Ωχχ μαλάκα μου..Στύγιος έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 16:46 Έκλεισα την πόρτα του αμαξιού μαζί με τον αντίχειρα . Αουτςςς![]()
![]()
2 μέρες μετά εξακολουθεί να ματώνει, νύχι απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός μάλλον δε σώζεται, να αποφύγω περαιτέρω μόλυνση μόνο.![]()
Περαστικά.
Ωχχ μαλάκα μου..Στύγιος έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 16:46 Έκλεισα την πόρτα του αμαξιού μαζί με τον αντίχειρα . Αουτςςς![]()
![]()
2 μέρες μετά εξακολουθεί να ματώνει, νύχι απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός μάλλον δε σώζεται, να αποφύγω περαιτέρω μόλυνση μόνο.![]()
Ευχαριστώ,πονάω ακόμα. "Ο πόνος του ανθρώπου και των πραγμάτων" που έγραφε κι ο Καρυωτάκης.
waldorf έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 17:21Λογική ερώτηση σε φόρουμ.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 15 Οκτ 2020, 21:25 Καλησπέρα.
Είχα χτυπησει το μεγαλο δαχτυλο του ποδιού μου πριν απο 2μιση μηνες στο γραφείο και εβγαλα ακτινογραφία και πήγα στον ορθοπεδικό και είδε την ακτινογραφία και δεν υπήρχε σπάσιμο ,ουτε ραγισμα μου είπε και μου είπε οτι έχει φλεγμονη.Και μου γραψε κατι χαπια αντιφλεγμονώδη για μια βδομαδα να τα παίρνω ,τα καταναλωσα τα 7 χαπια μεσα σε μια βδομάδα και σήμερα 5 μέρες μετα έκανα κατι εργασίες μιση ώρα και το ζόρισα λίγο και είχα πόνο πάλι.
Πως θα περάσει ο πόνος ?Δεν πονάει συνέχεια αλλα μονο οταν το ζορίζω
Πήγα σε ορθοπεδικό,έβγαλα ακτινογραφία κλπ,αλλά τι ξέρουν οι γιατροί;
Καλύτερα να ρωτήσω στο φόρουμ τον Τσέτουλα και τον Μέτουλα που τα ξέρουν καλύτερα.

αυτο τον εφαγε, που'ναι αψηλός. Αμα ήταν λιγότερο υψος θα τον παίρνανε στην Ικάρων αλλα 2 μετρα μετα βιας χωραει στο κοκπι, το πολυ πολυ σε κανα κορσαιρ, όχι f16 παντως σιγουραΑνέστης_35 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 19:33
Αφού είναι κακοπροαιρετος ο τύπος στυγιομ, δεν τον βλέπεις τόσα χρόνια; Λογκάρει μόνο για να βγάλει την ζοχάδα του. Στάσου στο διμετρο ύψος σου εσύ