!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαμμόθρεφτος επαναστάτης
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Re: Μαμμόθρεφτος επαναστάτης
Πραγματική ιστορία.
Θέλω ακόμα να σκίσω τον γαμ...νο Γ. βλάχο βουλευτή της ΝΔ από το 2010 που έγινε η συγχώνευση Αιγάλεω Ηλυσιακός.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΠΟΤΕ
Γίνανε λοιπόν τα τζέρτζελα σε Ζωγράφου Ιλίσια, κάναμε και τις πορείας μας, κάποια στιγμή, έπεσε η ιδέα να πάμε Κορωπί και να τον εγαμήσουμε στο σπίτι του. Έχει έρθει το ΠΑΣΟΚ. Έπιασα λοιπόν τους έξυπνους και τους είπα, ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΟΣ δεν παίζει γιατί θα δουν νούμερα, στο σπίτι απέξω δεν παίζει γιατί και να πάμε και να κάνουμε και να ράνουμε, κάποιος θα μας δει κάποιος θα μας δώσει. Ούτε από Παιανία, ούτε από Βάρης Κορωπίου θα μπορούμε να γυρίσουμε γιατί 3 τη νύχτα και με το σήμα που θα πέσει, άντε να εξηγήσεις τι θέλουν 4 μαντράχαλοι με ταυτότητες Ζωγράφου να κινούνται εκεί και να έχει γίνει μανούρα για θέμα ιλισιώτικο. ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ, και με λέγανε κότα.
Ένα μήνα μετά μαζεύαμε λεφτά για 2 παλίκαρους που πήγαν και γράψανε συνθήματα και φυσικά τους τσιμπήσανε. Δεν δικαστήκανε, αλλά του βάψανε - αποκαταστήσανε τους εξωτερικούς χώρους.
Θέλω ακόμα να σκίσω τον γαμ...νο Γ. βλάχο βουλευτή της ΝΔ από το 2010 που έγινε η συγχώνευση Αιγάλεω Ηλυσιακός.
Γίνανε λοιπόν τα τζέρτζελα σε Ζωγράφου Ιλίσια, κάναμε και τις πορείας μας, κάποια στιγμή, έπεσε η ιδέα να πάμε Κορωπί και να τον εγαμήσουμε στο σπίτι του. Έχει έρθει το ΠΑΣΟΚ. Έπιασα λοιπόν τους έξυπνους και τους είπα, ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΟΣ δεν παίζει γιατί θα δουν νούμερα, στο σπίτι απέξω δεν παίζει γιατί και να πάμε και να κάνουμε και να ράνουμε, κάποιος θα μας δει κάποιος θα μας δώσει. Ούτε από Παιανία, ούτε από Βάρης Κορωπίου θα μπορούμε να γυρίσουμε γιατί 3 τη νύχτα και με το σήμα που θα πέσει, άντε να εξηγήσεις τι θέλουν 4 μαντράχαλοι με ταυτότητες Ζωγράφου να κινούνται εκεί και να έχει γίνει μανούρα για θέμα ιλισιώτικο. ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ, και με λέγανε κότα.
Ένα μήνα μετά μαζεύαμε λεφτά για 2 παλίκαρους που πήγαν και γράψανε συνθήματα και φυσικά τους τσιμπήσανε. Δεν δικαστήκανε, αλλά του βάψανε - αποκαταστήσανε τους εξωτερικούς χώρους.
- Obi Wan Iakobi
Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:06 Πραγματική ιστορία.
Ρε συ βεροι Ηλυσιακοι υπαρχουν? για τοπικους βαζελους τους κοβω
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Eθνικοκοινωνιστης
μητριδα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Φρούραρχος
Όχι λαγωνικό μου.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:58εγώ θα σου πω το άλλο. Αφού είχαν την ταυτότητα και τον θεωρούσαν ένοχο, γιατί δεν πήγαν σπίτι του να τον συλλάβουν τα λαγωνικά; Περίμεναν να έρθει μόνος του;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:54Κοίτα. Προφανώς και υπάρχουν και άλλα στοιχεία. Άλλωστε αν δεν ήταν εκεί, το κινητό του δεν θα τον δείξει ποτέ στη διασταύρωση και θα αθωωθεί. Αν είμουν δικηγόρος του αυτό θα τον ρώταγα. Αν ήσουν εκεί θα το αποδείξουν με τπο στίγμα του κινητού στις κεραίες. Αν δεν ήσουν θα τους σκίσουμε τα βάρδουλα. Πες μου την αλήθεια, να ξέρω πως θα σε υπερασπιστώ.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:42
μπορεί να είναι σύμπτωση , μπορεί και να μην είναι. Δεν μπορεις να καταδικάσεις κάποιον με αυτό το στοιχείο.
Εύκολο;
Α και κάτι ακόμα. Κανένας αστυνομικός, μπάτσος, όπως θες πες το δε θα πει το βρηκα στο σημείο Α, χωρίς να το βρει εκεί αλλά στο σημείο Β, γιατί θα αρπάξει κάτι αγωγές που θα πληρώνει παπορίσια.
Περίμεναν, να ξημερώσει η αυτριανή, να πάρουν έγκριση από εισαγγελέα για να ζητήσουν από κινητή, στίγματα κινητού, ωστε αν είχε κλαπεί αλλού και έπεσε - πέταξαν εκεί, να μην βρεθούν κατηγορούμενοι. Αν δεν έχεις στοιχεία επαρκή ΔΕΝ μπορείς να κατηγορήσεις και να στείλεις κάποιον στον εισαγγελέα, γιατί θα στον περάσουν υπόθετο. Κατάλαβες γιατί δεν υπάρχει περίπτωση .
ρε φίλε στο ξανλάω. το οτι σου έπεσε το πορτοφόλι στο σημείο που έγινε το συμβάν, δεν σημαίνει οτι σε έδεσαν. Δε σημαίνει τίποτα βασικά. Νομίζεις οτι μπορει να στοιχειοθετηθεί κατηγορία από αυτό το πράγμα;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:10
Όχι λαγωνικό μου.
Περίμεναν, να ξημερώσει η αυτριανή, να πάρουν έγκριση από εισαγγελέα για να ζητήσουν από κινητή, στίγματα κινητού, ωστε αν είχε κλαπεί αλλού και έπεσε - πέταξαν εκεί, να μην βρεθούν κατηγορούμενοι. Αν δεν έχεις στοιχεία επαρκή ΔΕΝ μπορείς να κατηγορήσεις και να στείλεις κάποιον στον εισαγγελέα, γιατί θα στον περάσουν υπόθετο. Κατάλαβες γιατί δεν υπάρχει περίπτωση .
- Φρούραρχος
όχι ρε φίλε. ΔΕΝ στοιχειοθετήται. Όμως αν το στίγμα του κινητού τον δείξει ώρα 7 και κάτι εκεί, την ώρα που έπεσε το ξύλο, game over. Δεν έχει σημασία αν έριξε ή δεν έριξε. Δεν θα μετρήσει στο δικαστήριο ποιος έριξε κλωτσιά, ποιος μπουνιά και ποιος ροπαλία. Κατά συναυτουργία λέει. ΤΕΛΟΣ.Από τις 10 το βράδυ πήγε, τον κρατήσανε σαν ύποπτο, αλλά δεν τον κατηγορήσανε αφού αν ήταν αθώος θα μπορούσε να το αποδείξει (πχ μου έπεσε-το κλεψανε και στις 7 εγώ είμουνα σπίτι μου ή στο άλσος και το στίγμα του κινητού θα με δείξει εκεί οπότε στα παπάρια μου που λέτε ότι το βρήκατε το πορτοφόλι), δέσανε την κατηγορία την επόμενη, και τον στείλανε πακέτο. End of the story και θα μας στέλνει χαιρετίσματα από μέσα.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:13ρε φίλε στο ξανλάω. το οτι σου έπεσε το πορτοφόλι στο σημείο που έγινε το συμβάν, δεν σημαίνει οτι σε έδεσαν. Δε σημαίνει τίποτα βασικά. Νομίζεις οτι μπορει να στοιχειοθετηθεί κατηγορία από αυτό το πράγμα;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:10
Όχι λαγωνικό μου.
τέτοιους νομικες συμβουλές σαν τις δικιές σου έπαιρναν και οι Χρυσαυγίτες, για αυτό είναι τώρα στο Δομοκό. Δεν τα κατέχεις τα νομικά, άστο.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:20 όχι ρε φίλε. ΔΕΝ στοιχειοθετήται. Όμως αν το στίγμα του κινητού τον δείξει ώρα 7 και κάτι εκεί, την ώρα που έπεσε το ξύλο, game over. Δεν έχει σημασία αν έριξε ή δεν έριξε. Δεν θα μετρήσει στο δικαστήριο ποιος έριξε κλωτσιά, ποιος μπουνιά και ποιος ροπαλία. Κατά συναυτουργία λέει. ΤΕΛΟΣ.Από τις 10 το βράδυ πήγε, τον κρατήσανε σαν ύποπτο, αλλά δεν τον κατηγορήσανε αφού αν ήταν αθώος θα μπορούσε να το αποδείξει (πχ μου έπεσε-το κλεψανε και στις 7 εγώ είμουνα σπίτι μου ή στο άλσος και το στίγμα του κινητού θα με δείξει εκεί οπότε στα παπάρια μου που λέτε ότι το βρήκατε το πορτοφόλι), δέσανε την κατηγορία την επόμενη, και τον στείλανε πακέτο. End of the story και θα μας στέλνει χαιρετίσματα από μέσα.
- Φρούραρχος
Αυτό φταίει.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:23τέτοιους νομικες συμβουλές σαν τις δικιές σου έπαιρναν και οι Χρυσαυγίτες, για αυτό είναι τώρα στο Δομοκό. Δεν τα κατέχεις τα νομικά, άστο.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:20 όχι ρε φίλε. ΔΕΝ στοιχειοθετήται. Όμως αν το στίγμα του κινητού τον δείξει ώρα 7 και κάτι εκεί, την ώρα που έπεσε το ξύλο, game over. Δεν έχει σημασία αν έριξε ή δεν έριξε. Δεν θα μετρήσει στο δικαστήριο ποιος έριξε κλωτσιά, ποιος μπουνιά και ποιος ροπαλία. Κατά συναυτουργία λέει. ΤΕΛΟΣ.Από τις 10 το βράδυ πήγε, τον κρατήσανε σαν ύποπτο, αλλά δεν τον κατηγορήσανε αφού αν ήταν αθώος θα μπορούσε να το αποδείξει (πχ μου έπεσε-το κλεψανε και στις 7 εγώ είμουνα σπίτι μου ή στο άλσος και το στίγμα του κινητού θα με δείξει εκεί οπότε στα παπάρια μου που λέτε ότι το βρήκατε το πορτοφόλι), δέσανε την κατηγορία την επόμενη, και τον στείλανε πακέτο. End of the story και θα μας στέλνει χαιρετίσματα από μέσα.
Πες στον ανακριτή και στον εισαγγελέα που με βάση τα στοιχεία του φόρτωσε τις κατηγορίες, ότι το έκανε κακώς. Δε φαντάζομαι να νομίζεις ότι η αστυνομία απαγγέλει κατηγορίες και στέλνει στο δικαστήριο, και όχι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας.
ποιος ανακριτής και ποιος εισαγγελέας του φόρτωσε κατηγορίες, για δώσε λινκ;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:28Αυτό φταίει.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:23τέτοιους νομικες συμβουλές σαν τις δικιές σου έπαιρναν και οι Χρυσαυγίτες, για αυτό είναι τώρα στο Δομοκό. Δεν τα κατέχεις τα νομικά, άστο.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:20 όχι ρε φίλε. ΔΕΝ στοιχειοθετήται. Όμως αν το στίγμα του κινητού τον δείξει ώρα 7 και κάτι εκεί, την ώρα που έπεσε το ξύλο, game over. Δεν έχει σημασία αν έριξε ή δεν έριξε. Δεν θα μετρήσει στο δικαστήριο ποιος έριξε κλωτσιά, ποιος μπουνιά και ποιος ροπαλία. Κατά συναυτουργία λέει. ΤΕΛΟΣ.Από τις 10 το βράδυ πήγε, τον κρατήσανε σαν ύποπτο, αλλά δεν τον κατηγορήσανε αφού αν ήταν αθώος θα μπορούσε να το αποδείξει (πχ μου έπεσε-το κλεψανε και στις 7 εγώ είμουνα σπίτι μου ή στο άλσος και το στίγμα του κινητού θα με δείξει εκεί οπότε στα παπάρια μου που λέτε ότι το βρήκατε το πορτοφόλι), δέσανε την κατηγορία την επόμενη, και τον στείλανε πακέτο. End of the story και θα μας στέλνει χαιρετίσματα από μέσα.
Πες στον ανακριτή και στον εισαγγελέα που με βάση τα στοιχεία του φόρτωσε τις κατηγορίες, ότι το έκανε κακώς. Δε φαντάζομαι να νομίζεις ότι η αστυνομία απαγγέλει κατηγορίες και στέλνει στο δικαστήριο, και όχι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας.
- Φρούραρχος
Δουλευόμαστε;mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:33ποιος ανακριτής και ποιος εισαγγελέας του φόρτωσε κατηγορίες, για δώσε λινκ;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:28Αυτό φταίει.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:23
τέτοιους νομικες συμβουλές σαν τις δικιές σου έπαιρναν και οι Χρυσαυγίτες, για αυτό είναι τώρα στο Δομοκό. Δεν τα κατέχεις τα νομικά, άστο.
Άλλους 3 τους έχουν σχεδόν δέσει, και για άλλους 19 ψάχνουν. Αυτοί είναι ύποπτοι προς το παρών. Οι 2 τις Πέμπτης ο χασοπορτοφόλης μαμμόθρεφτος την επουτσίσανε, και ο ράμπο, έχει λέει άλλοθι ότι ήταν στη Μαγούλα γιατί εκεί ήταν το κινητό. Αν όντως τον στείλανε μόνο με τη μαρτυρία του γαμπρού του και τίποτα άλλο, μπορεί και να γλιτώσει λόγω αμφιβολιών. Πάντως σε τέτοια υπόθεση με τόση δημοσιότητα, θα είναι μαλάκες αν τον στείλανε μόνο με μια μαρτυρία και δεν τον έχουν δεμένο και από αλλού.Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα σε βάρος δύο συλληφθέντων
Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε σε βάρος του 22χρόνου και του 23χρονου, οι οποίοι φέρονται να ενεπλάκησαν στον άγριο ξυλοδαρμό του 28χρόνου αστυνομικού, κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Ειδικότερα σε βάρος των δύο νεαρών απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της έκρηξης και της κατοχής εκρηκτικών υλών.
Ο ένας από τους δύο είναι γνωστός αντιεξουσιαστής, ο οποίος φέρεται να είχε πάρει μέρος σε επίθεση στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλιτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Ο φερόμενος ως δράστης της αρχικής επίθεσης στον αστυνομικό, εκείνος δηλαδή που έριξε τον 28χρονο από τη μηχανή, είναι ένας 30χρονος ελληνο-ιρακινός, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, που συνελήφθη στην αποθήκη που εργαζόταν στη Μαγούλα Αττικής.
Πλέον ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών τόσο στην Αττική όσο και στην επαρχία. Η ανάλυση της εικόνας έδειξε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έτσι ένα 24ωρο μετά το χτύπημα έφτασαν στα ίχνη του.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του 28χρόνου αστυνομικού και συνολικά 19 για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών υλών και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... i/3239452/
Άλλα γράφεις στο κείμενο, άλλα στο λινκ που παραθέτεις.
Ουσιαστικά κοροϊδεύεις το πχώρουμ..λίγο ντροπή ρε.
- Sid Vicious
Σοβαρά τώρα, παίχτηκε αυτο;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:13Καταλαβαίνεται όλοι φυσικά, ότι όταν θα έρθουν οι αντάρτες στην Αθήνα για να μετονομάσουν την πλατεία Συντάγματος δεν έχουμε καμία τύχη έτσι;Νέα Σμύρνη: Χάθηκε το πορτοφόλι στα επεισόδια, πήγε με τη μαμά του να το ζητήσει και συνελήφθη
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του δίνει ο αστυνομικός που εντόπισε το πορτοφόλι του 22χρόνου που συνελήφθη πρώτος για συμμετοχή στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού.
Όπως λέει εντόπισε το πορτοφόλι σε απόσταση τριών με τεσσάρων μέτρων από τον τραυματισμένο αστυνομικό.
“…είδα πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι μαύρου χρώματος και έσκυψα να το πάρω θεωρώντας ότι ανήκει είτε σε κάποιον από τους δράστες που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στους αστυνομικούς είτε σε κάποιον αστυνομικό. Στο οδόστρωμα σε απόσταση λίγων μέτρων από το πορτοφόλι και προς το οδό Πλαστήρα βρήκα και ένα διάφανο πλαστικό μπουκάλι το οποίο σύμφωνα με την ετικέτα του περιείχε βενζίνη. Άνοιξα το πορτοφόλι για να δω αν υπήρχε εντός του κάποια ταυτότητα και διαπίστωσα ότι εντός αυτού υπήρχε ταυτότητα με στοιχεία… Το σημείο ακριβώς που βρήκα τα αντικείμενα είναι το σημείο που νωρίτερα είχε δεχθεί βίαιη επίθεση ο τραυματίας αστυνομικός από 100 και πλέον άτομα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του…”
“Στις 9:50 το βράδυ και ενώ βρισκόμουν σε επιφυλακή έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προσήλθε στο σημείο ένας νεαρός με τη μητέρα του λέγοντας μας ότι έχασε το πορτοφόλι του. Όπως ενημερώθηκα το άτομο αυτό που ήρθε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει απώλεια είναι ο….” περιγράφει ο αστυνομικός στην κατάθεση του.
https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... i/3239452/
Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη μαμά τους. Και ξέρετε τι σημαίνει Ελληνίδα μάνα. Με τις ζακέτες θα τους κυνηγάνε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η μολόχα το πίστεψε.
- Φρούραρχος
Αριστερός έτσι;
Τι γράφω στο κείμενο και τι λέει το λινκ;
Απαγγέλθηκαν συγκεκριμένες κατηγορίες σε 4. Τους συλλάβανε, τους στείλανε εισαγγελέα με τα στοιχεία που είχαν και ο εισαγγελέας τους φόρτωσε το μισό ποινικό κώδικα. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πιάσανε και άλλους την Τρίτη, ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. 11 αυτοί, που σημαίνει ότι βρέθηκαν σε λάθος τόπο σε λάθος χρόνο, οπότε πέραν της ταλαιπωρίας, αφέθηκαν ελέυθεροι από την αστυνομία και δεν πήγαν καν εισαγγελέα. Τώρα αν σε αυτούς τους 11 ασκήθηκε βία να το δούμε.
Για να γυρίσουμε στο νήμα, ο τύπος με το πορτοφόλι, πάει σε δίκη με απόφαση του εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες. Και αν αυτά αποδειχθούν στο δικαστήριο, φαντάζομαι ξέρεις ότι ο αστυνομικός θα τρώει πολλά χρόνια στην υγεία των ηλίθιων.