!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακουστικά ήχου
Ακουστικά ήχου
Έριξα μια ματιά, βλέπω ακουστικά μείωσης ή ακύρωσης θορύβου.
(τα θέλω και για εσωτερικό και για εξωτερικό χώρο)
Πείτε ό,τι ξέρετε, τί αποτέλεσμα έχουν,αν αξίζουν, αν σχετίζονται με τίποτα βλάβες στο αυτί κτλ
Πείτε ό,τι ξέρετε, τί αποτέλεσμα έχουν,αν αξίζουν, αν σχετίζονται με τίποτα βλάβες στο αυτί κτλ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ακουστικά ήχου
Ωτοασπίδες εννοείς; Αμα δεν τις μπηξεις με βελόνα για πλέξιμο βαθιά μέσα στο αυτί, δε νομίζω να σου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πάρε κάτι τέτοιο τότε.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κανουν δουλεια αλλα ειναι ενοχλητικα. Σε εξωτερικο χωρο και κυριως εν κινησει, ξεχασε το καλυτερα.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορείς να φορέσεις κάτι πιο κομψό.

☦𓀢
☦𓀢
Tί εννοείς ενοχλητικά?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:43 Κανουν δουλεια αλλα ειναι ενοχλητικα. Σε εξωτερικο χωρο και κυριως εν κινησει, ξεχασε το καλυτερα.
Επίσης γιατί για εξωτερικό χώρο όχι?
Ζένι, τί φοράει ο παππούς?
Ενοχλητικα εννοω οτι μαλλον θα σε κουρασουν γιατι ειναι λιγο δυσκολο να συνηθισεις το πως ακουγονται και για εξωτερικο χωρο το ξεχνας γιατι θα σε περασει απο πανω κανενα λεωφορειο χωρις να το καταλαβεις. Πολυ επικινδυνα. Για γραφειο, πλοιο, αεροπλανο, κτλ ισως. Γενικα εμενα παντως δε μ'αρεσουν αλλα οπως σου ειπα, κανουν δουλεια.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Έχω τα Bose QC35 II. Θεωρούνται από τις κορυφαίες επιλογές over ear ακουστικών με Noise Cancellation. Έχουν πραγματικά πολύ καλή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.Σουβλίτσα έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:20 Έριξα μια ματιά, βλέπω ακουστικά μείωσης ή ακύρωσης θορύβου.
Σε εξωτερικό χώρο όμως δε τα φοράω ποτέ. Βαδίζοντας ακόμα και σε πεζοδρόμιο με μέσο θόρυβο τριγύρω δε θα ακούς σχεδόν τίποτε. Την ακοή μας όμως δεν την έχουμε μόνο για να ακούμε μουσική. Είναι και μηχανισμός προειδοποίησης και ασφάλειας. Εξουδετερώνοντας την ακοή σου υπάρχουν μία σειρά από απειλές για την ασφάλεια σου τις οποίες ή δε θα αντιληφθείς καθόλου ή θα τις αντιληφθείς όταν είναι πολύ αργά και το μόνο που θα προλάβεις να σκεφτείς είναι "τι ήθελα και φόραγα τα ακουστικά".
ΠΟΤΕ ακουστικά (είτε με noise cancellation είτε χωρίς) όταν περπατάμε ή τρέχουμε. Σε εξωτερικό χώρο άντε σε καμιά πλατεία ή σε κανένα μετρό. Όπου στο μετρό κάποιος θόρυβος θα περνάει.
Έχω και τα WF1000-XM3. Εδώ επειδή πρόκειται για in ear ακουστικά το noise cancellation δεν γίνεται να είναι τόσο αποτελεσματικό. Αλλά και πάλι δε τα φόραγα σε δρόμο.
Η άλλη κορυφαία over ear επιλογή για noise cancellation είναι τα Sony WH-1000XM4.
Τώρα δες τις τιμές αλλά με τρόπο. Να κάθεσαι.
