!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί το φόρουμ δεν τραβάει καινούργια μέλη;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γιατί το φόρουμ δεν τραβάει καινούργια μέλη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ίφιδα έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 18:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 18:32
Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 18:19 Η αλήθεια είναι πως δεν έχει παλιούς κοσμικούς πολλούς πια. Μπαίνουν πολλοί κουνιάδοι. Παλιά υπήρχαν πολλές προσωπικότητες, εππούρ, αρβανίτης, αγαναχτισμένος, Άρης, φώλλεν, μοιραία, τεράστιοι άνθρωποι, με ποδοσφαιρικότητα, λαϊκή παιδεία και γλωσσομάθεια, τώρα ένας Μπέριας, και οι άλλοι παλιοί, η Γαλή, ο Χαΐνής καλός είναι, ο αλογομούρης, και κάποιοι άλλοι, αλλά λείπει το καλό αστικό αθηναϊκό σουβλάκι, οι χρήστες είναι διπλόπιτα με πατάτες και σαζίκι, δεν είναι μπολωναίζ παλιάς λουτροπόλεως, είναι φαλάφελ.
Eμένα πάντως η φάση του καφενείου με τα παπούδια, δε με χαλάει καθόλου.
Σκιά, δροσιά, καφές, βρισιές, ασβεστωμένες αυλές, γεράνια, τέτοια.

Το απόγευμα μια απ' την ίδια, με ουζάκι, ντοματούλα, ελίτσα, φετούλα και όλα αυτά τα γλυκούλια που λέμε με υποκοριστικά για να καλύψουμε τις ποσότητες.

Μύρισε θυμάρι και βασιλικός. :lol:

Κι εμένα μου' χουν λείψει ρε γμτ.
Εσείς που είστε νιάτα και σφυζετε από ζωή να πάτε στα φόρουμ με τα ζουμπουρλουδικα.
Εγώ που έγινα δύο 20αρες δίνω το βασίλειό μου για ένα μπιτσ Μπαρ με χαλαρωτική μουσική αντί για τα ίδια και τα ίδια Ντάμπαντούμπα εδώ και μια εικοσαετία, τους βαρέθηκε η ψυχή μου, δε θα μας μαγαρίσετε και το φόρουμ τώρα, να μπει η ποιότητα με τα Κ-ποπ και πίτσες μπλε. Ου

Αντιγκειστ και πολύ άργησες, τόσο αγώνα κάναμε, αν φύγεις δε θα είναι από καθαρή τύχη
Έρχομαι Ελλάδα, κανόνισε, να βρεθούμε με τους γιους μας να παίξουν κι εμείς να γκαρίζουμε με τα Tupper. Παν τα παλιά χρόνια με τα ραδιόφωνα και τις καϊπιρίνιες, τώρα θα παίζουν τα παιδιά κι εμείς θα καθόμαστε να βλέπουμε. Από βδομάδα είμαστε κει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:04

Το απόγευμα μια απ' την ίδια, με ουζάκι, ντοματούλα, ελίτσα, φετούλα και όλα αυτά τα γλυκούλια που λέμε με υποκοριστικά για να καλύψουμε τις ποσότητες.

Εσείς που είστε νιάτα και σφυζετε από ζωή να πάτε στα φόρουμ με τα ζουμπουρλουδικα.
Εγώ που έγινα δύο 20αρες δίνω το βασίλειό μου για ένα μπιτσ Μπαρ με χαλαρωτική μουσική αντί για τα ίδια και τα ίδια Ντάμπαντούμπα εδώ και μια εικοσαετία, τους βαρέθηκε η ψυχή μου, δε θα μας μαγαρίσετε και το φόρουμ τώρα, να μπει η ποιότητα με τα Κ-ποπ και πίτσες μπλε. Ου

Αντιγκειστ και πολύ άργησες, τόσο αγώνα κάναμε, αν φύγεις δε θα είναι από καθαρή τύχη
Έρχομαι Ελλάδα, κανόνισε, να βρεθούμε με τους γιους μας να παίξουν κι εμείς να γκαρίζουμε με τα Tupper. Παν τα παλιά χρόνια με τα ραδιόφωνα και τις καϊπιρίνιες, τώρα θα παίζουν τα παιδιά κι εμείς θα καθόμαστε να βλέπουμε. Από βδομάδα είμαστε κει.
Παραλίγο να πνιγώ...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Υπάρχει το φβ.
Είναι εξωπραγματικό πως είναι όλοι κολημμένοι με το φβ.
Ήταν κάποιος που έπρεπε να μου στείλει κάτι κείμενα που δεν τα παίρνει το messenger και του λέω με email στείλτα, είναι πιό απλό. Και μου λέει "email ; tinafto ;" !
Το φβ βέβαια υστερεί. Τα ντιμπέϊ πεθαίνουν. Θα ήταν απλό το πχόρουμ να μεταναστεύσει στο φβ αλλά στο φβ τα ντιμπέϊ πεθαίνουν. Στο πχόρουμ θα μπορούσαμε να αναζωπυρώσουμε το μεγάλο ντιμπέϊ με τη Λιάνα Κανέλλη και τον Κάσι με τις 498 σελίδες, στο φβ όχι.
Εκτός αυτών είναι όμως και η αυξανόμενη συριζοποίηση του πχόρουμ που αποτελεί τροχοπέδη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Βλέπετε τίποτα ουσιαστικό να γράφεται εδώ μέσα;
9/10 νήματα που μπαίνεις να διαβάσεις είσαι μεταξύ του να κανείς εμετό και να καλέσεις τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εγώ λέω να το δείτε λίγο χαλαρά το πράγμα και να ασχολείστε με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος (όχι μόνο γράμμο και βίτσι), για να μπούνε περισσότεροι και να βγάλετε κανένα μεροκάματο.

Αλλά η κρίση μαστίζει όλα τα φόρα γιατί πολλοί προτιμούν να πάνε στα σόσιαλ και να εκτίθονται δημόσια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:35 Τέλος πάντων εγώ βαρέθηκα και φεύγω. Θα στείλω μήνυμα στον διαχειριστή να με διαγράψει.
οκ αλλά πες μας με ποιο νικ θα μπαίνεις μετά, να ξέρομε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

ειμαι καινούριο μέλος και sub40, μια χαρά με τράβηξε 😅.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Εν τω μεταξύ διαμαρτύρονται για την ποιότητα αυτοί που γράφουν τα πιο ασυνάρτητα. Ζουρλομανδύας χρειάζεται.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:23 Εν τω μεταξύ διαμαρτύρονται για την ποιότητα αυτοί που γράφουν τα πιο ασυνάρτητα. Ζουρλομανδύας χρειάζεται.
:003:
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

sharp έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:23 Εν τω μεταξύ διαμαρτύρονται για την ποιότητα αυτοί που γράφουν τα πιο ασυνάρτητα. Ζουρλομανδύας χρειάζεται.
viewtopic.php?f=25&t=21309

:c020:
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Fluffy έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:14 Βλέπετε τίποτα ουσιαστικό να γράφεται εδώ μέσα;
9/10 νήματα που μπαίνεις να διαβάσεις είσαι μεταξύ του να κανείς εμετό και να καλέσεις τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Μου αρέσει που έχεις το γνώθι σ'αυτόν. :wave:
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Εγώ προσπαθώ με μυστήρια, με ποπ κουλτούρα κλπ να διευρύνω το πλαίσιο των οριζόντων από τα κομματικά/οπαδικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Bandit59 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:33
Fluffy έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:14 Βλέπετε τίποτα ουσιαστικό να γράφεται εδώ μέσα;
Μου αρέσει που έχεις το γνώθι σ'αυτόν. :wave:
Ποιον έχω προσβάλει φίλε; Ποιον έχω βρίσει; Και ποτέ έχω βγάλει μίσος;
Έχω ο ίδιος έχω ζητήσει αν κάτι που έχω γράψει προσβάλει κάποιον να με στείλει μήνυμα να το σβήσω. Καμία φορά κάνω κανένα αστειάκι σε κάποιον και μετά στέλνω πμ να τον ρωτήσω αν τον ενοχλεί.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:04

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Λείπουν πολλά από τις ενότητες που θα ήθελε ο λαός.
Πχ ιππόδρομος.
Αλλά και το στοίχημα λείπει. Αν γραφτεί κάτι μπαίνουν οι συριζαίοι και άλλοι ανώμαλοι και λένε βλακείες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”