Ναι σε συ.taliban έγραψε: 24 Αύγ 2020, 08:19Συνήθεια είναι.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:50Όχι ρε, θα τις χαρίσω άμα είναι. Δεν της έχουμε δει από μέσα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντως θυμάμαι που τις πυρώναμε με το προπάνιο και βερνικώματα και τέτοια. Βασικά δεν έχω ιδέα η γυναίκα μου ασχολήθηκε και δούλεψε. Βγάλαμε καμιά 15-20αριά βάζα και είχε γούστο. Μετά γέννησε και το χόμπι που θα εξελισσότανε λογικά έμεινε εκεί. Της λέγανε μελισσοκόμοι από δω "Άμα ξεπεταχτεί το μωρό θα έχεις χρόνο και θα ασχοληθείς πάλι". αλλά γεννήθηκε και η άλλη μετά και δεν έκανε ποτέ τίποτα. Από σεμινάρια ξεκίνησε και ήταν πολύ δυναμική. Την καμαρώσανε εδώ από το σύλλογο (Ένωση; Κάτι; τέσπα).taliban έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:33
Ειμαι τακτοποιημενος απο υλικό.
Αν δεν τις έχει φάει από το εσωτερικό το σαράκι δώσε τες κάνα 30αρι κομπλέ με τα τελάρα.
να δεις κόλπα με τριόροφα και κάτι φίλτρα φια τη βασίλισσα κι άλλα πολλά. Εμένα με είχε για χαμάλη γιατί αυτό μπορούσα να το κάνω (είμαι και γεροδεμένο παλικάρι). ]Αλλά να φοράς αυτό κέρατο μέσα στον ιδρώτα και να βλέπει το μάτι σου τελάρο τελάρο, πως το κάνετε ρε;
Μια μέρα βάζω τα γάντια τα πλαστικά κι άρχισα να κουβαλάω. Αισθάνομαι στο ακροδάχτυλο κάτι. Αυτόματα κάνω κάτι με τον αντίχειρα, κίνηση να διώξεις τη μέλισσα ξέρεις. μα δεν είχε τίποτα. λέω ΟΚ. Μετά από 10 λεπτά το ίδιο. Λέω τι σκατά είναι αυτό ρε. Υπέθεσα κάνα νευρικό ερέθισμα έτσι τυχαίο, σαν κάτι τσιμπήματα σε διάφορα μέρη που έχουμε κατά καιρούς. της κουβαλάω νερά, κυψέλες, τελειώνουμε τέλος πάντων και λέω να βγάλω το χαρτί. Μαλάκα μια σαρανταποδαρούσα!Μεγάλη και ψωμωμένη. Έπεσε στο πάτωμα και άρχισε να τρέχει. Είχε εγκλωβιστεί από το στενό λάστιχο και έμενε έτσι. Μόνο μία μικρή κίνηση θα μπορούσε να κάνει κι αυτό αισθάνθηκα.
Η μλκια είναι να είναι βράδυ να ανοιξει κανα μελίσσι στην μεταφορά και εκεί να δεις χαρές.![]()
Πες μου κάτι για Ελλάδα να φαντασιώνω και να φτιάχνομαι ρε. Έχουμε σοβαρή παραγωγή ώστε να τροφοδοτούμε τος ξένους;
(Στα πλαίσια της γενικότερης μου φαντασίωσης ότι πρωτεύουμε σε τέτοια πράγματα. Αγροτικά κλπ. Κι αυτό που σου είπα για Θεός μέσα σε αυτό είναι.
Αλλά έτρωγα ήττες. Είχαμε πάει Κρήτη κι ένας νέος που είχε ελιές σκεφτόταν να τς ξεριζώσει όλες για κάποιους λόγους απογοήτευσης δικής του.
Αυτό που έχω στο μυαλό μου περί κομμουνισμού - ότι είναι το τελευταίο στάδιο μετά το σοσιαλισμό και δεν υπάρχουν κράτη κλπ κλπ - έχει τέτοιες εικόνες. Γύρω από αυτά τα ωραία. Προσφέρεις στο σύνολο και γι αυτό σε χρειάζεται. Τέλος πάντων, δικές μου μαλακίες. Γάμα το αυτό)