@ Αχάριστος: Το πώς ακούγονται? Μάλλον δεν εξήγησα σωστά, δεν θέλω να ακούω κάτι μέσα από τα ακουστικά (αν και εαν υπήρχε τέτοια σύνθετη επιλογή δεν θα έλεγα όχι), αυτό που θέλω είναι να μειώνουν ή να απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους.
Για εξωτερικό χώρο, φυσικά δεν θα τα χρησιμοποιώ εν κινήσει σε δρόμους με αυτοκίνητα κτλ. Και γενικότερα δηλαδή, μόνο σε επιλεγμένους χώρους και συγκεκριμένες ώρες-δεν μπορώ να μην έχω και τον απόλυτο έλεγχο πάντα, γενικότερα, είμαι και μαζόχα
Για εξωτερικό χώρο, φυσικά δεν θα τα χρησιμοποιώ εν κινήσει σε δρόμους με αυτοκίνητα κτλ. Και γενικότερα δηλαδή, μόνο σε επιλεγμένους χώρους και συγκεκριμένες ώρες-δεν μπορώ να μην έχω και τον απόλυτο έλεγχο πάντα, γενικότερα, είμαι και μαζόχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 07 Οκτ 2020, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εχει βουλώσει με κερί τα αυτια για να περάσει από τις σειρήνες... ή είναι παλαιστής της ελληνορωμαϊκης. Εκείνων κλείνουν με κρεας έτσι τα αυτιά.
☦𓀢
☦𓀢
@ Jack: Ευχαριστώ!
Για πες μου αν θέλεις, από την εμπειρία σου, για την αίσθηση που δίνουν, πόσο βολικά είναι, αν ενοχλούν σε κάτι κτλ
Επίσης, εαν επιτρέπεται, εσύ για ποιά χρήση τα έχεις? Ρωτάω για να καταλάβω καλύτερα εαν και πώς θα ανταποκρίνεται σε αυτό που ψάχνω εγώ.
Τα in ear είναι λιγότερο αποτελεσματικά από τα κεφαλής?!
ΥΓ: για εξωτερικούς χώρους, τα είπα παραπάνω, οκ
Για πες μου αν θέλεις, από την εμπειρία σου, για την αίσθηση που δίνουν, πόσο βολικά είναι, αν ενοχλούν σε κάτι κτλ
Επίσης, εαν επιτρέπεται, εσύ για ποιά χρήση τα έχεις? Ρωτάω για να καταλάβω καλύτερα εαν και πώς θα ανταποκρίνεται σε αυτό που ψάχνω εγώ.
Τα in ear είναι λιγότερο αποτελεσματικά από τα κεφαλής?!
ΥΓ: για εξωτερικούς χώρους, τα είπα παραπάνω, οκ
Γιατί κλείνουν τα αυτιά των παλαιστών, τους ψιθυρίζει κακά λογάκια ο συμπαίκτης? λολΖενίθεδρος έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:56Εχει βουλώσει με κερί τα αυτια για να περάσει από τις σειρήνες... ή είναι παλαιστής της ελληνορωμαϊκης. Εκείνων κλείνουν με κρεας έτσι τα αυτιά.
Διάβαζα πριν για ένα υλικό ρευστό που το ρίχνεις στο αυτί και καλουπώνει ωτοασπίδα. Μου φάνηκε φρικιαστικό
Φυσικα και παιζουν μουσικη. Αν θελεις απλα να μειωθουν οι εξωτερικοι ηχοι, παρε ωτοασπιδες.Σουβλίτσα έγραψε: 07 Οκτ 2020, 22:56 @ Αχάριστος: Το πώς ακούγονται? Μάλλον δεν εξήγησα σωστά, δεν θέλω να ακούω κάτι μέσα από τα ακουστικά (αν και εαν υπήρχε τέτοια σύνθετη επιλογή δεν θα έλεγα όχι), αυτό που θέλω είναι να μειώνουν ή να απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση