!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ειμαι καταραμενος.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ειμαι καταραμενος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

a8s έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:08
Feindflug έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:55 Έχω ακούσει, τύποι, ότι αν πας με τσιγγάνα, δεν σε πιάνουν τα μάγια.
Το έχω ακούσει σε παραλλαγή, οτι αν δεις και μόνο το τέτοιο μιας τσιγγάνας δεν σε πιάνουν τα μάγια.
ααα, καλο αυτο. να ψαξω στο γκουγκλ για τσιγγανοπορνο, η δεν πιανει ετσι, πρεπει να το δω live;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:17
Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:09
εγω δεν σε κατηγορω για τιποτα, τα στοιχεία που είπες δεν κολλάνε, έδειξες κάμερα;
εδειξα, δεν πιανει το συγκεκριμμενο σημειο, ειναι σχεδον εξω απο το μαγαζι, και η καμερα μου κοιταζει στο ταμειο. φαινεται βεβαια οτι εγω δεν εχω πλησιασει καν προς τα εκει. φαινονται επισης ολοι οσοι μπηκαν στο μαγαζι, αν πηγαινε στην αστυνομια, θεωρητικα θα μπορουσαν να βρεθουν. αλλα δεν πηγε, γιατι αραγε;

τα δικα σου στοιχεια με τα οποια με κατηγορεις ως "κλεφταρα" ποια ακριβως ειναι; :smt005:
παιζει να είσαι και ψευταρας όμως και να τα λες όπως σε βολευουν για να βγαλεις την σκατοψυχια σου για εναν ανθρωπακο αλλα και ως γενικευση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 17 Σεπ 2020, 12:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
a8s

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από a8s »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:18
a8s έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:08
Feindflug έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:55 Έχω ακούσει, τύποι, ότι αν πας με τσιγγάνα, δεν σε πιάνουν τα μάγια.
Το έχω ακούσει σε παραλλαγή, οτι αν δεις και μόνο το τέτοιο μιας τσιγγάνας δεν σε πιάνουν τα μάγια.
ααα, καλο αυτο. να ψαξω στο γκουγκλ για τσιγγανοπορνο, η δεν πιανει ετσι, πρεπει να το δω live;
Όχι από κοντά πρέπει, το ιντερνέτ δεν πιάνει γιατί οι σατανιασμένες ακτινοβολίες της οθόνης εξουδετερώνουν την αντιμαγεία του αιδοίου της τσιγγάνας.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

dotcom έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:15
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:06
dotcom έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:50 παλιές εποχές πριν την AOC φαντάζομαι;
Είναι παντρεμένη, ούτε τώρα μου επιτρέπω. Έχω έναν αξιακό κώδικα.
Πηγή; το wiki λέει για boyfriend
ΟΚ μ έπιασες, ήταν μια προσπάθεια να αποτρέψω τους υπόλοιπους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:21
παιζει να είσαι και ψευταρας όμως και να τα λες όπως σε βολευουν για να βγαλεις την σκατοψυχια σου για εναν ανθρωπακο
παιζει και να καταστρωσα σατανικο σχεδιο, να πηρα καποιον τηλ να ερθει να το βουτηξει ενω εγω φαινομουν να εχω αλλοθι. ειμαι σιγουρος οτι ο αστυνομος μπεκας θα ξεσκεπασει την μυστηριωδη πλεκτανη. :102:

τη σκατοψυχια για τον ανθρωπακο παλι που την ειδες;

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:44
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 11:39 κάνεις τον καλό και βρίσκεις και τον μπελά σου από πάνω
ας μην το παρατούσε, ας περίμενε εκεί να φορτώσει
δεν είσαι σεκιουριτάς, μια εξυπηρέτηση πήγες να κάνεις επιτρέποντάς του να χρησιμοποιήσει τη πρίζα σου
ας πρόσεχε
πολυ αμφιβαλλω αν πραγματι του βουτηξαν το κινητο. πιο πιθανο να το πηρε μονος του για να με κοροιδεψει και να του δωσω κανα ψιλο.
Είναι κλασικό κολπάκι. Κακώς δεν τον πέταξες έξω από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:09
εγω δεν σε κατηγορω για τιποτα, τα στοιχεία που είπες δεν κολλάνε, έδειξες κάμερα;
εδειξα, δεν πιανει το συγκεκριμμενο σημειο, ειναι σχεδον εξω απο το μαγαζι, και η καμερα μου κοιταζει στο ταμειο. φαινεται βεβαια οτι εγω δεν εχω πλησιασει καν προς τα εκει. φαινονται επισης ολοι οσοι μπηκαν στο μαγαζι, αν πηγαινε στην αστυνομια, θεωρητικα θα μπορουσαν να βρεθουν. αλλα δεν πηγε, γιατι αραγε;

τα δικα σου στοιχεια με τα οποια με κατηγορεις ως "κλεφταρα" ποια ακριβως ειναι; :smt005:
παιζει να είσαι και ψευταρας όμως και να τα λες όπως σε βολευουν για να βγαλεις την σκατοψυχια σου για εναν ανθρωπακο αλλα και ως γενικευση
skase blaka
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Τυπε οποιοσδηποτε σου ξαναζητησει την μπριζα του λες να τη χρησιμοποιησει αλλα να βαρεσει σκοπετο εκει μεχρι να παρει τη συσκευη του καθοτι εσυ δεν προλαβαινεις να κανεις τη νταντα οσο δουλευεις .
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

elchav έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:32

skase blaka
'νοχλάω;
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον παπά μας.
Μου είπε ότι οι κατάρες των αλλοδαπών σε Έλληνες δεν πιάνουν και να μην φοβάσαι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

99% το εκανε να τσιμπησει κανα φραγκο. 1% να του το εκλεψε καποιος, οποτε το νου σου το βραδυ μην σου κανουν καμμια ζημια στο μαγαζι. Ειναι κωλοφαρα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Niki έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:42 Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον παπά μας.
Μου είπε ότι οι κατάρες των αλλοδαπών σε Έλληνες δεν πιάνουν και να μην φοβάσαι.
Καλό racial
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Νon4me έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:33 Τυπε οποιοσδηποτε σου ξαναζητησει την μπριζα του λες να τη χρησιμοποιησει αλλα να βαρεσει σκοπετο εκει μεχρι να παρει τη συσκευη του καθοτι εσυ δεν προλαβαινεις να κανεις τη νταντα οσο δουλευεις .
δεν ειναι αυτονοητο αυτο; πρεπει να κανω εξηγηση;

εντωμεταξυ αν μου ελεγε οτι θα φυγει, θα το εβαζα σε καμμια πριζα στο γραφειο. του ειπα να το βαλει εκει για να μπορει να καθεται διπλα του, επειδη υπαρχει χωρος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Niki έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:42 Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον παπά μας.
φιου. ευχαριστω, με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας. :smt005: :smt005: :smt005:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Και τελικά τι απέγινε το κινητό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”