τυπε εδω μεχρι περισυ μας ελεγαν για την ηγετιδα και αναμφισβητα κυριαρχο μητερουλα μερκελ και την ακαταμαχητη υπεροχη του καπιταλισμου μεχρι πριν απο λιγοManolis έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:11Είναι γκαντεμοσαυρος μόλις έγινε κυβέρνηση ήρθε πανδημία
Κι επίσης έπρεπε να έχει προβλέψει ότι ο καπιταλισμός έχει αστάθεια
Φύκια φυσικά το 4% που έλεγε ούτε πριν την πανδημία ήρθε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μητσοτάκης παραδέχεται ότι έρχεται μεγάλη ύφεση
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ο Μητσοτάκης παραδέχεται ότι έρχεται μεγάλη ύφεση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 13 Απρ 2020, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
20 να εισαι μεσα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΠΕΟΣ πέφτει, μην ντρέπεσαι να το πεις ΣΕΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:15 Ζαλισμένοι οι ζαίοι, παραμιλάνε. Τί να κάνουν όμως; Τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Κυριάκος; Όποτε ξεμυτούν από το λαγούμι πέφτει σφαλιάρα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Η παγκόσμια οικονομία γκρεμίζεται λόγω του καπιταλισμού δεν είναι καθόλου τυχαίοΖενίθεδρος έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:14Δεν ψήφισα Μητσοτάκη. Αλλά το να βάζει κάποιος γελάκια επειδή καθώς καταρρέει η παγκόσμια οικονομία λόγω πανδημίας, παραπλεύρως γκρεμίζεται και η ελληνικη, είναι ένα πολύ κακογουστο νούμερο για τσίρκο. Απ ό,τι φαίνεται, αρχισε από το πολυ πήξιμο, να καταστρέφονται και εγκεφαλικές λειτουργίες.Manolis έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:04Καλά εσείς δεν την θέλατε αφού ψηφίσατε μητσοτάκηΖενίθεδρος έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:03
Πρέπει να κάνουμε και όλοι οι άλλοι πως χαιρόμαστε μαζί σου, για τον ερχομό της μεγαλύτερης επιδημιας μετά την ισπανική γρίπη; Τί έχουν συστήσει οι γιατροί που σε αμολησαν έξω;![]()
Και τον καπιταλισμό τον στήριζε στην πιο ακραία μορφή του aka νεοφιλελευθερισμό.
Και συγγνώμη κιόλας δεν ήμουν εγώ που στήριζα καπιταλισμό και γκαντεμοσαυρους.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Eθνικοκοινωνιστης
εγω δεν ειμαι νδelchav έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:17ΠΕΟΣ πέφτει, μην ντρέπεσαι να το πεις ΣΕΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:15 Ζαλισμένοι οι ζαίοι, παραμιλάνε. Τί να κάνουν όμως; Τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Κυριάκος; Όποτε ξεμυτούν από το λαγούμι πέφτει σφαλιάρα.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
Το οικονομικο δογμα μητσοτακη: κλεινουμε τα παντα και ζουμε με δανεικα απο το δντ. Και ο παππους του το ιδιο εκανε
Μπράβο άρχισες σιγά σιγά να πιάνεις τις κοροιδιες , σιγά σιγά θα πιάσεις και τα άλλαelchav έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:14Το μόνο σωστό που είπες είναι ότι ήταν φύκια το 4% ακόμα κι αν δεν ερχόταν πανδημία.Manolis έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:11Είναι γκαντεμοσαυρος μόλις έγινε κυβέρνηση ήρθε πανδημία
Κι επίσης έπρεπε να έχει προβλέψει ότι ο καπιταλισμός έχει αστάθεια
Φύκια φυσικά το 4% που έλεγε ούτε πριν την πανδημία ήρθε
Για τα υπόλοιπα που έγραψες, να λες ευχαριστώ που κυκλοφορείς λυτός
Εγώ ψήφισα κκ άρα εσείς γιατί κυκλοφορείτε λυτοί, όχι εγώ. Πρέπει να είστε παρανοημένοι τελείως για να ψηφίσετε αυτόν.
- Υδράργυρος
Ο συριζοκαφενες ελεγε τοτε οτι η ισχυρη αναπτυξη ειναι σανος για δςξιουλικα προβατα σαν ελογου σουelchav έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:16Θα είχαμε ανάπτυξη άνω του 2%, όχι 4% αλλά γύρω στο 2.Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:11Οταν ο κουλης εταζε στα προβατα ισχυρη αναπτυξη, ολες οι οικονομιες ειχαν μπει σε επιβραδυνση
Έτσι προέβλεπαν όλοι, το τι λέτε στον συριζοκαφενε δεν έχει πολλή σημασία
Όταν καταρρεύσει ο καπιταλισμός ο κόσμος θα στραφεί στον κομμουνισμό.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Έπρεπε να είχαμε τον κατιμά του συριζα για να είχαμε μερικές χιλιάδες νεκρους και εμείς για να είστε οκ.Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:18 Το οικονομικο δογμα μητσοτακη: κλεινουμε τα παντα και ζουμε με δανεικα απο το δντ. Και ο παππους του το ιδιο εκανε
Αντισυριζα είμαι, εθνικοφιλελευθερεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:18εγω δεν ειμαι νδelchav έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:17ΠΕΟΣ πέφτει, μην ντρέπεσαι να το πεις ΣΕΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:15 Ζαλισμένοι οι ζαίοι, παραμιλάνε. Τί να κάνουν όμως; Τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Κυριάκος; Όποτε ξεμυτούν από το λαγούμι πέφτει σφαλιάρα.![]()
![]()
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Πιο πολύ με αγχωνει η επιστροφή στην "κανονικοτητα" παρα ο κορονιος.
Βρωμαει λιτοτητα (ξανα) και νεα μνημονια .
ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ , ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ (ΞΑΝΑ)
Βρωμαει λιτοτητα (ξανα) και νεα μνημονια .
ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ , ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ (ΞΑΝΑ)
Hang on sloopy 
Η νδ μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ακολουθήσει την πορεία του πασοκ το 2012.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση