!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόνος στο δαχτυλο του ποδιου μετα απο χτυπημα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Πόνος στο δαχτυλο του ποδιου μετα απο χτυπημα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Στύγιος έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 16:46 Έκλεισα την πόρτα του αμαξιού μαζί με τον αντίχειρα . Αουτςςς :a040: :a040:
2 μέρες μετά εξακολουθεί να ματώνει, νύχι απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός μάλλον δε σώζεται, να αποφύγω περαιτέρω μόλυνση μόνο. :011:
Ωχχ μαλάκα μου.. :o
Περαστικά. :wave:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πασιφάη έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 20:20
Στύγιος έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 16:46 Έκλεισα την πόρτα του αμαξιού μαζί με τον αντίχειρα . Αουτςςς :a040: :a040:
2 μέρες μετά εξακολουθεί να ματώνει, νύχι απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός μάλλον δε σώζεται, να αποφύγω περαιτέρω μόλυνση μόνο. :011:
Ωχχ μαλάκα μου.. :o
Περαστικά. :wave:
Ευχαριστώ,πονάω ακόμα. "Ο πόνος του ανθρώπου και των πραγμάτων" που έγραφε κι ο Καρυωτάκης.
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR »

waldorf έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 17:21
SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 15 Οκτ 2020, 21:25 Καλησπέρα.
Είχα χτυπησει το μεγαλο δαχτυλο του ποδιού μου πριν απο 2μιση μηνες στο γραφείο και εβγαλα ακτινογραφία και πήγα στον ορθοπεδικό και είδε την ακτινογραφία και δεν υπήρχε σπάσιμο ,ουτε ραγισμα μου είπε και μου είπε οτι έχει φλεγμονη.Και μου γραψε κατι χαπια αντιφλεγμονώδη για μια βδομαδα να τα παίρνω ,τα καταναλωσα τα 7 χαπια μεσα σε μια βδομάδα και σήμερα 5 μέρες μετα έκανα κατι εργασίες μιση ώρα και το ζόρισα λίγο και είχα πόνο πάλι.

Πως θα περάσει ο πόνος ?Δεν πονάει συνέχεια αλλα μονο οταν το ζορίζω
Λογική ερώτηση σε φόρουμ.
Πήγα σε ορθοπεδικό,έβγαλα ακτινογραφία κλπ,αλλά τι ξέρουν οι γιατροί;
Καλύτερα να ρωτήσω στο φόρουμ τον Τσέτουλα και τον Μέτουλα που τα ξέρουν καλύτερα.
Εικόνα
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ανέστης_35 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 19:33
Στύγιος έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 19:21
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 19:09

Ενώ τώρα έμεινες εσύ και η χείρα με τα 5 ορφανά, τύπε.
1 γαμημένη φορά έχεις συμπεριφερθεί θετικά σε χρήστη; Απορία το έχω.

Αφού είναι κακοπροαιρετος ο τύπος στυγιομ, δεν τον βλέπεις τόσα χρόνια; Λογκάρει μόνο για να βγάλει την ζοχάδα του. Στάσου στο διμετρο ύψος σου εσύ
αυτο τον εφαγε, που'ναι αψηλός. Αμα ήταν λιγότερο υψος θα τον παίρνανε στην Ικάρων αλλα 2 μετρα μετα βιας χωραει στο κοκπι, το πολυ πολυ σε κανα κορσαιρ, όχι f16 παντως σιγουρα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”