vantono έγραψε: 07 Αύγ 2020, 11:24
AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2020, 11:16
vantono έγραψε: 07 Αύγ 2020, 11:10
Από που κι ως που φάνηκα "τσιτωμένος"/μη χαλαρός, με το παραπάνω ποστ?
Επειδή συμπεριέλαβα στην εξίσωση της ιδεατής σου κοινωνίας και τους αντιεμβολιαστές, με το πάρτυ εγκληματικής αρχιμαλάκυνσης που θα κανουν με τις ευλογίες του καθεστώτος (σου)?
Ναι. Και αν συμπεριλάβεις στη συζήτηση όσους πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, θα φαίνεσαι ακόμη πιο τσιτωμένος.
Γενικά όταν κάνεις ad hominem βάζοντας όλους όσους αντιπαθείς προσωπικά στην ίδια ιδεολογία, στο ίδιο ταμπέλιασμα, δείχνεις τσιτωμένος.
Φυσικά θα συμπεριλάβω στη συζήτηση και τα φλατέρθια και τα αντεμβόλια. Υπάρχουν στην κοινωνία μας αυτές οι συνωμοταξίες, ειναι γεγονός, δεν τις ξερασα από την κεφάλα μου. Αν εγραφα για κάτι εντελώς υποθετικό δικό μου, που δεν υπάρχει, τότε ειναι που θα ημουν ο τσιτωμένος κακοπροαίρετος. Εδω αναφέρω απλά καποια δεδομένα, διατυπώνοντας ουσιαστικά το ερώτημα του πως θα επιβίωνε μια τέτοια κοινωνία που ονειρεύεσαι, οταν απαρτίζεται από άτομα τέτοιων απόψεων/νοοτροπιών.
Για πες μου, βρε φωστήρα. Πώς θα λειτουργήσει εύρυθμα μια κοινωνία όταν εν μέσω πανδημίας κάποιοι αρνούνται εκ των προτέρων το εμβόλιο με βάση θεωρίες για 5G;
Εσύ στην κοινωνία που οραματίζεσαι, υπάρχει αστυνομία της σκέψεως, παρακολούθηση μέσω καμερών ακόμη και όταν κάνεις την ανάγκη σου και πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων. Θες να το πάμε έτσι; Ιδέα μου είναι ότι δεν γίνεται συζήτηση με αυτόν τον τρόπο;
Κανενα αντ χομινεμ δεν κανω, απο κει και περα, ουτε ταμπελιάζω. Ινσελομιγκάτου δεν εισαι? Εισαι.
Οχι. Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά. Μη διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι για μένα. Διάβαζε τι γράφω εγώ προσωπικά.
Και για να το δέσουμε με το θέμα που συζητάμε εδώ, είμαι "ινσελομίγκταου" μόνο στην περίπτωση που θελήσει το κράτος ή κάποιος τρίτος να με παντρέψει ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ.
Αυτή είναι η λογική του ελευθερισμού. Δεν μπορείς να επιβάλλεις στον άλλο κάτι γιατί έτσι γουστάρεις εσύ.
Αντι-αριστερος (δεν λεω αντικομμουνιστης) δεν εισαι? Εισαι.
Απλά δεν είμαι αριστερός! Υπάρχουν πολλοί σαν και μένα (που δεν είναι αριστεροί) ξέρεις.
Και αυτά φαίνονται/αποδεικνύονται απο ενα σωρο ποστς σου κατα καιρούς στο πχορουμ.
Σώωωπα.Το γεγονός ότι κάποιοι επικαλούνται ανύπαρκτα ποστ μου και μετά "βαριούνται να ψάχνουν να τα βρουν", έχει αναιρέσει αυτό το επιχείρημα.
Μιλάμε για το πρώτο φόρουμ που έχω βρεθεί όπου το τί είναι κάποιος, καθορίζεται από το τι βάζουν οι άλλοι στο στόμα του. Να το κοιτάξετε.
Ε, τωρα απλα ειπες οτι εισαι και "ελευθεριστης" και εγώ απλώς αναφώνησα "ω τι έκπληξις". Στοιχημα οτι εισαι και υπέρ της οπλοκατοχής/οπλοχρησίας, μπαγασάκο.
Υπάρχει κάποια ανάγκη να είμαι υπέρ της οπλοκατοχής; Μια χαρά δεν λειτουργεί η κοινωνία μας με τα υπάρχοντα νομοσχέδια περί οπλοκατοχής;
Τι είμαστε εδώ, USA για να μας απασχολεί η οπλοκατοχή;
Βέβαια στην κατηγορία "όπλα" υπάγονται ακόμη και τα... σπρέυ πιπεριού, όπως και τα γκλομπ. Αυτό είναι κάτι που κατά τη γνώμη μου, σε κάποιους συγκεκριμένους κλάδους που ενέχουν το κίνδυνο, θα πρέπει να διορθωθεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.