Μια χαρα τον βρισκω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπογδάνος...Η ΝΔ ας νομοθετήσει τον γάμο ομοφυλόφιλων
- Obi Wan Iakobi
Re: Μπογδάνος...Η ΝΔ ας νομοθετήσει τον γάμο ομοφυλόφιλων
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Γιατί δεν εκπλήσομαι;
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Philip Mortimer
Παλιότερα, ο Μπογδάνος εξέφραζε φιλελεύθερες κεντρώες θέσεις. Κάποια στιγμή άρχισε να εκφράζει όλο και πιο ακραίες απόψεις και να κάνει όλο και μεγαλύτερα "show" και χαζομάρες. Πιθανώς, είναι ψηφοθηρας (δεν αποκλείω βέβαια και το να είναι ασταθής χαρακτηρας) και θέλει απλως να δημιουργεί θόρυβο. Εδώ βγήκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ με αυτόν τον τρόπο, τι να λέμε τώρα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σωστός.Esperos έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:12 Ας παντρεύονται, είναι αναχρονοστικά το 2020 να μας απασχολούν τέτοια ζητήματα, ας παντρεύονται.
Εγώ λέω να επιτρέπεται και γάμος με περισσότερους από δύο, τρία άτομα, τέσσερα πέντε, γιατί όχι.
Να μοιράζονται την περιουσία και να μοιράζονται και τα χρέη, να κάνουν κοινή δήλωση αλλά να μην μεταβιβάζεται η σύνταξη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αφγανιστάν και Ιράκ.... Ωραίες χώρες.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:43Σωστός.Esperos έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:12 Ας παντρεύονται, είναι αναχρονοστικά το 2020 να μας απασχολούν τέτοια ζητήματα, ας παντρεύονται.
Εγώ λέω να επιτρέπεται και γάμος με περισσότερους από δύο, τρία άτομα, τέσσερα πέντε, γιατί όχι.
Να μοιράζονται την περιουσία και να μοιράζονται και τα χρέη, να κάνουν κοινή δήλωση αλλά να μην μεταβιβάζεται η σύνταξη.
![]()
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
Δημοκράτης
Για ποιο λογο:
Ειρωνικά το είπα.
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο μπογδανος το 16 έλεγε πως ο Σολωμός ήταν λούμπεν αλκοόλας, και το 19 πως ο Έλληνας θέλει Χριστό και κωλοκοτρωνη. Γενικώς το παιζε για καιρό σοβαρός φιλελες, μετά του τη βάρεσε με τον σύριζα, είδε πως υπάρχει εκεί στο αντισυριζα ψητό, και έγινε εντελώς bandwagon alt right. Λογικό να του ξεφεύγουν διαφορά από το παρελθόν, η να φέρνει ξενοφερτα "μαιλο Γιαννόπουλος" στυλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 20 Ιουν 2020, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο Μπογδανος είναι bisexual και όχι καθαρά γκέι. Οταν έχει ερωτηθεί για την γκέι πλευρά του ποτέ του δεν την αρνήθηκε.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εδώ υπάρχει φαλλοκρατεία, εγώ έλεγα πέντε του ίδιου φύλου με σχέσεις ισότητς και όχι αφεντικό και δουλικό. Φυσικά αν κάποιος θέλει να παίζει τον ρόλο του δουλικου σε μία σχέση, νο πρόμπλεμ εφόσον έχει πάει σχολείο, έχει εκτεθει σε ιδ'εες του ευρωπαικού διαφωτισμού και τα λοιπά και γουστάρει να είναι με μαντύλα δουλικό, εμας δεν μας πέφτει λόγοςApergos8 έγραψε: 20 Ιουν 2020, 22:15Αφγανιστάν και Ιράκ.... Ωραίες χώρες.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:43Σωστός.Esperos έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:12 Ας παντρεύονται, είναι αναχρονοστικά το 2020 να μας απασχολούν τέτοια ζητήματα, ας παντρεύονται.
![]()
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Που το ξέρεις ; έχεις πάει;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Μην λες για διαφωτισμό γιατί θα πεταχτεί ο Γκανέζος Πεντηκοστιανός του φόρουμ και θα αρχίσει ξανά να κάνει κήρυγμα.Esperos έγραψε: 20 Ιουν 2020, 22:39Εδώ υπάρχει φαλλοκρατεία, εγώ έλεγα πέντε του ίδιου φύλου με σχέσεις ισότητς και όχι αφεντικό και δουλικό. Φυσικά αν κάποιος θέλει να παίζει τον ρόλο του δουλικου σε μία σχέση, νο πρόμπλεμ εφόσον έχει πάει σχολείο, έχει εκτεθει σε ιδ'εες του ευρωπαικού διαφωτισμού και τα λοιπά και γουστάρει να είναι με μαντύλα δουλικό, εμας δεν μας πέφτει λόγος
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Esperos
Τα διαβάζουν όλα;Apergos8 έγραψε: 20 Ιουν 2020, 22:41
Μην λες για διαφωτισμό γιατί θα πεταχτεί ο Γκανέζος Πεντηκοστιανός του φόρουμ και θα αρχίσει ξανά να κάνει κήρυγμα.
Πόσο πιο ξεκάθαρα θες να το πει; https://www.fthis.gr/celebrity/news/kwn ... on-dielyse Τα ίδια έχει πει και σε άλλες συνεντεύξεις όταν ρωτήθηκε για την γκέι πλευρά του.ΠΟΤΕ δεν την αρνήθηκε (ποτέ δεν είπε ότι δεν έχει γκέι πλευρά).Apergos8 έγραψε: 20 Ιουν 2020, 22:41Μην λες για διαφωτισμό γιατί θα πεταχτεί ο Γκανέζος Πεντηκοστιανός του φόρουμ και θα αρχίσει ξανά να κάνει κήρυγμα.Esperos έγραψε: 20 Ιουν 2020, 22:39Εδώ υπάρχει φαλλοκρατεία, εγώ έλεγα πέντε του ίδιου φύλου με σχέσεις ισότητς και όχι αφεντικό και δουλικό. Φυσικά αν κάποιος θέλει να παίζει τον ρόλο του δουλικου σε μία σχέση, νο πρόμπλεμ εφόσον έχει πάει σχολείο, έχει εκτεθει σε ιδ'εες του ευρωπαικού διαφωτισμού και τα λοιπά και γουστάρει να είναι με μαντύλα δουλικό, εμας δεν μας πέφτει λόγος
Υπεράνω όλων η πατρίς
ντόρτιαΖενίθεδρος έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:43Σωστός.Esperos έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:12 Ας παντρεύονται, είναι αναχρονοστικά το 2020 να μας απασχολούν τέτοια ζητήματα, ας παντρεύονται.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-