!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φωνή της Λογικής?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Φωνή της Λογικής?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Namrail έγραψε: 25 Ιουν 2018, 15:46 Ειναι ψευτης και φασκει και αντιφασκει. Καταρχας λεει ψεμματα οταν τονιζει οτι κανεις αλλος δεν εχει προτεινει μειωση των βουλευτικων αποζημιωσεων. Επισης καπου λεει οτι ο μιχαλολιακος στα κομβικα ζητηματα ακουει τη γνωμη της πλειοψηφιας για να τα γυρισει λιγο αργοτερα και να δηλωσει οτι ο αρχηγος στα κομβικα θεματα αποφασιζει μονος του. Αυτο δειχνει οτι δεν εχει ειρμο και ουτε εναν πυρηνα σκεψης αλλα λεει οτι να ναι. Εκει που τον ρωτησε για τις ναζιστικες φωτο μας ειπε για την κνε και αν τον αφηνε λιγο ακομα θα το πηγαινε στον...σταλιν. Σε οτι φορα το χρεος συντασσεται με αστειες λογικες τυπου κωνσταντοπουλου. Για τη βια που χρησιμοποιουν μας ειπε πως " και λιγα κανουμε".
αληθεια τωρα; εκατσες και το ειδες;

δε σου τοχα, ειλικρινα μπραβο, εγω πλεον δεν εχω τετοιες αντοχες, πανω απο διλεπτο βιντεο με κοτσανες δεν αντεχω, βγαζω σπυρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

alekhine έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:34
Rakomelofronas έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:25 Τα περί λογιστικού ελέγχου και διαγραφής του χρέους δεν είναι σοβαρά. Μόνο ένα αυταρχικό ελληνικό καθεστώς, αποκομμένο από τις παγκόσμιες χρηματαγορές και καταδικασμένο στη φτώχεια και την απομόνωση, θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η πρόταση αυτή δείχνει σοβαρή άγνοια της πραγματικότητας ή αντιδημοκρατική ατζέντα. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
εγω νομιζω οτι δεν ειναι τιποτα απο τα δυο
απλα ξερει καλα σε ποιους απευθυνεται αυτο το αιτημα
δλδ στους ψηφοφορους που δεν θα κατσουν να σκεφτουν αν αυτο το πραγμα γινεται η τι συνεπειες θα εχει και εστιαζουν μονο στο επιθυμητο αποτελεσμα
οτι δλδ αν γινει λογιστικος ελεγχος και φανει οτι τα λεφτα φαγωθηκαν απο καποιους αυτοι οι καποιοι θα κληθουν να το πληρωσουν η ακομα χειροτερα οτι θα δεχτει κανενας οτι δεν θα πρεπει ποτε να πληρωθουν αυτα τα λεφτα
Συγνώμη, μια χαρά προπαγάνδιζαν οι συριζοανέλ επί χρόνια για το συγκεκριμένο ζήτημα. Και αυτό δεν απέτρεψε πολλούς σοβαρούς ανθρώπους να τους ψηφίσουν. Γιατί να μην το κάνουν και άλλα κόμματα που θέλουν να πλασάρονται ή και είναι ως αντισυστημικά;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τί παραπάνω να ακούσουμε; Τα έχει πει αναλυτικά ο φύρερ σας!
Άστο, δεν απευθύνεται σε 'σενα.
:003:
δλδ στους ψηφοφορους που δεν θα κατσουν να σκεφτουν αν αυτο το πραγμα γινεται η τι συνεπειες θα εχει και εστιαζουν μονο στο επιθυμητο αποτελεσμα
οτι δλδ αν γινει λογιστικος ελεγχος και φανει οτι τα λεφτα φαγωθηκαν απο καποιους αυτοι οι καποιοι θα κληθουν να το πληρωσουν η ακομα χειροτερα οτι θα δεχτει κανενας οτι δεν θα πρεπει ποτε να πληρωθουν αυτα τα λεφτα
Να υπενθυμίσω, οτι το μόνο πράγμα με το οποίο διαφωνούσε το ΚΚΕ είναι οτι "ο έλεγχος του χρέους νομιμοποιούσε μέρος του, διαχωρίζοντάς το σε καλό και κακό".
http://www.dimokratianews.gr/content/36 ... hos-hreoys

Η θέση του ΚΚΕ είναι οτι όλο το χρέος είναι παράνομο? Ή οτι όλο είναι νόμιμο? Για να ξέρω τη θέση ενός κόμματος που απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

kameron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:08
alekhine έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:34
Rakomelofronas έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:25 Τα περί λογιστικού ελέγχου και διαγραφής του χρέους δεν είναι σοβαρά. Μόνο ένα αυταρχικό ελληνικό καθεστώς, αποκομμένο από τις παγκόσμιες χρηματαγορές και καταδικασμένο στη φτώχεια και την απομόνωση, θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η πρόταση αυτή δείχνει σοβαρή άγνοια της πραγματικότητας ή αντιδημοκρατική ατζέντα. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
Συγνώμη, μια χαρά προπαγάνδιζαν οι συριζοανέλ επί χρόνια για το συγκεκριμένο ζήτημα. Και αυτό δεν απέτρεψε πολλούς σοβαρούς ανθρώπους να τους ψηφίσουν. Γιατί να μην το κάνουν και άλλα κόμματα που θέλουν να πλασάρονται ή και είναι ως αντισυστημικά;
το οτι το ελεγε ο τσιπρας και η κωνσταντοπουλου δεν το καθιστα λιγοτερο σαθρο σαν επιχειρημα
το ζητημα ειναι τι αποτελεσματα περιμενουμε να φερει ο καθε λογιστικος ελεγχος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

alekhine έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:09
Δεν χρειάζεται να με ρωτάς αν ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή.

Αυτό που σχολίασα εγώ είναι ότι εάν αυτές οι τερατολογίες είχαν την απήχηση που είχαν στην κοινωνία, λογικό είναι να τις αναπαραγάγουν και άλλα κόμματα, ιδιαίτερα τα λεγόμενα αντισυστημικά.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

kameron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:51
alekhine έγραψε: 26 Ιουν 2018, 16:09
Δεν χρειάζεται να με ρωτάς αν ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή.

Αυτό που σχολίασα εγώ είναι ότι εάν αυτές οι τερατολογίες είχαν την απήχηση που είχαν στην κοινωνία, λογικό είναι να τις αναπαραγάγουν και άλλα κόμματα, ιδιαίτερα τα λεγόμενα αντισυστημικά.
μα δεν διαφωνουμε
αυτο ειπα κι εγω στο αρχικο σχολιο γραφοντας οτι ο καθε λαγος ξερει καλα σε ποιους απευθυνεται αυτο που λεει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:32
Φυσικά! Απευθύνεται σε όσους μπορεί να μασήσουν ναζιστικό σανό! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

ksmyrn έγραψε: 26 Ιουν 2018, 05:51 Αυτό την "απομόνωση" δεν νομίζω ότι είναι 100% εγγυημένο. Και συνδέεται και με την φτώχεια...
Όταν έρχονται 20 εκατομμύρια τουρίστες που μπορεί να γίνουν 40, δεν θεωρείται απομόνωση. Σίγουρα θέλει κατάλληλο χειρισμό αλλά δεν είναι 100% σίγουρο.
Όσον αφορά τις "αγορές" στα @@ ΜΟΥ, καλύτερα ελεύθερος παρά να κρέμομαι από τα @@ τους.

Σε κάθε περίπτωση ο Μιχαλολιάκος και η ΧΑ δεν με εμπνέει για την "ανεξαρτησία" που εννοώ.
Ο τουρισμός μπορεί άνετα να γίνεται σε μια φυσαλίδα και η τοπική κοινωνία να επηρεάζεται ελάχιστα. Σε ακραίες περιπτώσεις όπως στη Λατινική Αμερική, οι τουρίστες δεν κυκλοφορούν ποτέ μόνοι τους για να μην κινδυνέψουν.

Αν θέλουμε ως χώρα να στεκόμαστε στα πόδια μας οικονομικά, πρέπει να παράγουμε πράγματα που οι άλλοι δεν ξέρουν να παράγουν ή δεν παράγουν τόσο φτηνά ή τόσο καλά όσο εμείς, εκτός φυσικά αν είμαστε πάλι στο σύνορο του δυτικού κόσμου όπως επί Ψυχρού Πολέμου. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Το να κλειστούμε στο καβούκι μας θα μας κάνει στην πραγματικότητα πιο ευάλωτους.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Kauldron έγραψε: 25 Ιουν 2018, 02:08 ή εξτρεμισμός?

ακούστε πριν κρίνετε.
Να ρωτησω κατι, ολα αυτα τα χρονια που καταρρεουν οι δοξασιες σου περιπου ανα τριμηνο, σου εχει περασει απο το μυαλο να υποστηριξεις κατι λιγοτερο παρακμιακο απο το προηγουμενο ετσι να δεις μηπως πετυχει αυτη η αλλαγη κατευθυνσης;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Nandros έγραψε: 26 Ιουν 2018, 17:21
Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2018, 15:32
Φυσικά! Απευθύνεται σε όσους μπορεί να μασήσουν ναζιστικό σανό! :g030:
.
Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε οτι εσύ δε μασας σανό. Ο ουρανίσκος σου έχει άλλες προτιμήσεις.
Να ρωτησω κατι, ολα αυτα τα χρονια που καταρρεουν οι δοξασιες σου περιπου ανα τριμηνο, σου εχει περασει απο το μυαλο να υποστηριξεις κατι λιγοτερο παρακμιακο απο το προηγουμενο ετσι να δεις μηπως πετυχει αυτη η αλλαγη κατευθυνσης;
Κοίτα είμαι βέβαιος οτι ως πρώην πασόκος και νυν συριζαίος γνωρίζεις πολλά από κατάρρευση δοξασιών, αλλά απ' αυτά που πιστεύω εγώ δεν έχει καταρρεύσει κάτι.
Μήπως να σκεφτόσουν πρίν ποστάρεις, λέω τώρα? Γιατί τα πόστ σου σε γενικές γραμμές δε θα μπορούσαν να είναι πιο εκτός πραγματικότητας. Είναι σα να κάνεις προσπάθεια, ντούντ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Απολαυστικά εθνικιστικά τρομπόνια σε Μοσχοβυζί και ΣΑΝΕΛ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Recondite

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Recondite »

Είπε ο καμμενίστας.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Recondite έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:14 Είπε ο καμμενίστας.
Εγώ έπαψα να είμαι Καμμενίστας.
Εσύ Μπουμπουκιστίρι να δούμε πότε θα πάψεις να είσαι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Recondite

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Recondite »

Εμείς έχουμε αρχές, δεν πάμε όπου μας τάζουν διαγραφές χρέους και άλλες πίπες διάφοροι γύφτοσυριζαίοι, γυφτανελίτες και πακιστανολιάκοι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Recondite έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 18:36 Εμείς έχουμε αρχές, δεν πάμε όπου μας τάζουν διαγραφές χρέους και άλλες πίπες διάφοροι γύφτοσυριζαίοι, γυφτανελίτες και πακιστανολιάκοι.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Εικόνα

Σιχαμένοι γυμνοσάλιαγκες.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”