!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kanye 2020
- Dwarven Blacksmith
Re: Kanye 2020
Του μπουκωσε τα φάρμακα του η Κιμ;
Δε θελω εξντι σόου ραντομ τρολοδιαθεση, έτσι χασκογέλαγε και ο Τζον Ολιβερ για τον Τραμπ. Τα μημς έχουν επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο, ας το εμπεδώσουμε όλοι.
Δε θελω εξντι σόου ραντομ τρολοδιαθεση, έτσι χασκογέλαγε και ο Τζον Ολιβερ για τον Τραμπ. Τα μημς έχουν επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο, ας το εμπεδώσουμε όλοι.
'γω λυπάμαι που χάσαμε την ευκαιρία να δούμε τον Ήλωνα vp. Ίσως το σκεφτεί να βάλει με τον Ντόναλντ το 2024Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 11:40 Του μπουκωσε τα φάρμακα του η Κιμ;
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Παπαριές ολκής, αυτή η υποψηφιότητα μόνο ως gimmick μπορεί να εκληφθεί.
Είσαι κύριε ρεπουμπλικανός και θέλεις όχι απλώς να επικρατήσεις, αλλά να ΣΑΡΩΣΕΙΣ στις εκλογές;
Κατέβασε ρε μπαγλαμά την ebony goddess που ακούει στο όνομα Candace Owens και άσε τα μουνόshκυλα να σκούζουν!
Με χαρακτηριστική ευκολία θα ΞΕΣΚΙΣΕΙ τα ΒΑΡΔΟΥΛΑ των DemonCunts και μάλιστα κάνοντας χρήση κριτηρίων δικής τους επινόησης. Oh, the irony!
She ticks all the right boxes: Both gender (female) and complexion (black).
Αυτά δεν έθεταν ως απαραίτητες προϋποθέσεις τα γαϊδουρο-sheeple; (Τι υβρίδιο κι αυτό)
Ή μήπως δεν μας ζάλισαν τον (μ)πούτσο για το zombie (με το ενάμιση πόδι στον τάφο) την Killary μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκα.
Girl power. Woooooooooooooooooooooooooo.
Ορίστε μωρή λινάτσες, θηλυκό σαν τα κρύα τα νερά.
Μας την έφαγε βέβαια ένας πούστης Άγγλος (παντρεύτηκαν πριν κανά χρόνο), αλλά, εντάξει αναμενόμενο ήταν πως με τόσο δυνατό «πακέτο» (δηλ. το ακριβώς αντίθετο με τις σαύρες της ΦΑΣΙΣτεράς) δεν θα έμενε για πολύ καιρό στην «αγορά».
Μιλάμε για τον θηλυκό Σάκη Μουμτζή (τεράστιε Σάκη, συνέχισε να αφαλοκόβεις τα αποβράσματα της ΦΑΣΙΣΤεράς!), διέγραψε ανάλογη πορεία.
Διαβάζοντας το βιογραφικό της, θα διαπιστώσετε πως στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της εβρίσκετο στο αντίπαλο στρατόπεδο. Η τριβή της με άτομα του liberal χώρου (όπως αυτός ορίζεται στις ΗΠΑ) σταδιακά την έκανε να συνειδητοποιήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Και όπως κάθε νοήμων & ευσυνείδητος (άγνωστες λέξεις αυτές για τους καταστροφείς του δυτικού πολιτισμού) άνθρωπος ΑΗΔΙΑΣΕ. Έκτοτε τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ με κάθε ευκαιρία.
Ἐπικροτοῦμεν καί στηρίζομεν Candace Owens.
p.m. me if you want bumper stickers, pins etc.
Είσαι κύριε ρεπουμπλικανός και θέλεις όχι απλώς να επικρατήσεις, αλλά να ΣΑΡΩΣΕΙΣ στις εκλογές;
Κατέβασε ρε μπαγλαμά την ebony goddess που ακούει στο όνομα Candace Owens και άσε τα μουνόshκυλα να σκούζουν!
Με χαρακτηριστική ευκολία θα ΞΕΣΚΙΣΕΙ τα ΒΑΡΔΟΥΛΑ των DemonCunts και μάλιστα κάνοντας χρήση κριτηρίων δικής τους επινόησης. Oh, the irony!
She ticks all the right boxes: Both gender (female) and complexion (black).
Αυτά δεν έθεταν ως απαραίτητες προϋποθέσεις τα γαϊδουρο-sheeple; (Τι υβρίδιο κι αυτό)
Ή μήπως δεν μας ζάλισαν τον (μ)πούτσο για το zombie (με το ενάμιση πόδι στον τάφο) την Killary μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκα.
Girl power. Woooooooooooooooooooooooooo.
Ορίστε μωρή λινάτσες, θηλυκό σαν τα κρύα τα νερά.
Μιλάμε για τον θηλυκό Σάκη Μουμτζή (τεράστιε Σάκη, συνέχισε να αφαλοκόβεις τα αποβράσματα της ΦΑΣΙΣΤεράς!), διέγραψε ανάλογη πορεία.
Διαβάζοντας το βιογραφικό της, θα διαπιστώσετε πως στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της εβρίσκετο στο αντίπαλο στρατόπεδο. Η τριβή της με άτομα του liberal χώρου (όπως αυτός ορίζεται στις ΗΠΑ) σταδιακά την έκανε να συνειδητοποιήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Και όπως κάθε νοήμων & ευσυνείδητος (άγνωστες λέξεις αυτές για τους καταστροφείς του δυτικού πολιτισμού) άνθρωπος ΑΗΔΙΑΣΕ. Έκτοτε τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ με κάθε ευκαιρία.
Ἐπικροτοῦμεν καί στηρίζομεν Candace Owens.
p.m. me if you want bumper stickers, pins etc.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
κάπου το πήρε το μάτι μου. Πρέπει να πέταξε τα χάπια στον κάδο πάλι
- Μαυροβασίλης
δεν αποσύρθηκε τελικά;
αποσύρθηκε, αλλά τώρα ξεαποσύρθηκε. Είπαμε, έχει διαγνωσμένη διπολική διαταραχή και δε θέλει να πάρει χάπια. Υποθέτω ότι είναι μέσα-έξω στην αγωγή, και σ'αυτή τη φάση είναι βρίσκεται στο έξω. Αν τα ξαναπάρει μπορεί να αλλάξει γνώμη και να ξανααποσυρθεί....
βρίσκει και τα κάνει, καθώς βλέπει ότι ο θεσμός του πλανητάρχη έχει ξεπέσει στο σημείο που κάθονται στην καρέκλα τέτοιοι τουρκόφιλοι κώλοι

