!!! DEVELOPMENT MODE !!!

14χρονη βιαστηκε από 7 συμμαθητές της στη Θεσσαλονίκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Re: 14χρονη βιαστηκε από 7 συμμαθητές της στη Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Philip Mortimer έγραψε: 18 Δεκ 2020, 21:53 Αδιανόητο συμβάν.

Πάντως για κάτι τέτοια θεωρώ ότι έχει μερίδιο ευθύνης και η "ραπ" μουσική μέσα από την οποία όλο και περισσότερο ωραιοποιουνται εγκληματικες και μισογυνικες συμπεριφορές.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Ας δει λίγο ακόμα πορνό η νεολαία και σε λίγο θα βιάζουν και τις κλειδαρότρυπες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:20
Πάνας έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:18

Πάντως για κάτι τέτοια θεωρώ ότι έχει μερίδιο ευθύνης και η "ραπ" μουσική μέσα από την οποία όλο και περισσότερο ωραιοποιουνται εγκληματικες και μισογυνικες συμπεριφορές.
Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει όταν ήμουν μικρός, πες πως ήμουν ένας από τους 15 που αποχώρησαν, ραπ τότε δεν υπήρχε, έφταιγε το χέβι μέταλ!
στη μεταλ δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα του βιασμού που μεσουρανεί στη ραπ
Katsoulas says,Hold my beer
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

:smt005:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Χαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:18

Μισογύνης ένα βήμα πριν τον βιασμό

Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Να τους κοψουν τα αρχιδια
Αυτή γιατί μπαίνει σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περαια με 15 άντρες, οι μισοί έφυγαν μετά. Λίγο δεν της κόβει ;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

perseus έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:21 δεν περιμενουμε μην ειναι καμμια μουφα?
Γιατί αν είναι αλήθεια έχουμε να κάνουμε κάτι; Να συζητάμε μόνο δεν είναι ο ρόλος μας εδώ; Συζητάμε ένα θέμα. Δεν μειώνεται η αξία της συζήτησης από το αν κάτι είναι γεγονός ή όχι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Null έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:20
Χαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:18

Μισογύνης ένα βήμα πριν τον βιασμό

Εγκληματικές συμπεριφορές ωραιοποιεί το χόλιγουτ πολλές δεκαετίες πριν τη ραπ. Αυτό λέω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Λεγεών έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:32 Νταξ, δεν φταίει αποκλειστικά η μουσική ή τα βιντεοπαιχνίδια ή ό,τι άλλο, αλλά όσο να είναι πλάθουν συνειδήσεις και δίνουν παραδείγματα στα ευκόλως εντυπωσιαζόμενα και επηρεαζόμενα μέλη της κοινωνίας, που δεν μπορούν να διακρίνουν τι είναι θέατρο και τι εγκληματικό.
Βασικά δεν φταίνε καθόλου η μουσική και τα βιντεοπαιχνίδια. Ας σοβαρευτούμε λίγο κάποια στιγμή. Η όλη κουβέντα μου θυμίζει αυτούς που γκρινιαζαν για το ότι η τηλεόραση είναι γεμάτο gay και επηρεάζει τα παιδιά μας και θα γίνουν και αυτοί πουστηδες. Μέσα σε αυτά μεγαλώσαμε πολλοί. Και εγώ έχω ακούσει ραπ και δεν βίασα. Και εγώ έχω καβλωσει με call of duty αλλά είμαι κατά της οπλοκατοχής. Και εγώ έχω φάει τους ομοφυλόφιλους στην μάπα στην τηλεόραση αλλά πουτσο δεν έφαγα γιατί δεν είναι στην φύση μου.

Αν ισχύει η ειδηση, να γαμησουν τους βιαστες, να γαμησουν και τους γονείς που τα μεγάλωσαν μια αφήστε τις μουσικές και τα παιχνίδια ησυχα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

lonelyrider έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:15 Ας δει λίγο ακόμα πορνό η νεολαία και σε λίγο θα βιάζουν και τις κλειδαρότρυπες.
Εμείς βλέπαμε από τα 14 μας. Γίναμε βιαστές; (Τα δεξιά κωλαράκια που πηδάμε δεν μετράνε να ξέρεις)
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

jason έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:20 Να τους κοψουν τα αρχιδια
Αυτή γιατί μπαίνει σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περαια με 15 άντρες, οι μισοί έφυγαν μετά. Λίγο δεν της κόβει ;
Έφηβοι Γυμνασίου - Λυκείου σε παλιό ιδιωτικό σχολείο που δεν λειτουργεί. Κρίμα το κορίτσι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Χαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:26
lonelyrider έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:15 Ας δει λίγο ακόμα πορνό η νεολαία και σε λίγο θα βιάζουν και τις κλειδαρότρυπες.
Εμείς βλέπαμε από τα 14 μας. Γίναμε βιαστές; (Τα δεξιά κωλαράκια που πηδάμε δεν μετράνε να ξέρεις)
Δεν είπα ότι θα γίνουν όλοι, τύπε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Άμα έφταιγε το san andreas και η ραπ θα είχαμε γίνει όλοι serial killers. Ψυχοπαθείς υπάρχουν στατιστικά σε κάθε κοινωνία
και δημιουργούνται από τους γονείς τους μέσα στο σπίτι. Όλοι οι serial killers είχαν κακοποιηθεί από τους δικούς τους. Ύστερα
κάνουν τα ίδια στα παιδιά τους. Είναι αλυσίδα.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Με την προυπόθεση πως ισχύουν τα γραφόμενα μεχρι στιγμής.

Τι σημασία έχει το σπίτι ο αριθμός των καθικιών και αν καποια την βαπτιζουμε ηλίθια;
Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό σε κανένα βιασμό και δεν φταίει ποτέ το θύμα ο. τι και να έκανε .

συνεχίστε με την ανοχή σε κακουργηματικες πράξεις και απόδοση ευθύνων στα θύματα να δούμε που θα καταληξουμε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:30
Με την προυπόθεση πως ισχύουν υα γραφόμενα μεχρι στιγμής.

Τι σημασία έχει το σπίτι ο αριθμός των καθικιών και αν καποια την βαπτιζουμε ηλίθια;
Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό σε κανένα βιασμό και δεν φταίει ποτέ το θύμα ο. τι και να έκανε .

συνεχίστε με την ανοχή σε κακουργηματικες πράξεις και απόδοση ευθύνων στα θύματα να δούμε που θα καταληξουμε.
Ούτε αν είναι δεξιός; :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 18 Δεκ 2020, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”