Αλλά με τον κορωνοιό νομίζω είναι λίγο δύσκολο να πάω για δοκιμές
Ευχαριστώ!
όχι από αυτά που παίζουν και μουσική σίγουρα.
Σε ανοιχτο ωτοασπιδες
για να τα συνδεσω με την τηλεοραση ωστε να βλεπω/ουμε ταινιες χωρις να ξυπναμε τα παιδια που κοιμουνται κλπ
Ναι. Εγώ έχω τα Sennheiser PXC 550. Με πολύ καλό noise cancelling, εξαιρετική ποιότητα ήχου, πολύ βολικά.talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:05 εχομε καμια ιδεα για καλα bluetooth ακουστικα; οχι απαραιτητα noise cancelling
μερσι, οσοι αλλοι θετε, προτεινετεUppercut έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:16Ναι. Εγώ έχω τα Sennheiser PXC 550. Με πολύ καλό noise cancelling, εξαιρετική ποιότητα ήχου, πολύ βολικά.talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:05 εχομε καμια ιδεα για καλα bluetooth ακουστικα; οχι απαραιτητα noise cancelling
Acoustic Earmuffs (ωτοασπίδες εργασίας) χρειάζεσαιΣουβλίτσα έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:11 @ Jack Τουλάχιστον, νομίζεις οτι μπορεί να εξουδετερώνονται ικανοποιητικά? Στις ασκήσεις σκοποβολής, τί ακουστικά φοράνε?
A, ξέχασα να πω ότι η μπαταρία τους κρατάει πολλές ώρες με χρήση. Βασικό.talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:16μερσι, οσοι αλλοι θετε, προτεινετεUppercut έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:16Ναι. Εγώ έχω τα Sennheiser PXC 550. Με πολύ καλό noise cancelling, εξαιρετική ποιότητα ήχου, πολύ βολικά.talaipwros έγραψε: 17 Οκτ 2020, 17:05 εχομε καμια ιδεα για καλα bluetooth ακουστικα; οχι απαραιτητα noise cancelling