Βάζουν το χεράκι τους κ όσοι παραγγέλνουν κ αν δεν έρθει κάτι σε δέκα λεπτά ξερωγω, παίρνουν κ κάνουν παράπονα κτλ. Ένα χεράκι, όλοι το βάζουν.Namrail έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:06Κράνος πλέον βάζουν οι περισσότεροι. Για τις παραβάσεις του κοκ δεν ευθύνονται αποκλειστικά οι ντελιβεραδες. Βάζουν το χεράκι τους και οι ιδιοκτήτες που πιέζουν για μικρότερους χρόνους παράδοσης.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 23:29
Αν τα σταματήσει καμιά τροχαία και αρχίσει και κόβει πρόστιμα για κράνος, παραβίαση κοκ, κακές συνθήκες υγιηνής θα βγείτε και θα σκούζετε ότι εξάντλησαν την αυστηρότητα σε μεροκαματιάρηδες...
Τα περισσότερα delivery boys είναι κάτι πιτσιρικάδες που ούτε τα χέρια τους δεν ξέρουν να πλύνουν. Κακομαθημένοι κάγκουρες ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες
Re: Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες
Re: Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες
Θυμάμαι έναν προϊστάμενο που είχα όταν δούλευα σερβιτόρος στα 18 μου. Όταν οι πελάτες παραπονιόταν γιατί αργούσε το φαγητό (που ήθελε ψήσιμο γιατί ήταν της ωρας) μου έλεγε να τους πω να παν να γαμηθουν.Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:14
Βάζουν το χεράκι τους κ όσοι παραγγέλνουν κ αν δεν έρθει κάτι σε δέκα λεπτά ξερωγω, παίρνουν κ κάνουν παράπονα κτλ. Ένα χεράκι, όλοι το βάζουν.
Όταν κάτι θέλει ώρα να γίνει, απλά θέλει ώρα. Όπως ώρα θέλει και το ντελιβερι για να διανύσει μια συγκεκριμένη απόσταση. Αν ο πελάτης δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα, μπορεί να πάει να γαμηθει.
Σίγουρα πάντως δεν είναι λύση να κινδυνεύσει το ντελιβερι για μαλακίες είτε του πελάτη είτε του αφεντικού.
Γιατί ο τελευταίος που θέλει να κάνει ταρζανιες είναι το ντελιβερι. Μπορεί να λές ότι όλοι βάζουν το χεράκι τους αλλά 9/10 το ντελιβερι εξαναγκάζεται από το αφεντικό για να τρέξει.
Κ το αφεντικό εξαναγκαζεται απτον πελάτη γιατί αύριο θα σου πει δεν έχουμε δουλειά, φύγε.Namrail έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:21Θυμάμαι έναν προϊστάμενο που είχα όταν δούλευα σερβιτόρος στα 18 μου. Όταν οι πελάτες παραπονιόταν γιατί αργούσε το φαγητό (που ήθελε ψήσιμο γιατί ήταν της ωρας) μου έλεγε να τους πω να παν να γαμηθουν.Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:14
Βάζουν το χεράκι τους κ όσοι παραγγέλνουν κ αν δεν έρθει κάτι σε δέκα λεπτά ξερωγω, παίρνουν κ κάνουν παράπονα κτλ. Ένα χεράκι, όλοι το βάζουν.
Όταν κάτι θέλει ώρα να γίνει, απλά θέλει ώρα. Όπως ώρα θέλει και το ντελιβερι για να διανύσει μια συγκεκριμένη απόσταση. Αν ο πελάτης δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα, μπορεί να πάει να γαμηθει.
Σίγουρα πάντως δεν είναι λύση να κινδυνεύσει το ντελιβερι για μαλακίες είτε του πελάτη είτε του αφεντικού.
Γιατί ο τελευταίος που θέλει να κάνει ταρζανιες είναι το ντελιβερι. Μπορεί να λές ότι όλοι βάζουν το χεράκι τους αλλά 9/10 το ντελιβερι εξαναγκάζεται από το αφεντικό για να τρέξει.
Οπότε τα ξεκαθαρίζει.
Μεγάλε! Η παραγγελία θα έρθει σε 40 λεπτά γιατί είσαι στου διαόλου τη μάνα κ η μπριζόλα σου δεν είναι προψημενη. Το προχωράω;
Όλοι βάζουν το χέρι τους.
Κ αυτός που παραγγέλνει θα βρει να πει για κάποιον άλλο.
Αν ο καθένας κοιτάει τι κάνει ο ίδιος κ κόψει την αλυσιδα, κόψει την παράλογη απαίτηση, ίσως να ήταν όλα καλύτερα. Όλοι όμως θέλουμε μόνο οι υπόλοιποι να μην έχουν απαιτήσεις.
πεσ ταΧαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:58 Πολιτικά όχι. Συναισθηματικά όμως!![]()
Άσε μας ρε! Εγκληματικές πράξεις! Ένα κάψιμο ήτανε.![]()
Αυτά που κάνανε τα αφεντικά τους;
γιατί κάτι ζώα ξεχνάνε τι πα να πει συριζα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
χαχα εσύ ρε κοπρόσκυλε δε δήλωσες ότι έχεις λεφτά και ψάχνεις για προοπτικές;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:05 Μπράβο στα παιδιά. Ας σαμποτάρουμε τον καπιταλισμό τις μέρες αυτές.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Καθόλου κοπρόσκυλο ρε αμόρφωτο γίδι. Προοπτικές δουλειάς. Το ότι έχω λεφτά δε σημαίνει ότι δεν θέλω να δουλέψω.Athos έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:52χαχα εσύ ρε κοπρόσκυλε δε δήλωσες ότι έχεις λεφτά και ψάχνεις για προοπτικές;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:05 Μπράβο στα παιδιά. Ας σαμποτάρουμε τον καπιταλισμό τις μέρες αυτές.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αυτό που κάνεις είναι να σχετικοποιεις τα πάντα και τελικά να αθωώνεις εκείνον που έχει την κυρία ευθύνη.Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:32
Κ το αφεντικό εξαναγκαζεται απτον πελάτη γιατί αύριο θα σου πει δεν έχουμε δουλειά, φύγε.
Οπότε τα ξεκαθαρίζει.
Μεγάλε! Η παραγγελία θα έρθει σε 40 λεπτά γιατί είσαι στου διαόλου τη μάνα κ η μπριζόλα σου δεν είναι προψημενη. Το προχωράω;
Αν ο καθένας κοιτάει τι κάνει ο ίδιος κ κόψει την αλυσιδα, κόψει την παράλογη απαίτηση, ίσως να ήταν όλα καλύτερα. Όλοι όμως θέλουμε μόνο οι υπόλοιποι να μην έχουν απαιτήσεις.
Ένας δυσαρεστημένος πελάτης είναι πάντα μικρότερο κακό από το να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανθρώπου, εξαναγκάζοντας τον να το παίξει Σουμάχερ σε δίκυκλο εντός αστικού ιστού.
Και η ευθύνη για αυτήν την απόφαση έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Αυτός θα την πάρει.
Οι περισσότεροι μαγαζατορες δεν κάθονται ούτε δευτερόλεπτο να προβληματιστούν με το παραπάνω δίλημμα. Δεν χρειάζεται καν να ακούσουν παράπονα από πελάτες μουνόπανα. Οι ίδιοι πιέζουν τον ντελιβερα να κάνει πιο γρήγορα, να μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομους, να παραβιάζει τον ΚΟΚ κλπ, προκειμένου να είναι "πιο ανταγωνιστικοί".
Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο κίνδυνος για τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα. Και η κυρια ευθύνη ανήκει στους ιδιοκτήτες. Εκείνοι έχουν την τελική απόφαση για το τι αξίζει παραπάνω. Μια καλή κριτική στο ίντερνετ για το ντελιβερι που φτάνει σε 10 λεπτά ή η ζωή ενός ανθρώπου;
Οι περισσότεροι απαντάν το πρώτο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.
λεφτά για προοπτική δουλειάς πα να πει επιχείρησηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:55Καθόλου κοπρόσκυλο ρε αμόρφωτο γίδι. Προοπτικές δουλειάς. Το ότι έχω λεφτά δε σημαίνει ότι δεν θέλω να δουλέψω.Athos έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:52χαχα εσύ ρε κοπρόσκυλε δε δήλωσες ότι έχεις λεφτά και ψάχνεις για προοπτικές;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:05 Μπράβο στα παιδιά. Ας σαμποτάρουμε τον καπιταλισμό τις μέρες αυτές.
που να σε κάψουν οι προλεταριακοί πυρήνες
σαμποτέρ του καπιταλισμού
Με ωθεις να σου πω ότι δεν πιέζει κάνεις, κανέναν, να δουλέψει ντελιβερι. Κ ούτε καν σου λέω ότι δε φταίει ο ιδιοκτήτης. Δε νομίζω ότι χρειάζεται συζήτηση αυτό.Namrail έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:58Αυτό που κάνεις είναι να σχετικοποιεις τα πάντα και τελικά να αθωώνεις εκείνον που έχει την κυρία ευθύνη.Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:32
Κ το αφεντικό εξαναγκαζεται απτον πελάτη γιατί αύριο θα σου πει δεν έχουμε δουλειά, φύγε.
Οπότε τα ξεκαθαρίζει.
Ένας δυσαρεστημένος πελάτης είναι πάντα μικρότερο κακό από το να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανθρώπου, εξαναγκάζοντας τον να το παίξει Σουμάχερ σε δίκυκλο εντός αστικού ιστού.
Και η ευθύνη για αυτήν την απόφαση έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Αυτός θα την πάρει.
Οι περισσότεροι μαγαζατορες δεν κάθονται ούτε δευτερόλεπτο να προβληματιστούν με το παραπάνω δίλημμα. Δεν χρειάζεται καν να ακούσουν παράπονα από πελάτες μουνόπανα. Οι ίδιοι πιέζουν τον ντελιβερα να κάνει πιο γρήγορα, να μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομους, να παραβιάζει τον ΚΟΚ κλπ, προκειμένου να είναι "πιο ανταγωνιστικοί".
Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο κίνδυνος για τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα. Και η κυρια ευθύνη ανήκει στους ιδιοκτήτες. Εκείνοι έχουν την τελική απόφαση για το τι αξίζει παραπάνω. Μια καλή κριτική στο ίντερνετ για το ντελιβερι που φτάνει σε 10 λεπτά ή η ζωή ενός ανθρώπου;
Οι περισσότεροι απαντάν το πρώτο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.
Σου λέω ότι όλα είναι αλυσίδα. Κ όλοι βοηθούν την αλυσίδα. Με τον τρόπο τους. Ο καθένας γιατί πιέζεται από κάπου κ δε μπορεί να αντιμετωπίσει αλλιώς την πίεση. Όχι ότι δεν υπάρχουν λύσεις, υπάρχουν, αλλά προτιμούν όλοι την πιο εύκολη για τους ίδιους.
Τελική απόφαση δε μπορεί να έχει κανείς πάνω σου αν δεν τον αφήσεις.
Εσύ επιλέγεις να εργάζεσαι σε περιβάλλον που σου φέρονται έτσι. Έχεις μερίδιο ευθύνης. Αυτό δεν μειώνει την ευθύνη του ιδιοκτήτη, ούτε του πελατη. Ο καθένας όμως από εκεί που κάθεται κοιτάει κ λέει.
Εγώ δεν είμαι σε κάτι απαυτα. Απλώς λέω πως το βλέπω. Κ ως πελάτισσα δεν έχω κάνει παράπονο ποτέ, εκτός από μια φορά πριν υπερβολικά πολλά χρόνια που η παραγγελία δεν ήρθε ποτέ.
- Γενιά της Αμαρτίας
freelance writingAthos έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:04λεφτά για προοπτική δουλειάς πα να πει επιχείρησηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:55Καθόλου κοπρόσκυλο ρε αμόρφωτο γίδι. Προοπτικές δουλειάς. Το ότι έχω λεφτά δε σημαίνει ότι δεν θέλω να δουλέψω.Athos έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:52
χαχα εσύ ρε κοπρόσκυλε δε δήλωσες ότι έχεις λεφτά και ψάχνεις για προοπτικές;
που να σε κάψουν οι προλεταριακοί πυρήνες
σαμποτέρ του καπιταλισμού
όσο για τα λεφτά
Η τσιγκουνιά είναι αρετή.
δε χρειάζεσαι λεφτά γι αυτό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:07 freelance writing
όσο για τα λεφτά
Και αλήθεια τα λεφτά πώς τα απέκτησες ;
Γόνος ;
(έτσι δικαιολογείται και η αριστερίλα σου)
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι αριστερός. Δεν είμαι αριστερός, ποτέ δεν ήμουνα. Την αριστερίλα την απεχθάνομαι. Κομμουνιστής είμαι.Athos έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:11δε χρειάζεσαι λεφτά γι αυτό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:07 freelance writing
όσο για τα λεφτά
Γόνος ;
Δουλειά θέλω σχετικά με το γράψιμο.
-
Εμπεδοκλής
Μακάρι να είναι έτσι. Φαίνεται πέφτω στην περίπτωση 30 φορές την ημέρα...Namrail έγραψε: 12 Απρ 2020, 09:06Κράνος πλέον βάζουν οι περισσότεροι. Για τις παραβάσεις του κοκ δεν ευθύνονται αποκλειστικά οι ντελιβεραδες. Βάζουν το χεράκι τους και οι ιδιοκτήτες που πιέζουν για μικρότερους χρόνους παράδοσης.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 23:29
Αν τα σταματήσει καμιά τροχαία και αρχίσει και κόβει πρόστιμα για κράνος, παραβίαση κοκ, κακές συνθήκες υγιηνής θα βγείτε και θα σκούζετε ότι εξάντλησαν την αυστηρότητα σε μεροκαματιάρηδες...
Τα περισσότερα delivery boys είναι κάτι πιτσιρικάδες που ούτε τα χέρια τους δεν ξέρουν να πλύνουν. Κακομαθημένοι κάγκουρες ...
-
Εμπεδοκλής
Ναι. Παιδί αστού.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Απρ 2020, 07:1121 χρονος Έλληνας ήταν αυτός που έκαψε το κρατικό όχημα.Μην το ψάχνεις υπάρχει αρκετό ψέκασμα στον αναρχικό χώρο που δικαιολογούν αυτές τις ενέργειες ως πράξη ενάντια στο "σύστημα" άλλωστε έχουν και μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 17.Βέβαια όλα αυτά τα οχήματα είναι ασφαλισμένα είτε τους προκαλούν μικρές ζημιές όπως και τα βαν της ACS και της Speedex που διαβάζω ότι τα σβησε γρήγορα η πυροσβεστική.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 23:25Όταν βγάζουν τις κουκούλες αυτών που τα καίνε ανακαλύπτουμε ότι ενίοτε δεν είναι Έλληνες ή παιδιά της αστικής τάξης...
Έτσι έγινε και με τον τύπο που έκαψε το κρατικό όχημα του "βοήθεια στο σπίτι" κοινωνικής παροχής βοήθειας σε ηλικιωμένους αλλά και με το κάψιμο κοινωνικής δομής για πρόσφυγες που κάηκε από λαθρομετανάστες, κατά δήλωση τους Παλαιστινίους αλλά πακιστανούς στην πραγματικότητα...
αστουλάκος είσαι επαναστατημένος με το πουλί σου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:14Δεν είπα ποτέ ότι είμαι αριστερός. Δεν είμαι αριστερός, ποτέ δεν ήμουνα. Την αριστερίλα την απεχθάνομαι. Κομμουνιστής είμαι.Athos έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:11 δε χρειάζεσαι λεφτά γι αυτό.
Γόνος ;
Δουλειά θέλω σχετικά με το γράψιμο.
Κληρονόμος διανοούμενος του φυλετισμού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-