μη σου χαλάσω τη φαντασίωση. Το πορτοφόλι έπεσε την ώρα μου ξυλοφόρτωνε τον αστυνομικό. Αποκλείεται να περνούσε από εκεί 15 λεπτά νωρίτερα.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:28Ναι γιατί μετά το ξυλοφόρτωμα, όπως είδαμε λάιβ για καμιά ώρα, στο σημείο είχαμε την περατζάδα και το νυφοπάζαρο του χωριού.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:21 επίσης το οτι έχασες το πορτοφόλι σου σε ένα σημείο του δρόμου, δε σημαίνει οτι είσαι σίγουρα ένοχος για το οτι μπορεί να συνέβη σε εκείνο το σημείο.
Υπάρχει κοινός νους;
Ο βλακέντιος, πήγε κατευθείαν και ενω δεν πάταγε ψυχή στο σημείο γιατί είχε ΜΑΤ να δηλώσει απώλεια, επειδή δεν είχε πάρει χαμπάρι που το έχασε. Μόνο αν είχε πάει πριν φτάσει το πορτοφόλι και δήλωνε κλοπή είχε κάποια τύχη, να πει οτι του το έκλεψαν και πάλι παίζεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαμμόθρεφτος επαναστάτης
Re: Μαμμόθρεφτος επαναστάτης
Λογικο! Αφου πιτσιρικια ειναι στην πλειονοτητα τους οι ταραξιες.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:13Καταλαβαίνεται όλοι φυσικά, ότι όταν θα έρθουν οι αντάρτες στην Αθήνα για να μετονομάσουν την πλατεία Συντάγματος δεν έχουμε καμία τύχη έτσι;Νέα Σμύρνη: Χάθηκε το πορτοφόλι στα επεισόδια, πήγε με τη μαμά του να το ζητήσει και συνελήφθη
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του δίνει ο αστυνομικός που εντόπισε το πορτοφόλι του 22χρόνου που συνελήφθη πρώτος για συμμετοχή στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού.
Όπως λέει εντόπισε το πορτοφόλι σε απόσταση τριών με τεσσάρων μέτρων από τον τραυματισμένο αστυνομικό.
“…είδα πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι μαύρου χρώματος και έσκυψα να το πάρω θεωρώντας ότι ανήκει είτε σε κάποιον από τους δράστες που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στους αστυνομικούς είτε σε κάποιον αστυνομικό. Στο οδόστρωμα σε απόσταση λίγων μέτρων από το πορτοφόλι και προς το οδό Πλαστήρα βρήκα και ένα διάφανο πλαστικό μπουκάλι το οποίο σύμφωνα με την ετικέτα του περιείχε βενζίνη. Άνοιξα το πορτοφόλι για να δω αν υπήρχε εντός του κάποια ταυτότητα και διαπίστωσα ότι εντός αυτού υπήρχε ταυτότητα με στοιχεία… Το σημείο ακριβώς που βρήκα τα αντικείμενα είναι το σημείο που νωρίτερα είχε δεχθεί βίαιη επίθεση ο τραυματίας αστυνομικός από 100 και πλέον άτομα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του…”
“Στις 9:50 το βράδυ και ενώ βρισκόμουν σε επιφυλακή έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προσήλθε στο σημείο ένας νεαρός με τη μητέρα του λέγοντας μας ότι έχασε το πορτοφόλι του. Όπως ενημερώθηκα το άτομο αυτό που ήρθε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει απώλεια είναι ο….” περιγράφει ο αστυνομικός στην κατάθεση του.
https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... i/3239452/
Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη μαμά τους. Και ξέρετε τι σημαίνει Ελληνίδα μάνα. Με τις ζακέτες θα τους κυνηγάνε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Μαυροβασίλης
ειλικρινά κι εγώ έχω μπερδευτεί, 2 χρόνια πριν είχα κάτι γκραντς που θα ορκιζόμουν ότι το z είναι από το zyklonklg έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27Peak zoomerism δεν θα ήταν να οργανώνανε τα μπάχαλα στο Fortnite; Ειλικρινή ερώτηση.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Όποιος μπερδεύει anecdotes με data αυτά παθαίνει.Μαυροβασίλης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:36ειλικρινά κι εγώ έχω μπερδευτεί, 2 χρόνια πριν είχα κάτι γκραντς που θα ορκιζόμουν ότι το z είναι από το zyklonklg έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27Peak zoomerism δεν θα ήταν να οργανώνανε τα μπάχαλα στο Fortnite; Ειλικρινή ερώτηση.
Το Z είναι από το Zedong.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Υπάρχει όμως και το ερώτημα τι θα μπορούσε να κάνει.Μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:34 Αυτά είναι. Απλά δεν μπορείς να πας ότι ώρα γουστάρεις για να βγάλεις νεα ταυτότητα. Καταρχήν για να βγάλεις νέα ταυτότητα, θες φωτο ειδική, που δεν μπορούσε να βγάλει εκείνη την ώρα. Πήρε και τη μαμά για ξεκάρφωμα και για να παρακαλέσει ίσως, αλλά έπεσε στην κέντα.
Еάν χάσεις την ταυτότητά σου σε πεδίο επεισοδίων με την αστυνομία σε πόσο χρόνο θα σε αναζητήσει η αστυνομία;
Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι ήξερε ότι την έχασε εκεί.Τι θα μπορούσε να κάνει;ή να αρχίσει να κρύβεται προκαταβολικά ή να προσπαθήσει να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα πριν αρχίσει η αστυνομία να τον ψάχνει λέγοντας ότι την έχασε κάπου αλλού.Φυσικά η πιθανότητα να πετύχει το τελευταίο ήταν απειροελάχιστη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κοίτα κάτι συμπτώσειςmao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:35μη σου χαλάσω τη φαντασίωση. Το πορτοφόλι έπεσε την ώρα μου ξυλοφόρτωνε τον αστυνομικό. Αποκλείεται να περνούσε από εκεί 15 λεπτά νωρίτερα.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:28Ναι γιατί μετά το ξυλοφόρτωμα, όπως είδαμε λάιβ για καμιά ώρα, στο σημείο είχαμε την περατζάδα και το νυφοπάζαρο του χωριού.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:21 επίσης το οτι έχασες το πορτοφόλι σου σε ένα σημείο του δρόμου, δε σημαίνει οτι είσαι σίγουρα ένοχος για το οτι μπορεί να συνέβη σε εκείνο το σημείο.
Υπάρχει κοινός νους;
Ο βλακέντιος, πήγε κατευθείαν και ενω δεν πάταγε ψυχή στο σημείο γιατί είχε ΜΑΤ να δηλώσει απώλεια, επειδή δεν είχε πάρει χαμπάρι που το έχασε. Μόνο αν είχε πάει πριν φτάσει το πορτοφόλι και δήλωνε κλοπή είχε κάποια τύχη, να πει οτι του το έκλεψαν και πάλι παίζεται.
άλλωστε όταν κάνεις απότομες κινήσεις/πλακώνεσαι/τρέχεις είναι πιο δύσκολο να σου πέσει το πορτοφόλι από όταν casually περπατάς κάπου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Δεν αποκλείεται, αλλα με τόσα καλόπαιδα πριν το ξύλο, κάποιος θα το είχε τσιμπήσει για να το ψειρίσει. Έπεσε στις φάπες, δεν το πήρε χαμπάρι κανένας για να το μαζέψειμ δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρει μετά κανένας με τόσα ΜΑΤ και ΔΙΑΣ στο σημείο, σκέφτηκε μήπως γλιτώσει έτσι. Ε δε θα γλίτωνε. Τι να κάνουμε.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:35μη σου χαλάσω τη φαντασίωση. Το πορτοφόλι έπεσε την ώρα μου ξυλοφόρτωνε τον αστυνομικό. Αποκλείεται να περνούσε από εκεί 15 λεπτά νωρίτερα.Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:28Ναι γιατί μετά το ξυλοφόρτωμα, όπως είδαμε λάιβ για καμιά ώρα, στο σημείο είχαμε την περατζάδα και το νυφοπάζαρο του χωριού.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:21 επίσης το οτι έχασες το πορτοφόλι σου σε ένα σημείο του δρόμου, δε σημαίνει οτι είσαι σίγουρα ένοχος για το οτι μπορεί να συνέβη σε εκείνο το σημείο.
Υπάρχει κοινός νους;
Τα υπόλοιπα στον ανακριτή και στο δικαστήριο.
μπορεί να είναι σύμπτωση , μπορεί και να μην είναι. Δεν μπορεις να καταδικάσεις κάποιον με αυτό το στοιχείο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:40
κοίτα κάτι συμπτώσεις
άλλωστε όταν κάνεις απότομες κινήσεις/πλακώνεσαι/τρέχεις είναι πιο δύσκολο να σου πέσει το πορτοφόλι από όταν casually περπατάς κάπου
Βρήκες λάκκο στη φάβα ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:39Όποιος μπερδεύει anecdotes με data αυτά παθαίνει.Μαυροβασίλης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:36ειλικρινά κι εγώ έχω μπερδευτεί, 2 χρόνια πριν είχα κάτι γκραντς που θα ορκιζόμουν ότι το z είναι από το zyklonklg έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27
Peak zoomerism δεν θα ήταν να οργανώνανε τα μπάχαλα στο Fortnite; Ειλικρινή ερώτηση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχιmao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:42μπορεί να είναι σύμπτωση , μπορεί και να μην είναι. Δεν μπορεις να καταδικάσεις κάποιον με αυτό το στοιχείο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:40
κοίτα κάτι συμπτώσεις
άμα όμως έχει ήδη φάκελο για μπάχαλα, οπαδικές συμπλοκές κτλ μια χαρά μπορείς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Φρούραρχος
Τίποτα. Άπαξ και έπεσε εκεί, απλά ο μόνος δρόμος ήταν να πάει να το δηλώσει. Τώρα τι έλπιζε ο θεός και η ψυχή του. Πάντως αν πήγαινε μόνος του, θα έδειχνε αφέλεια, η παρουσία της μαμάς επιβάρυνε τη θέση του. Υπήρξε καθοδήγηση.πατησιωτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:40Υπάρχει όμως και το ερώτημα τι θα μπορούσε να κάνει.Μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:34 Αυτά είναι. Απλά δεν μπορείς να πας ότι ώρα γουστάρεις για να βγάλεις νεα ταυτότητα. Καταρχήν για να βγάλεις νέα ταυτότητα, θες φωτο ειδική, που δεν μπορούσε να βγάλει εκείνη την ώρα. Πήρε και τη μαμά για ξεκάρφωμα και για να παρακαλέσει ίσως, αλλά έπεσε στην κέντα.
Еάν χάσεις την ταυτότητά σου σε πεδίο επεισοδίων με την αστυνομία σε πόσο χρόνο θα σε αναζητήσει η αστυνομία;
Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι ήξερε ότι την έχασε εκεί.Τι θα μπορούσε να κάνει;ή να αρχίσει να κρύβεται προκαταβολικά ή να προσπαθήσει να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα πριν αρχίσει η αστυνομία να τον ψάχνει λέγοντας ότι την έχασε κάπου αλλού.Φυσικά η πιθανότητα να πετύχει το τελευταίο ήταν απειροελάχιστη.
- Μαυροβασίλης
θεωρία 2 άκρων, τσαντ σεντριστ είναι κατά βάθοςklg έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:43Βρήκες λάκκο στη φάβα ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:39Όποιος μπερδεύει anecdotes με data αυτά παθαίνει.Μαυροβασίλης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:36
ειλικρινά κι εγώ έχω μπερδευτεί, 2 χρόνια πριν είχα κάτι γκραντς που θα ορκιζόμουν ότι το z είναι από το zyklon
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Dwarven Blacksmith
Είπα από την αρχή ότι οι εκφράσεις είναι φανταστικές. Σιγά μη σας έδινα τα τρίγκερ γουέρντς μου.
- Φρούραρχος
Κοίτα. Προφανώς και υπάρχουν και άλλα στοιχεία. Άλλωστε αν δεν ήταν εκεί, το κινητό του δεν θα τον δείξει ποτέ στη διασταύρωση και θα αθωωθεί. Αν είμουν δικηγόρος του αυτό θα τον ρώταγα. Αν ήσουν εκεί θα το αποδείξουν με τπο στίγμα του κινητού στις κεραίες. Αν δεν ήσουν θα τους σκίσουμε τα βάρδουλα. Πες μου την αλήθεια, να ξέρω πως θα σε υπερασπιστώ.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:42μπορεί να είναι σύμπτωση , μπορεί και να μην είναι. Δεν μπορεις να καταδικάσεις κάποιον με αυτό το στοιχείο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:40
κοίτα κάτι συμπτώσεις
Εύκολο;
Α και κάτι ακόμα. Κανένας αστυνομικός, μπάτσος, όπως θες πες το δε θα πει το βρηκα στο σημείο Α, χωρίς να το βρει εκεί αλλά στο σημείο Β, γιατί θα αρπάξει κάτι αγωγές που θα πληρώνει παπορίσια.
εγώ θα σου πω το άλλο. Αφού είχαν την ταυτότητα και τον θεωρούσαν ένοχο, γιατί δεν πήγαν σπίτι του να τον συλλάβουν τα λαγωνικά; Περίμεναν να έρθει μόνος του;Φρούραρχος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:54Κοίτα. Προφανώς και υπάρχουν και άλλα στοιχεία. Άλλωστε αν δεν ήταν εκεί, το κινητό του δεν θα τον δείξει ποτέ στη διασταύρωση και θα αθωωθεί. Αν είμουν δικηγόρος του αυτό θα τον ρώταγα. Αν ήσουν εκεί θα το αποδείξουν με τπο στίγμα του κινητού στις κεραίες. Αν δεν ήσουν θα τους σκίσουμε τα βάρδουλα. Πες μου την αλήθεια, να ξέρω πως θα σε υπερασπιστώ.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:42μπορεί να είναι σύμπτωση , μπορεί και να μην είναι. Δεν μπορεις να καταδικάσεις κάποιον με αυτό το στοιχείο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:40
κοίτα κάτι συμπτώσεις
Εύκολο;
Α και κάτι ακόμα. Κανένας αστυνομικός, μπάτσος, όπως θες πες το δε θα πει το βρηκα στο σημείο Α, χωρίς να το βρει εκεί αλλά στο σημείο Β, γιατί θα αρπάξει κάτι αγωγές που θα πληρώνει παπορίσια.