!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nandros και don't speak;;;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Nandros και don't speak;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

taliban έγραψε: 24 Αύγ 2020, 08:19
Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:50
taliban έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:33

Ειμαι τακτοποιημενος απο υλικό.
Αν δεν τις έχει φάει από το εσωτερικό το σαράκι δώσε τες κάνα 30αρι κομπλέ με τα τελάρα.
Όχι ρε, θα τις χαρίσω άμα είναι. Δεν της έχουμε δει από μέσα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντως θυμάμαι που τις πυρώναμε με το προπάνιο και βερνικώματα και τέτοια. Βασικά δεν έχω ιδέα η γυναίκα μου ασχολήθηκε και δούλεψε. Βγάλαμε καμιά 15-20αριά βάζα και είχε γούστο. Μετά γέννησε και το χόμπι που θα εξελισσότανε λογικά έμεινε εκεί. Της λέγανε μελισσοκόμοι από δω "Άμα ξεπεταχτεί το μωρό θα έχεις χρόνο και θα ασχοληθείς πάλι". αλλά γεννήθηκε και η άλλη μετά και δεν έκανε ποτέ τίποτα. Από σεμινάρια ξεκίνησε και ήταν πολύ δυναμική. Την καμαρώσανε εδώ από το σύλλογο (Ένωση; Κάτι; τέσπα).
να δεις κόλπα με τριόροφα και κάτι φίλτρα φια τη βασίλισσα κι άλλα πολλά. Εμένα με είχε για χαμάλη γιατί αυτό μπορούσα να το κάνω (είμαι και γεροδεμένο παλικάρι). ]Αλλά να φοράς αυτό κέρατο μέσα στον ιδρώτα και να βλέπει το μάτι σου τελάρο τελάρο, πως το κάνετε ρε;

Μια μέρα βάζω τα γάντια τα πλαστικά κι άρχισα να κουβαλάω. Αισθάνομαι στο ακροδάχτυλο κάτι. Αυτόματα κάνω κάτι με τον αντίχειρα, κίνηση να διώξεις τη μέλισσα ξέρεις. μα δεν είχε τίποτα. λέω ΟΚ. Μετά από 10 λεπτά το ίδιο. Λέω τι σκατά είναι αυτό ρε. Υπέθεσα κάνα νευρικό ερέθισμα έτσι τυχαίο, σαν κάτι τσιμπήματα σε διάφορα μέρη που έχουμε κατά καιρούς. της κουβαλάω νερά, κυψέλες, τελειώνουμε τέλος πάντων και λέω να βγάλω το χαρτί. Μαλάκα μια σαρανταποδαρούσα! :o Μεγάλη και ψωμωμένη. Έπεσε στο πάτωμα και άρχισε να τρέχει. Είχε εγκλωβιστεί από το στενό λάστιχο και έμενε έτσι. Μόνο μία μικρή κίνηση θα μπορούσε να κάνει κι αυτό αισθάνθηκα.
Συνήθεια είναι.
Η μλκια είναι να είναι βράδυ να ανοιξει κανα μελίσσι στην μεταφορά και εκεί να δεις χαρές. :D
Ναι σε συ. :D Μας έλεγε ένας παλιός που μάθαινε και τα πρώτα στη γυναίκα μου. Μια μέρα πήγαμε να τον βοηθήσουμε ένα από γεύμα που τα σφράγισε για το φορτηγό για να φύγει (Για πορτοκαλιές θα πήγαινε; Κάτι τέτοιο). Στούμπωνε με αφρολέξ και τέτοια. Μια μέλισσα περπατούσε απέξω αφού τα είχε κλείσει. Την πιάνει και τη λιώνει επί τόπου.
Πες μου κάτι για Ελλάδα να φαντασιώνω και να φτιάχνομαι ρε. Έχουμε σοβαρή παραγωγή ώστε να τροφοδοτούμε τος ξένους;

(Στα πλαίσια της γενικότερης μου φαντασίωσης ότι πρωτεύουμε σε τέτοια πράγματα. Αγροτικά κλπ. Κι αυτό που σου είπα για Θεός μέσα σε αυτό είναι.
Αλλά έτρωγα ήττες. Είχαμε πάει Κρήτη κι ένας νέος που είχε ελιές σκεφτόταν να τς ξεριζώσει όλες για κάποιους λόγους απογοήτευσης δικής του.
Αυτό που έχω στο μυαλό μου περί κομμουνισμού - ότι είναι το τελευταίο στάδιο μετά το σοσιαλισμό και δεν υπάρχουν κράτη κλπ κλπ - έχει τέτοιες εικόνες. Γύρω από αυτά τα ωραία. Προσφέρεις στο σύνολο και γι αυτό σε χρειάζεται. Τέλος πάντων, δικές μου μαλακίες. Γάμα το αυτό)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Αυτό που παράγουμε σε μεγάλες ποσότητες είναι το πευκομελο.
Στα υπόλοιπα υστερουμε .
Οργάνωση προώθηση πάτος.

Συνεννόηση μεταξύ των μελισσοκομων μηδέν.
Ότι φεύγει πάει εντός Ε.Ε να το φαν Γερμανοί και βόρειες χώρες.
Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon »

taliban έγραψε: 23 Αύγ 2020, 13:44
Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:09
Lord Brum έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:08

Μήπως σε πέρασε για κομμουνιστή?
Οχι, για νεοΝΑΖΙΑΡΗ. :fp:
Αδικία μεγάλη....

Να ήσουν Χ.Α νταξ...αλλά oh wait... :D
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ναζιστές ντρέπονται που ναζιστές.Περίεργο.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 10:58
AlienWay έγραψε: 21 Αύγ 2020, 10:58 Μήπως πήγανε διακοπούλες; Καλοί και άξιοι πχωρουμίτες και οι δύο.
Μιλάμε για ένα άτομο που έστελνε χυδαία υβριστικά ΠΜ σ' άτομα με τα οποία διαφωνούσε.
η δοντ; :o
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Το καβουκι του χελωνου ειναι ορφανο χωρις νανδρο , ειναι σαν γλυκο κουταλιου χωρις κουτάλι . σαν ξυλακι παγωτο χωρις ξυλάκι . φερτε τον πισω προχθες !!!!
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

αυτο ειναι απαιτηση . οχι παράκληση . :rtfm:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

georgeamfi έγραψε: 30 Σεπ 2020, 03:17
AlienWay έγραψε: 21 Αύγ 2020, 10:58 Μήπως πήγανε διακοπούλες; Καλοί και άξιοι πχωρουμίτες και οι δύο.
Μιλάμε για ένα άτομο που έστελνε χυδαία υβριστικά ΠΜ σ' άτομα με τα οποία διαφωνούσε.
Οχι ρε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

georgeamfi έγραψε: 30 Σεπ 2020, 03:17
Έχεις πμ :003:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

AlienWay έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:06
Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:02
AlienWay έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:00

Α, αυτό δεν το ήξερα. Κακώς. Επρεπε να του γίνει συσταση. Πάντως δημόσια, δεν διαφοροποιείται από άλλους.
Πολλές φορές είχε βρίσει και δημόσια, αλλά εσχάτως (τουλάχιστον σ' εμένα) είχε αρχίσει και καινούργια μόδα, να το στέλνει και με ΠΜ, μην το χάσεις.
Και σε μάνες είχε αναφερθεί (οχι σε 'μενα, αλλά σε άλλο άτομο).
Εχει ένα παππουδίστικο στυλ, που αμβλύνει ό,τι κάνει. Εγώ εδώ μέσα έχω θεματάκια με κάτι νεαρούληδες μιλένιαλς, που μιλούν χωρίς να έχουν βουτήξει τη γλώσσα στον εγκέφαλο.

Οι παππούδες, καλά κάνουν και παππουδίζουν
Οι παππούδες που γνωρίζω εγώ είναι συνήθως ευγενικοί και καλοσυνάτοι, ακόμη και σε σχέση με αυτό που ήταν ως μεσήλικες ή νέοι. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της γεροντικής ηλικίας που δεν άγεται πλέον από τεστοστερόνη.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

stavmanr έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:43
AlienWay έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:06
Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:02

Πολλές φορές είχε βρίσει και δημόσια, αλλά εσχάτως (τουλάχιστον σ' εμένα) είχε αρχίσει και καινούργια μόδα, να το στέλνει και με ΠΜ, μην το χάσεις.
Και σε μάνες είχε αναφερθεί (οχι σε 'μενα, αλλά σε άλλο άτομο).
Εχει ένα παππουδίστικο στυλ, που αμβλύνει ό,τι κάνει. Εγώ εδώ μέσα έχω θεματάκια με κάτι νεαρούληδες μιλένιαλς, που μιλούν χωρίς να έχουν βουτήξει τη γλώσσα στον εγκέφαλο.

Οι παππούδες, καλά κάνουν και παππουδίζουν
Οι παππούδες που γνωρίζω εγώ είναι συνήθως ευγενικοί και καλοσυνάτοι, ακόμη και σε σχέση με αυτό που ήταν ως μεσήλικες ή νέοι. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της γεροντικής ηλικίας που δεν άγεται πλέον από τεστοστερόνη.
Η επιθετική συμπεριφορά των ελλήνων μιλλέννιαλς στο διαδίκτυο, αποτελεί τεκμήριο μπεμπεκισμού. Οι τύποι ηδονίζονται με το να εκτοξεύουν λέξεις κατά ριπάς. Βέβαια αν τους δεις live και τους στριμώξεις σε καμιά γωνία, θα χρειαστεί να αλλάξουν σώβρακο. Μετροσέξουαλ παλικαράκια της φακής είναι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Kiki mat έγραψε: 21 Αύγ 2020, 23:25 Η dont speak προχθες έδωσε ίχνος μετά από μία αναφορά μου .
Σχολίαζα κατω από μία ευρεσιτεχνία του seismic και λέω αυτολεξη για τους ειδικούς πασσάλους
" Μοιάζει με τεράστιο ουπα"
Και κάνει παράθεση μέλος και γραφει
"Ή με τεράστιο καυλι,ο πως το πάρει κανείς"
Daje
Μου στείλε μύνημα τυποποιημένο Με υπογραφή dont speak...
Γνωρίζοντας το phorum πιθανόν να με διώξουν σαν μαρτυριαρα ,είναι μία τακτική που εφαρμόζουν τα φορουμ παρόλα αυτά επηρεάζουν την νομοταγία και επίσης κάποιος πειράζει της ρύθμισης στο σύνδεση χωρίς να βάλω να με θυμάσαι στο κωδικό μένει πάντα ανοιχτό και με εκκαθάριση ιστορικού .
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”