlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:05Εγώ πάντως ξέρω βορειοηπειρώτη μάστορα που με τα λεφτά που έχει βγάλει χτίζει και δεύτερη προσωπική βίλλα στην ΑλβανίαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:02
για τη μουσουλμανική μειονότητα; για ποιο λόγο να κάνετε πορεία; υπάρχει καταπίεση εκεί;
όσον αφορά το αρχικό σου ποστ, μίλησες για καταπίεση, έγκλημα και αδικία, όχι για βομβαρδισμούς συγκεκριμένα
ε λοιπόν, καταπίεση, έγκλημα και αδικία αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι Έλληνες της Β. Ηπείρου από τους Αλβανούς και το κράτος τους
τώρα τελευταία μαθαίνω ότι το κράτος τους κατάσχει με το έτσι θέλω περιουσίες και κτήματα που κατέχουν.
εκεί μόκο οι υπερασπιστές των μειονοτήτων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη!
- Highlander
Re: Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη!
Ποιές σφαγές μωρέ; Με την κοιλιά τους και βυζιά τους θα τις κάνουν;OANNHSEA έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:05Σε λίγο καιρό θα γιορτάζουμε άνετα και τις σφαγές των αριστερών που έρχονται...Highlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:01Όταν όμως οι "Έλληνες" έσφαζαν γυναικόπαιδα στην Τριπολιτσά ήταν τριτη και εσύ γιορτάζεις την επανάσταση του 21ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:35
οι Παλαιστίνιοι θα πρέπει να απομονώσουν τους τρομοκράτες της Χαμάς και να αναζητήσουν μια πολιτισμένη λύση με το Ισραήλ.
.
Το πολύ να βγάλουν κάνα καλτσόν και να το κάνουν σφεντόνα.
Εγώ ξέρω έναν τουρκο από την τριπολιτσά που έχει ανοίξει cafe take awayHighlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:05Εγώ πάντως ξέρω βορειοηπειρώτη μάστορα που με τα λεφτά που έχει βγάλει χτίζει και δεύτερη προσωπική βίλλα στην ΑλβανίαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:02για τη μουσουλμανική μειονότητα; για ποιο λόγο να κάνετε πορεία; υπάρχει καταπίεση εκεί;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:32
Ούτε για τη μουσουλμανικη μειονότητα κάνουμε. Αν ξεκινήσει σφαγές το αλβανικο κράτος και βομβαρδίζει με αεροπλάνα τα μειονοτική χωρια, βεβαίως να γίνουν.
Μέχρι τότε θα ασχολούμαστε με τους Παλαιστίνιους και τους κουρδους.
όσον αφορά το αρχικό σου ποστ, μίλησες για καταπίεση, έγκλημα και αδικία, όχι για βομβαρδισμούς συγκεκριμένα
ε λοιπόν, καταπίεση, έγκλημα και αδικία αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι Έλληνες της Β. Ηπείρου από τους Αλβανούς και το κράτος τους
τώρα τελευταία μαθαίνω ότι το κράτος τους κατάσχει με το έτσι θέλω περιουσίες και κτήματα που κατέχουν.
- Highlander
Λίγο δύσκολο να ξέρεις δεν έμεινε τουρκοεβραικο λεπι ζωντανό στην περιοχήnyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:11Εγώ ξέρω έναν τουρκο από την τριπολιτσά που έχει ανοίξει cafe take awayHighlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:05Εγώ πάντως ξέρω βορειοηπειρώτη μάστορα που με τα λεφτά που έχει βγάλει χτίζει και δεύτερη προσωπική βίλλα στην ΑλβανίαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:02
για τη μουσουλμανική μειονότητα; για ποιο λόγο να κάνετε πορεία; υπάρχει καταπίεση εκεί;
-
anax81
Με αυτά που διαβάζω θα γίνω αριστερός. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από ένα κούφιο ακροδεξιό εγκέφαλο με νεκρά εγκεφαλικά κύτταρα
Και τιποτα πιο σιχαμερό από ένα δεξιό ωφελιμιστή βολεμένο τυχοδιώκτη
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ίσως να είσαι ήδη.anax81 έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:13 Με αυτά που διαβάζω θα γίνω αριστερός. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από ένα κούφιο ακροδεξιό εγκέφαλο με νεκρά εγκεφαλικά κύτταρα
Δεν κατάλαβες - εμείς θα τους ξεκάνουμε γιατί προσβάλουν την ανθρώπινη ύπαρξη ακόμα και με την παρουσία τους!!!nyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:10Ποιές σφαγές μωρέ; Με την κοιλιά τους και βυζιά τους θα τις κάνουν;OANNHSEA έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:05Σε λίγο καιρό θα γιορτάζουμε άνετα και τις σφαγές των αριστερών που έρχονται...Highlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:01
Όταν όμως οι "Έλληνες" έσφαζαν γυναικόπαιδα στην Τριπολιτσά ήταν τριτη και εσύ γιορτάζεις την επανάσταση του 21
.
Άσε που όταν αρχίσουν να μιλούν ξερνάνε όσοι τους ακούνε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εξίσου σιχαμερός ο ενοικιαζόμενος αριστερός.anax81 έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:13 Με αυτά που διαβάζω θα γίνω αριστερός. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από ένα κούφιο ακροδεξιό εγκέφαλο με νεκρά εγκεφαλικά κύτταρα
Είπαμε η καλύτερη μέθοδος εξάλειψης τους είναι να ζητήσεις οικονομική ενίσχυση προς ανθρωπιστική βοήθεια μεγαλύτερη των ΜΗΔΕΝ (0) ευρώOANNHSEA έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:15Δεν κατάλαβες - εμείς θα τους ξεκάνουμε γιατί προσβάλουν την ανθρώπινη ύπαρξη ακόμα και με την παρουσία τους!!!
.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Golden Age
Η διαφορά είναι ότι η πατρίδα των Παλαστινίων είναι ιστορικά εφάμιλλη με το σύγχρονο Ισραήλ. Το προηγούμενο δικό τους κράτος ήταν το αραβικό Χαλιφάτο που είχε κατακτήσει την περιοχή. Για τη Χαμάς βέβαια, δικό της κράτος ήταν και η Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.nyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:37Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουν. Σκέψου ότι και το 21 τρομοκράτες λέγαν οι Οθωμανοί τους Έλληνες, όπως και οι βρωμογερμανοι τους αντιστασιακούς. Από τη σκοπιά του ο καθένας έχει δίκιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:35οι Παλαιστίνιοι θα πρέπει να απομονώσουν τους τρομοκράτες της Χαμάς και να αναζητήσουν μια πολιτισμένη λύση με το Ισραήλ.nyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:29
Ε όχι εκεί φταίει ο ελληνικός εθνικισμός. Μη μας πούνε και φασίστες![]()
Εν προκειμένω όμως δεν πρέπει να καταδικάζουμε ελαφρά την καρδία τους Παλαιστίνιους επειδή κατευθυνόμενοι βρωμυλοι κάνουν και καλά πορεία υπέρ τους. Αν τους ζητήσεις να δώσουν μισό ευρώ για καμία ανθρωπιστική βοήθεια θα ράψουν τις τσέπες τους.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάρε ξεστραβώσου και σταμάτα να υποστηρίζεις οποιονδήποτε στέκετται απέναντι στα ελληνικά συμφέρονταHighlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:07Ότι δεν έχει κανέναν φόβο να πάει να μείνει εκεί ή ότι θα του τα κατασχέσουν ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:06αυτό τι σχέση έχει, είπαμε;Highlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:05
Εγώ πάντως ξέρω βορειοηπειρώτη μάστορα που με τα λεφτά που έχει βγάλει χτίζει και δεύτερη προσωπική βίλλα στην Αλβανία
ενδεικτικά με ένα γρήγορο google search
https://www.hellenicparliament.gr/UserF ... 459411.pdf
https://www.himara.gr/epikairotita/7496 ... oipeirwtwn
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/o ... atasheseis
για να μην υπενθυμίσω τα περιστατικά ρατσιστικής βίας που οδήγησαν μέχρι και σε δολοφονία
αλλά είπαμε, εκεί μόκο η αριστερά και η πρόοδος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Highlander
ναι καλέ, οι έρανοι, τα συσσίτια, οι εθελοντές στα καμπς είναι δεξιοακροδεξιοι όχι αριστεροίnyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:18Είπαμε η καλύτερη μέθοδος εξάλειψης τους είναι να ζητήσεις οικονομική ενίσχυση προς ανθρωπιστική βοήθεια μεγαλύτερη των ΜΗΔΕΝ (0) ευρώOANNHSEA έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:15Δεν κατάλαβες - εμείς θα τους ξεκάνουμε γιατί προσβάλουν την ανθρώπινη ύπαρξη ακόμα και με την παρουσία τους!!!nyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:10
Ποιές σφαγές μωρέ; Με την κοιλιά τους και βυζιά τους θα τις κάνουν;
.
*Οι δεξιοακροδεξιοι που διαμαρτύρονται για το ότι δίνει ο ΟΗΕ λεφτά για την περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών
Ε κοίτα αν π.χ. κάνει καμιά χορηγία ο Παπασπιτούλης τότε κάτι γίνεται.Highlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:23ναι καλέ, οι έρανοι, τα συσσίτια, οι εθελοντές στα καμπς είναι δεξιοακροδεξιοι όχι αριστεροίnyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:18Είπαμε η καλύτερη μέθοδος εξάλειψης τους είναι να ζητήσεις οικονομική ενίσχυση προς ανθρωπιστική βοήθεια μεγαλύτερη των ΜΗΔΕΝ (0) ευρώOANNHSEA έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:15
Δεν κατάλαβες - εμείς θα τους ξεκάνουμε γιατί προσβάλουν την ανθρώπινη ύπαρξη ακόμα και με την παρουσία τους!!!
.![]()
*Οι δεξιοακροδεξιοι που διαμαρτύρονται για το ότι δίνει ο ΟΗΕ λεφτά για την περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών![]()
- Highlander
Δυο λινκ από το προνιουζ και το χιμαρα και ερώτηση έξι βουλευτών στο κοινοβούλιο από το 2014.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:22πάρε ξεστραβώσου και σταμάτα να υποστηρίζεις οποιονδήποτε στέκετται απέναντι στα ελληνικά συμφέρονταHighlander έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:07Ότι δεν έχει κανέναν φόβο να πάει να μείνει εκεί ή ότι θα του τα κατασχέσουν ;
ενδεικτικά με ένα γρήγορο google search
https://www.hellenicparliament.gr/UserF ... 459411.pdf
https://www.himara.gr/epikairotita/7496 ... oipeirwtwn
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/o ... atasheseis
για να μην υπενθυμίσω τα περιστατικά ρατσιστικής βίας που οδήγησαν μέχρι και σε δολοφονία
αλλά είπαμε, εκεί μόκο η αριστερά και η πρόοδος
Να μιλάμε και με ερωτήσεις βουλευτών του Μπαχτσελι από το 2014 στο τουρκικό κοινοβούλιο... Καλά
Στο γιατί δεν έπρεπε να τα βρουν οι Έλληνες πολιτισμένα με την Οθωμανική αυτοκρατορία και γιορτάζεις την εξτρεμιστική επανάσταση του 1821 και τις σφαγές γυναικόπαιδων αλλά είναι κακή η Χαμάς δεν μου το εξηγησες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Μάιος 2021, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση