!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπογδάνος...Η ΝΔ ας νομοθετήσει τον γάμο ομοφυλόφιλων
Re: Μπογδάνος...Η ΝΔ ας νομοθετήσει τον γάμο ομοφυλόφιλων
Λενε κάποιοι ότι ο Μπογδάνος χρειάζεται εξέταση απο γιατρό.Αυτοί που τον ψήφισαν δεν χρειάζονται τέτοια εξέταση;
Δεν είπα για επιπλοκές. Φυσικά πάντα ήταν αποκρουστική ψωνάρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι τόσο μεγάλη ψωνάρα, που απο τη στιγμή που τον χτύπησαν και μετά, το πήρε προσωπικά και έκανε το γινάτι του κοσμοθεωρίαApergos8 έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:54Δεν ξέρω αν το χτύπημα των αναρχικών του άφησε επιπλοκές στον εγκέφαλο ή αν ήταν απο πιο πριν έτσι.Πάντως υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι είναι διχασμένη προσωπικότητα,Όταν είχε γίνει το θέμα με τις αφίσε για τις εκτρώσεις στο μετρό ήταν στην πρώτη γραμμή να επικρίνει το ότι κατέβηκαν οι αφίσες,ήταν επίσης παρών σε συνέδρια του κινήματος αφήστε με να ζήσω που ζητά να μειωθούν οι εκτρώσεις.Επίσης προεκλογικά για να εκλεγεί βουλευτής χρησιμοποίησε βαριά δεξιά ρητορική(για να μην πω ακροδεξιά) λέγοντας πως ως βουλευτής θα φροντίζει ώστε η ΝΔ να μην πάψει να είναι δεξιά κτλ.Και τώρα αυτό.Νομίζω πως πρέπει να απευθυνθεί σε γιατρό ΑΜΕΣΑ.Έχει όλα τα χαρακτηριστικά διχασμένης/πολλαπλής προσωπικότητας.Σενέκας έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:46Ο Μπογδάνος ήταν αυτό που λέμε enlightened centrist, ας πούμε φιλελές. Μέχρι που τον χτύπησαν οι αναρχικοί στα Εξάρχεια(πιθανότατα γιατί δούλευε στον σκαι, όχι για τις δικές του απόψεις συγκεκριμένα). Απο τότε έγινε κομμουνιστιφάγος alt-right. Οπότε ναι, κατα κάποιο τρόπο μπορείς να πεις ότι έχει ψυχολογικά γιατί έχει προσωπικό κόλλημα με τους αριστερούς και γι'αυτό άλλαξε πολιτικές απόψεις.Apergos8 έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:37
Για τον ίδιο;Μπορεί(και δεν θα εκπλαγώ αν το δώ σύντομα για τον συγκεκριμένο).Πάντως ο Μπογδάνος δεν πρέπει να είναι ψυχολογικά και πολύ υγιής.Απο την μια έχει σύνθημα του το πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και το ''κομμούνια,θα γίνετε σαπούνια'' και απο την άλλη μιλά για γάμο ομόφυλων.Θα έλεγα πως μπορεί να πρόκειται και για περίπτωση πολλαπλής/διχασμένης προσωπικότητας και ίσως θα πρέπει να τον εξετάσει γιατρός.
αν έχεις υπόψη αυτό όμως, το ότι είναι υπερ των γάμων ομοφυλοφίλων, βγάζει νόημα. Δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού δεν ήταν ποτέ ακροδεξιός απο άποψη
Η ιδεολογία κάθε ατόμου διαμορφώνεται όμως σε κάποιον βαθμο από τις εμπειρίες και τα βιώματα
Πλέον λίγα πράγματα με εκπλήσουν.Όμως αν γίνει αυτό και η ΝΔ κάνει ολική στροφή προς την κεντροαριστερά απαρνούμενη την δεξιά και συντηρητική ιδεολογία, θα διασπαστεί το κόμμα και θα έρθει κάποια άλλη παράταξη να καλύψει τον χώρο δεξιά του κέντρου.Κάτι τέτοιο θα σήμαινε την απόλυτη αναδημιουργία της ελληνικής πολιτικής σκηνής πράγμα που δεν έχουμε ξαναδεί.Marios έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:49Καλά αν δω την ΝΔ να διεκδικεί τις ψήφους της κεντροαριστεράς(που έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ) θα αλλάξω όνομα.
Πολυ αναλυση για το τιποτα. Για τον Μπγδανο μιλαμε. Απλα ηλιθιος ειναι.Psekasma έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:58 Οι ιδεολογίες που έχουν οι άνθρωποι μπορούν να συνθέτουν διάφορες τάσεις. Δεν έχουνε όλοι οι πολίτες πάντα καθαρές ιδεολογίες, ή ας το πούμεμονολιθικές.
Μπορεί να υπάρχει κάποιος που είναι π.χ. φιλελευθερος σε κοινωνικά θέματα αλλά εθνικιστής ή κάποιος που είναι συντηρητικός σε διάφορα κοινωνικά θέματα και αντεθνικιστής αλλά στο οικονομικό κομμάτι επίσης συντηρητικός και αντισοσιαλιστής. Προφανώς τα πακέτα ιδεολογίας μπορεί να είναι αλα κάρτ![]()
Κανείς λάθος. Οταν ένας πολιτικός είναι κατά των εκτρώσεων, φωνάζει ότι πολεμαται ο θεσμός της οικογένειας από τους αριστερούς και ταυτόχρονα γράφει τέτοιο άρθρο τότε προφανώς δεν είναι στα καλά του.Είναι βουλευτής του κοινοβουλίου και χρειάζεται άμεσα εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχει σωας τας φρένας (δεν το νομίζω).Psekasma έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:58 Οι ιδεολογίες που έχουν οι άνθρωποι μπορούν να συνθέτουν διάφορες τάσεις. Δεν έχουνε όλοι οι πολίτες πάντα καθαρές ιδεολογίες, ή ας το πούμεμονολιθικές.
Μπορεί να υπάρχει κάποιος που είναι π.χ. φιλελευθερος σε κοινωνικά θέματα αλλά εθνικιστής ή κάποιος που είναι συντηρητικός σε διάφορα κοινωνικά θέματα και αντεθνικιστής αλλά στο οικονομικό κομμάτι επίσης συντηρητικός και αντισοσιαλιστής. Προφανώς τα πακέτα ιδεολογίας μπορεί να είναι αλα κάρτ![]()
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Δεν είναι ηλίθιος. Εχει ψυχολογικά.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:05Πολυ αναλυση για το τιποτα. Για τον Μπγδανο μιλαμε. Απλα ηλιθιος ειναι.Psekasma έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:58 Οι ιδεολογίες που έχουν οι άνθρωποι μπορούν να συνθέτουν διάφορες τάσεις. Δεν έχουνε όλοι οι πολίτες πάντα καθαρές ιδεολογίες, ή ας το πούμεμονολιθικές.
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Κανείς δεν χτύπησε τον Μπογδάνο στα Εξάρχεια
Μια σφαλιάρα έπεσε και γέμισε τα μούτρα του με ιώδιο και έβαλε ...κολλάρο
Προσοχωπουτάνα είναι ο αγράμματος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν νομίζω οι περισσότεροι από όσους τον ψήφισαν να εχουνυ ιδέα τι σημαίνει Μπόγδανος.Giorgos έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:59 Λενε κάποιοι ότι ο Μπογδάνος χρειάζεται εξέταση απο γιατρό.Αυτοί που τον ψήφισαν δεν χρειάζονται τέτοια εξέταση;
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ας παντρεύονται, είναι αναχρονοστικά το 2020 να μας απασχολούν τέτοια ζητήματα, ας παντρεύονται.
Εγώ λέω να επιτρέπεται και γάμος με περισσότερους από δύο, τρία άτομα, τέσσερα πέντε, γιατί όχι.
Να μοιράζονται την περιουσία και να μοιράζονται και τα χρέη, να κάνουν κοινή δήλωση αλλά να μην μεταβιβάζεται η σύνταξη.
Εγώ λέω να επιτρέπεται και γάμος με περισσότερους από δύο, τρία άτομα, τέσσερα πέντε, γιατί όχι.
Να μοιράζονται την περιουσία και να μοιράζονται και τα χρέη, να κάνουν κοινή δήλωση αλλά να μην μεταβιβάζεται η σύνταξη.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Πολιτικός που είναι κατά των εκτρώσεων μπορεί να είναι και υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων. Έτσι όπως το βλέπω εγω.Apergos8 έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:08Κανείς λάθος. Οταν ένας πολιτικός είναι κατά των εκτρώσεων, φωνάζει ότι πολεμαται ο θεσμός της οικογένειας από τους αριστερούς και ταυτόχρονα γράφει τέτοιο άρθρο τότε προφανώς δεν είναι στα καλά του.Είναι βουλευτής του κοινοβουλίου και χρειάζεται άμεσα εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχει σωας τας φρένας (δεν το νομίζω).Psekasma έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:58 Οι ιδεολογίες που έχουν οι άνθρωποι μπορούν να συνθέτουν διάφορες τάσεις. Δεν έχουνε όλοι οι πολίτες πάντα καθαρές ιδεολογίες, ή ας το πούμεμονολιθικές.
Πολιτικός όμως που φωνάζει οτι ο θεσμός της οικογένειας πολεμάται και είναι παράλληλα και υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων, τότε εκεί όντως υπάρχει αντίφαση. Σε αυτό έχεις δίκιο.
Έχω περιέργια να δώ πώς θα το δικαιολογούσε αν κάποιος δημοσιογράφος του έθετε ακριβώς αυτήν την ερώτηση.
Σε εμένα πάντως μπήκε στον κόπο να απαντήσει σε ένα σχόλιο μου στο Facebook και απο ότι έψαξα το κάνει και στα άλλα σοσιαλ μίντια αυτό.Τώρα ένας βουλευτής να κάθεται να πιάνει κουβέντα με άτομα στο διαδίκτυο όπως και να το κάνεις δεν είναι συνηθισμένο.
Ε όχι και μόνο μια σφαλιάρα.Beria έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:10 Κανείς δεν χτύπησε τον Μπογδάνο στα Εξάρχεια
Ικανο τον εχω.Beria έγραψε: 20 Ιουν 2020, 21:10 Κανείς δεν χτύπησε τον Μπογδάνο στα Εξάρχεια
Ο Μπογδάνος δεν περίμενε το επεισόδιο στα εξάρχεια για να γίνει όπως είναι σήμερα.Και πιο πριν έτσι ήτανε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 93 Απαντήσεις