Mevlüt Çavuşoğlu approves this!!!
Δέχομαι το ρίσκο!
Για να ξεστοκάρουμε!
Η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά!
Χρειάζεται ένα μεγαλοπρεπές "ΊΣΩΣ"!!!Μπαντάς έγραψε: 17 Μάιος 2021, 01:22 Ρε αδέρφια, οι παππούδες μας σφαγιάστηκαν στην Κρήτη μαχόμενοι... Ξέρετε για τι πολεμούσαν;;
Είναι δυνατόν να τολμώ να παίρνω θέση σήμερα, σε βάρος μεταξύ άλλων ενός λαού που καταθρυματιστηκε;
Ας διαβάσουμε λίγο, κι ας παθιαστουμε λιγότερο!
ΊΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ και ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ!!
Είπαμε όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες καλοδεχούμενοι ΕΚΤΟΣ από τους Εβραίους μετανάστες στην Παλαιστίνη που οι περισσότεροι ήσαν επιζώντες του Άουσβιτς.Awesomatic έγραψε: 17 Μάιος 2021, 01:15 Όλα τα μπουμπούκια. "Παλαιστίνη από τον Ιορδάνη ως τη Μεσόγειο", refugees welcome, κατσαριδοΚΕΕΡΦΑ κλπ. Αν ο απόπατος είχε απόπατο αυτή θα ήταν η εικόνα του.
Ναι, αλλά πρόσεξες ε;;; Λαοθάλασσα!!!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:01 όλο το αληταριό βγήκε να υποστηρίξει τους τρομοκράτες της Χαμάς και τα σχέδια του Ερντογάν στη περιοχή, καμία έκπληξη
α ναι; δείξε μου ΜΙΑ (1) πορεία για τους Έλληνες της Β. ΗπείρουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:25 Όπου υπάρχει καταπίεση, εγκληματα και αδικία, η αριστερά και η αναρχία είναι εκεί πάντα.
Ε όχι εκεί φταίει ο ελληνικός εθνικισμός. Μη μας πούνε και φασίστεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:26α ναι; δείξε μου ΜΙΑ (1) πορεία για τους Έλληνες της Β. ΗπείρουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:25 Όπου υπάρχει καταπίεση, εγκληματα και αδικία, η αριστερά και η αναρχία είναι εκεί πάντα.
περιμένω
Πως το αντέχει η συνείδησή τους;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:25 Οι ίδιοι άλλωστε κάνουν πορείες με τους κουρδους κατά του τουρκικού επεκτατισμου.
Ούτε για τη μουσουλμανικη μειονότητα κάνουμε. Αν ξεκινήσει σφαγές το αλβανικο κράτος και βομβαρδίζει με αεροπλάνα τα μειονοτική χωρια, βεβαίως να γίνουν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:26α ναι; δείξε μου ΜΙΑ (1) πορεία για τους Έλληνες της Β. ΗπείρουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:25 Όπου υπάρχει καταπίεση, εγκληματα και αδικία, η αριστερά και η αναρχία είναι εκεί πάντα.
περιμένω