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Μαυροβασίλης
ψήνεσαι με Ήλονμας VP;
άσχημα τα νέα σ'αυτό το μέτωπο
Elon Musk No Longer Supports Kanye West’s Presidential Bid, Here’s Why
https://talentrecap.com/elon-musk-no-lo ... heres-why/
ναι, πως, ο πλανήτης θα πεινάει, η Ευρώπη θα διαλύεται, αλλά οι ΗΠΑ θα πηγαίνουν στον Άρη
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Μαυροβασίλης
Σενέκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 11:06αποσύρθηκε, αλλά τώρα ξεαποσύρθηκε. Είπαμε, έχει διαγνωσμένη διπολική διαταραχή και δε θέλει να πάρει χάπια. Υποθέτω ότι είναι μέσα-έξω στην αγωγή, και σ'αυτή τη φάση είναι βρίσκεται στο έξω. Αν τα ξαναπάρει μπορεί να αλλάξει γνώμη και να ξανααποσυρθεί....

Μεταξύ μας, ίσως δεν πρέπει να γελάμε με την πάρτι του. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα και φαίνεται να είναι άσχημη η κατάστασή τουΜαυροβασίλης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:14Σενέκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 11:06αποσύρθηκε, αλλά τώρα ξεαποσύρθηκε. Είπαμε, έχει διαγνωσμένη διπολική διαταραχή και δε θέλει να πάρει χάπια. Υποθέτω ότι είναι μέσα-έξω στην αγωγή, και σ'αυτή τη φάση είναι βρίσκεται στο έξω. Αν τα ξαναπάρει μπορεί να αλλάξει γνώμη και να ξανααποσυρθεί....
![]()
αν και εν μέρει έχει ευθύνη γιατί ξέρει ότι είναι άρρωστος και δεν παίρνει την αγωγή του εσκεμμένα....
- Μαυροβασίλης
φυσικά παίρνει χάπια, κόκκιναΣενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:24 Μεταξύ μας, ίσως δεν πρέπει να γελάμε με την πάρτι του. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα και φαίνεται να είναι άσχημη η κατάστασή του
αν και εν μέρει έχει ευθύνη γιατί ξέρει ότι είναι άρρωστος και δεν παίρνει την αγωγή του εσκεμμένα....

και εννοείται στηρίζω για πρόεδρα και για όλα
Spoiler
- Cecily Anne
Να δω μαματζερ να μανατζαρει να Λευκό Οίκο σε ριάλιτι σοου και ας πεθάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 10 Απαντήσεις