Philip Mortimer έγραψε: 18 Δεκ 2020, 21:53 Αδιανόητο συμβάν.
Πάντως για κάτι τέτοια θεωρώ ότι έχει μερίδιο ευθύνης και η "ραπ" μουσική μέσα από την οποία όλο και περισσότερο ωραιοποιουνται εγκληματικες και μισογυνικες συμπεριφορές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
14χρονη βιαστηκε από 7 συμμαθητές της στη Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 14χρονη βιαστηκε από 7 συμμαθητές της στη Θεσσαλονίκη
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ας δει λίγο ακόμα πορνό η νεολαία και σε λίγο θα βιάζουν και τις κλειδαρότρυπες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Katsoulas says,Hold my beerΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:20στη μεταλ δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα του βιασμού που μεσουρανεί στη ραπΠάνας έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:18Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει όταν ήμουν μικρός, πες πως ήμουν ένας από τους 15 που αποχώρησαν, ραπ τότε δεν υπήρχε, έφταιγε το χέβι μέταλ!Philip Mortimer έγραψε: 18 Δεκ 2020, 21:53 Αδιανόητο συμβάν.
Πάντως για κάτι τέτοια θεωρώ ότι έχει μερίδιο ευθύνης και η "ραπ" μουσική μέσα από την οποία όλο και περισσότερο ωραιοποιουνται εγκληματικες και μισογυνικες συμπεριφορές.
Philip Mortimer έγραψε: 18 Δεκ 2020, 21:53 Αδιανόητο συμβάν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μισογύνης ένα βήμα πριν τον βιασμόΧαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:18Philip Mortimer έγραψε: 18 Δεκ 2020, 21:53 Αδιανόητο συμβάν.
Πάντως για κάτι τέτοια θεωρώ ότι έχει μερίδιο ευθύνης και η "ραπ" μουσική μέσα από την οποία όλο και περισσότερο ωραιοποιουνται εγκληματικες και μισογυνικες συμπεριφορές.![]()
Να τους κοψουν τα αρχιδια
Αυτή γιατί μπαίνει σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περαια με 15 άντρες, οι μισοί έφυγαν μετά. Λίγο δεν της κόβει ;
Αυτή γιατί μπαίνει σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περαια με 15 άντρες, οι μισοί έφυγαν μετά. Λίγο δεν της κόβει ;
Γιατί αν είναι αλήθεια έχουμε να κάνουμε κάτι; Να συζητάμε μόνο δεν είναι ο ρόλος μας εδώ; Συζητάμε ένα θέμα. Δεν μειώνεται η αξία της συζήτησης από το αν κάτι είναι γεγονός ή όχι.
Εγκληματικές συμπεριφορές ωραιοποιεί το χόλιγουτ πολλές δεκαετίες πριν τη ραπ. Αυτό λέω.Null έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:20Μισογύνης ένα βήμα πριν τον βιασμόΧαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:18Philip Mortimer έγραψε: 18 Δεκ 2020, 21:53 Αδιανόητο συμβάν.
Πάντως για κάτι τέτοια θεωρώ ότι έχει μερίδιο ευθύνης και η "ραπ" μουσική μέσα από την οποία όλο και περισσότερο ωραιοποιουνται εγκληματικες και μισογυνικες συμπεριφορές.![]()
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Βασικά δεν φταίνε καθόλου η μουσική και τα βιντεοπαιχνίδια. Ας σοβαρευτούμε λίγο κάποια στιγμή. Η όλη κουβέντα μου θυμίζει αυτούς που γκρινιαζαν για το ότι η τηλεόραση είναι γεμάτο gay και επηρεάζει τα παιδιά μας και θα γίνουν και αυτοί πουστηδες. Μέσα σε αυτά μεγαλώσαμε πολλοί. Και εγώ έχω ακούσει ραπ και δεν βίασα. Και εγώ έχω καβλωσει με call of duty αλλά είμαι κατά της οπλοκατοχής. Και εγώ έχω φάει τους ομοφυλόφιλους στην μάπα στην τηλεόραση αλλά πουτσο δεν έφαγα γιατί δεν είναι στην φύση μου.Λεγεών έγραψε: 18 Δεκ 2020, 22:32 Νταξ, δεν φταίει αποκλειστικά η μουσική ή τα βιντεοπαιχνίδια ή ό,τι άλλο, αλλά όσο να είναι πλάθουν συνειδήσεις και δίνουν παραδείγματα στα ευκόλως εντυπωσιαζόμενα και επηρεαζόμενα μέλη της κοινωνίας, που δεν μπορούν να διακρίνουν τι είναι θέατρο και τι εγκληματικό.
Αν ισχύει η ειδηση, να γαμησουν τους βιαστες, να γαμησουν και τους γονείς που τα μεγάλωσαν μια αφήστε τις μουσικές και τα παιχνίδια ησυχα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εμείς βλέπαμε από τα 14 μας. Γίναμε βιαστές; (Τα δεξιά κωλαράκια που πηδάμε δεν μετράνε να ξέρεις)lonelyrider έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:15 Ας δει λίγο ακόμα πορνό η νεολαία και σε λίγο θα βιάζουν και τις κλειδαρότρυπες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έφηβοι Γυμνασίου - Λυκείου σε παλιό ιδιωτικό σχολείο που δεν λειτουργεί. Κρίμα το κορίτσι.jason έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:20 Να τους κοψουν τα αρχιδια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δεν είπα ότι θα γίνουν όλοι, τύπε.Χαοτικός έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:26Εμείς βλέπαμε από τα 14 μας. Γίναμε βιαστές; (Τα δεξιά κωλαράκια που πηδάμε δεν μετράνε να ξέρεις)lonelyrider έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:15 Ας δει λίγο ακόμα πορνό η νεολαία και σε λίγο θα βιάζουν και τις κλειδαρότρυπες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άμα έφταιγε το san andreas και η ραπ θα είχαμε γίνει όλοι serial killers. Ψυχοπαθείς υπάρχουν στατιστικά σε κάθε κοινωνία
και δημιουργούνται από τους γονείς τους μέσα στο σπίτι. Όλοι οι serial killers είχαν κακοποιηθεί από τους δικούς τους. Ύστερα
κάνουν τα ίδια στα παιδιά τους. Είναι αλυσίδα.
και δημιουργούνται από τους γονείς τους μέσα στο σπίτι. Όλοι οι serial killers είχαν κακοποιηθεί από τους δικούς τους. Ύστερα
κάνουν τα ίδια στα παιδιά τους. Είναι αλυσίδα.
Με την προυπόθεση πως ισχύουν τα γραφόμενα μεχρι στιγμής.jason έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:20 Να τους κοψουν τα αρχιδια
Τι σημασία έχει το σπίτι ο αριθμός των καθικιών και αν καποια την βαπτιζουμε ηλίθια;
Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό σε κανένα βιασμό και δεν φταίει ποτέ το θύμα ο. τι και να έκανε .
συνεχίστε με την ανοχή σε κακουργηματικες πράξεις και απόδοση ευθύνων στα θύματα να δούμε που θα καταληξουμε.
Ούτε αν είναι δεξιός;Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:30Με την προυπόθεση πως ισχύουν υα γραφόμενα μεχρι στιγμής.jason έγραψε: 18 Δεκ 2020, 23:20 Να τους κοψουν τα αρχιδια
Τι σημασία έχει το σπίτι ο αριθμός των καθικιών και αν καποια την βαπτιζουμε ηλίθια;
Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό σε κανένα βιασμό και δεν φταίει ποτέ το θύμα ο. τι και να έκανε .
συνεχίστε με την ανοχή σε κακουργηματικες πράξεις και απόδοση ευθύνων στα θύματα να δούμε που θα καταληξουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 18 Δεκ 2020, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 0 Απαντήσεις