Ψιλομεταιώνω λίγο που άνοιξα και το νήμα για χαβαλέ. Το παλικάρι είναι για το ψυχιατρείο. Δεν είναι για δούλεμαΜαυροβασίλης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:15φυσικά παίρνει χάπια, κόκκιναΣενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:24 Μεταξύ μας, ίσως δεν πρέπει να γελάμε με την πάρτι του. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα και φαίνεται να είναι άσχημη η κατάστασή του
αν και εν μέρει έχει ευθύνη γιατί ξέρει ότι είναι άρρωστος και δεν παίρνει την αγωγή του εσκεμμένα....
και εννοείται στηρίζω για πρόεδρα και για όλα
Spoiler
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kanye 2020
Re: Kanye 2020
Έβγαλε και σποτάκι προεκλογικό
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Απογοητεύεις όμως Σταθάρα, ποστάρεις χωρίς να έχεις πιει και ούτε ένα ορθογραφικό λάθος;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Γράφω από λαπτοπ ψηλέ μού
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger

πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν έβγαλε μια παρόμοια ανακοίνωση η Μελάνια το 15
- John Brown Gun Club
βαριεμαι να ψαχνω τωρα, αλλα καπου ειδα μια φωτο του Κανυε με πολυ ταραγμενο υφος, υποτιθεται μολις κατεβαινε απο συναντηση με τον Τραμπ, οπου υποτιθεται ο Τραμπ του θυμισε πως του χρωσταγε μια χαρη. Πιθανον στο blackpeopletwitterΣενέκας έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:12
πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν έβγαλε μια παρόμοια ανακοίνωση η Μελάνια το 15![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όχι. Όταν περνάς κάποιες φάσεις, ακόμα κι αν παραμένεις λειτουργικός, δεν σημαίνει ότι είσαι σε θέση να διακρίνεις τι είναι καλό ή κακό για σένα. Μπερδεύονται εμμονές, φοβίες και άλλες σκέψεις και πολύ συχνά αποδίδεις στα φάρμακα την κατάστασή σου (κακώς) και τα διακόπτεις (πολύ κακώς).Σενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:24 αν και εν μέρει έχει ευθύνη γιατί ξέρει ότι είναι άρρωστος και δεν παίρνει την αγωγή του εσκεμμένα....
Δεν μπορείς όμως να κατηγορήσεις κάποιον που συμπεριφέρεται έτσι ως αποτέλεσμα της ασθένειάς του.
Λέω ότι έχει θέματα εκτός της ασθένειας. Είναι ψωνάρα και βλακάκος, πως να στο πω: ακόμα και όταν είναι εκτός φάσεων, η αντίληψή του δε φαίνεται να είναι και τρομερή...ST48410 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:41Όχι. Όταν περνάς κάποιες φάσεις, ακόμα κι αν παραμένεις λειτουργικός, δεν σημαίνει ότι είσαι σε θέση να διακρίνεις τι είναι καλό ή κακό για σένα. Μπερδεύονται εμμονές, φοβίες και άλλες σκέψεις και πολύ συχνά αποδίδεις στα φάρμακα την κατάστασή σου (κακώς) και τα διακόπτεις (πολύ κακώς).Σενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:24 αν και εν μέρει έχει ευθύνη γιατί ξέρει ότι είναι άρρωστος και δεν παίρνει την αγωγή του εσκεμμένα....
Δεν μπορείς όμως να κατηγορήσεις κάποιον που συμπεριφέρεται έτσι ως αποτέλεσμα της ασθένειάς του.
Εγώ μίλησα μόνο για την διακοπή της αγωγής. Για τα άλλα δεν τον ξέρω καθόλου. Μόνο ακουστά το όνομα. Ούτε καν τη μουσική. Πρωτοάκουσα την μέρα που άνοιξες αυτό το νήμα για να σχηματίσω άποψη.Σενέκας έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:45 Λέω ότι έχει θέματα εκτός της ασθένειας. Είναι ψωνάρα και βλακάκος, πως να στο πω: ακόμα και όταν είναι εκτός φάσεων, η αντίληψή του δε φαίνεται να είναι και τρομερή...
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis