ααα, καλο αυτο. να ψαξω στο γκουγκλ για τσιγγανοπορνο, η δεν πιανει ετσι, πρεπει να το δω live;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ειμαι καταραμενος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ειμαι καταραμενος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
παιζει να είσαι και ψευταρας όμως και να τα λες όπως σε βολευουν για να βγαλεις την σκατοψυχια σου για εναν ανθρωπακο αλλα και ως γενικευσηΑσέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:17εδειξα, δεν πιανει το συγκεκριμμενο σημειο, ειναι σχεδον εξω απο το μαγαζι, και η καμερα μου κοιταζει στο ταμειο. φαινεται βεβαια οτι εγω δεν εχω πλησιασει καν προς τα εκει. φαινονται επισης ολοι οσοι μπηκαν στο μαγαζι, αν πηγαινε στην αστυνομια, θεωρητικα θα μπορουσαν να βρεθουν. αλλα δεν πηγε, γιατι αραγε;Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:09
εγω δεν σε κατηγορω για τιποτα, τα στοιχεία που είπες δεν κολλάνε, έδειξες κάμερα;
τα δικα σου στοιχεια με τα οποια με κατηγορεις ως "κλεφταρα" ποια ακριβως ειναι;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 17 Σεπ 2020, 12:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όχι από κοντά πρέπει, το ιντερνέτ δεν πιάνει γιατί οι σατανιασμένες ακτινοβολίες της οθόνης εξουδετερώνουν την αντιμαγεία του αιδοίου της τσιγγάνας.Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:18ααα, καλο αυτο. να ψαξω στο γκουγκλ για τσιγγανοπορνο, η δεν πιανει ετσι, πρεπει να το δω live;
- Dwarven Blacksmith
ΟΚ μ έπιασες, ήταν μια προσπάθεια να αποτρέψω τους υπόλοιπους.dotcom έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:15Πηγή; το wiki λέει για boyfriendDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:06Είναι παντρεμένη, ούτε τώρα μου επιτρέπω. Έχω έναν αξιακό κώδικα.
παιζει και να καταστρωσα σατανικο σχεδιο, να πηρα καποιον τηλ να ερθει να το βουτηξει ενω εγω φαινομουν να εχω αλλοθι. ειμαι σιγουρος οτι ο αστυνομος μπεκας θα ξεσκεπασει την μυστηριωδη πλεκτανη.Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:21
παιζει να είσαι και ψευταρας όμως και να τα λες όπως σε βολευουν για να βγαλεις την σκατοψυχια σου για εναν ανθρωπακο
τη σκατοψυχια για τον ανθρωπακο παλι που την ειδες;
-
Von Mackensen
Είναι κλασικό κολπάκι. Κακώς δεν τον πέταξες έξω από την αρχή.Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:44πολυ αμφιβαλλω αν πραγματι του βουτηξαν το κινητο. πιο πιθανο να το πηρε μονος του για να με κοροιδεψει και να του δωσω κανα ψιλο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:39 κάνεις τον καλό και βρίσκεις και τον μπελά σου από πάνω
ας μην το παρατούσε, ας περίμενε εκεί να φορτώσει
δεν είσαι σεκιουριτάς, μια εξυπηρέτηση πήγες να κάνεις επιτρέποντάς του να χρησιμοποιήσει τη πρίζα σου
ας πρόσεχε
skase blakaFluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:21παιζει να είσαι και ψευταρας όμως και να τα λες όπως σε βολευουν για να βγαλεις την σκατοψυχια σου για εναν ανθρωπακο αλλα και ως γενικευσηΑσέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:17εδειξα, δεν πιανει το συγκεκριμμενο σημειο, ειναι σχεδον εξω απο το μαγαζι, και η καμερα μου κοιταζει στο ταμειο. φαινεται βεβαια οτι εγω δεν εχω πλησιασει καν προς τα εκει. φαινονται επισης ολοι οσοι μπηκαν στο μαγαζι, αν πηγαινε στην αστυνομια, θεωρητικα θα μπορουσαν να βρεθουν. αλλα δεν πηγε, γιατι αραγε;Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:09
εγω δεν σε κατηγορω για τιποτα, τα στοιχεία που είπες δεν κολλάνε, έδειξες κάμερα;
τα δικα σου στοιχεια με τα οποια με κατηγορεις ως "κλεφταρα" ποια ακριβως ειναι;![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τυπε οποιοσδηποτε σου ξαναζητησει την μπριζα του λες να τη χρησιμοποιησει αλλα να βαρεσει σκοπετο εκει μεχρι να παρει τη συσκευη του καθοτι εσυ δεν προλαβαινεις να κανεις τη νταντα οσο δουλευεις .
'νοχλάω;elchav έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:32skase blakaFluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:21παιζει να είσαι και ψευταρας όμως και να τα λες όπως σε βολευουν για να βγαλεις την σκατοψυχια σου για εναν ανθρωπακο αλλα και ως γενικευσηΑσέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:17
εδειξα, δεν πιανει το συγκεκριμμενο σημειο, ειναι σχεδον εξω απο το μαγαζι, και η καμερα μου κοιταζει στο ταμειο. φαινεται βεβαια οτι εγω δεν εχω πλησιασει καν προς τα εκει. φαινονται επισης ολοι οσοι μπηκαν στο μαγαζι, αν πηγαινε στην αστυνομια, θεωρητικα θα μπορουσαν να βρεθουν. αλλα δεν πηγε, γιατι αραγε;
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον παπά μας.
Μου είπε ότι οι κατάρες των αλλοδαπών σε Έλληνες δεν πιάνουν και να μην φοβάσαι.
Μου είπε ότι οι κατάρες των αλλοδαπών σε Έλληνες δεν πιάνουν και να μην φοβάσαι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
99% το εκανε να τσιμπησει κανα φραγκο. 1% να του το εκλεψε καποιος, οποτε το νου σου το βραδυ μην σου κανουν καμμια ζημια στο μαγαζι. Ειναι κωλοφαρα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Καλό racialNiki έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:42 Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον παπά μας.
δεν ειναι αυτονοητο αυτο; πρεπει να κανω εξηγηση;Νon4me έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:33 Τυπε οποιοσδηποτε σου ξαναζητησει την μπριζα του λες να τη χρησιμοποιησει αλλα να βαρεσει σκοπετο εκει μεχρι να παρει τη συσκευη του καθοτι εσυ δεν προλαβαινεις να κανεις τη νταντα οσο δουλευεις .
εντωμεταξυ αν μου ελεγε οτι θα φυγει, θα το εβαζα σε καμμια πριζα στο γραφειο. του ειπα να το βαλει εκει για να μπορει να καθεται διπλα του, επειδη υπαρχει χωρος.
φιου. ευχαριστω, με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας.Niki έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:42 Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον παπά μας.
Και τελικά τι απέγινε το κινητό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-