Άσε μας ρε! Εγκληματικές πράξεις! Ένα κάψιμο ήτανε.
Αυτά που κάνανε τα αφεντικά τους;
Αντ' αυτού καίνε των ΕΛΤΑΕμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:54 Κανένα όχημα της DHL δεν σας βλέπω να κάψατε τσουλάκια των Γερμανών...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Παπαρια τους δίνουν. Είχε βγει πριν καμία βδομάδα ένας από το συνδικαλιστικό όργανο των κούριερ και είχε καταγγείλει ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τους δίνουν ούτε τα στοιχειώδη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:50Εχω ένα φιλαρακι που δουλεύει κ μου είχε πει ότι τους δινουν μασκες κ γάντια πάντωςτη στιγμή που δε τους παρέχεται κανένα ατομικό μέτρο υγιεινής και φροντίδας
Όταν βγάζουν τις κουκούλες αυτών που τα καίνε ανακαλύπτουμε ότι ενίοτε δεν είναι Έλληνες ή παιδιά της αστικής τάξης...Λίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Απρ 2020, 22:00Αντ' αυτού καίνε των ΕΛΤΑΕμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:54 Κανένα όχημα της DHL δεν σας βλέπω να κάψατε τσουλάκια των Γερμανών...
Ελτά κουριερ και γενική που συνεργάζομαι,τουλάχιστον στην περιοχή μου,τηρούν ολα τα μέτρα.Μάσκα,γάντια,αποστάσεις στο χώρο παραλαβής κτλ.Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 22:00Παπαρια τους δίνουν. Είχε βγει πριν καμία βδομάδα ένας από το συνδικαλιστικό όργανο των κούριερ και είχε καταγγείλει ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τους δίνουν ούτε τα στοιχειώδη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:50Εχω ένα φιλαρακι που δουλεύει κ μου είχε πει ότι τους δινουν μασκες κ γάντια πάντωςτη στιγμή που δε τους παρέχεται κανένα ατομικό μέτρο υγιεινής και φροντίδας
Επίσης από τα 10 ντελιβερι που περνάν στους δρόμους τα μισά και βάλε δεν έχουν μάσκα.
Αν τα σταματήσει καμιά τροχαία και αρχίσει και κόβει πρόστιμα για κράνος, παραβίαση κοκ, κακές συνθήκες υγιηνής θα βγείτε και θα σκούζετε ότι εξάντλησαν την αυστηρότητα σε μεροκαματιάρηδες...Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 22:00Παπαρια τους δίνουν. Είχε βγει πριν καμία βδομάδα ένας από το συνδικαλιστικό όργανο των κούριερ και είχε καταγγείλει ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τους δίνουν ούτε τα στοιχειώδη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:50Εχω ένα φιλαρακι που δουλεύει κ μου είχε πει ότι τους δινουν μασκες κ γάντια πάντωςτη στιγμή που δε τους παρέχεται κανένα ατομικό μέτρο υγιεινής και φροντίδας
Επίσης από τα 10 ντελιβερι που περνάν στους δρόμους τα μισά και βάλε δεν έχουν μάσκα.
21 χρονος Έλληνας ήταν αυτός που έκαψε το κρατικό όχημα.Μην το ψάχνεις υπάρχει αρκετό ψέκασμα στον αναρχικό χώρο που δικαιολογούν αυτές τις ενέργειες ως πράξη ενάντια στο "σύστημα" άλλωστε έχουν και μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 17.Βέβαια όλα αυτά τα οχήματα είναι ασφαλισμένα είτε τους προκαλούν μικρές ζημιές όπως και τα βαν της ACS και της Speedex που διαβάζω ότι τα σβησε γρήγορα η πυροσβεστική.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 23:25Όταν βγάζουν τις κουκούλες αυτών που τα καίνε ανακαλύπτουμε ότι ενίοτε δεν είναι Έλληνες ή παιδιά της αστικής τάξης...Λίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Απρ 2020, 22:00Αντ' αυτού καίνε των ΕΛΤΑΕμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:54 Κανένα όχημα της DHL δεν σας βλέπω να κάψατε τσουλάκια των Γερμανών...
Έτσι έγινε και με τον τύπο που έκαψε το κρατικό όχημα του "βοήθεια στο σπίτι" κοινωνικής παροχής βοήθειας σε ηλικιωμένους αλλά και με το κάψιμο κοινωνικής δομής για πρόσφυγες που κάηκε από λαθρομετανάστες, κατά δήλωση τους Παλαιστινίους αλλά πακιστανούς στην πραγματικότητα...
Από πότε ο εμπρησμός δεν θεωρείτε εγκληματική πράξη;Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:58 Πολιτικά όχι. Συναισθηματικά όμως!![]()
Άσε μας ρε! Εγκληματικές πράξεις! Ένα κάψιμο ήτανε.![]()
Αυτά που κάνανε τα αφεντικά τους;
Δηλαδή σε αυτή τη συγκυρία που για πολλά είδη ο μόνος τρόπος παραλαβής είναι οι courier, απαιτούν να κλείσουν;georgebi έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:36 Απαιτούμε να κλείσουν άμεσα τα εργασιακά κάτεργα των εταιριών courier, διατηρώντας εργατικό δυναμικό ασφαλείας
που θα εξυπηρετεί πραγματικά ευπαθείς ομάδες
. Γιατί αν δε τα κλείσετε, θα σας τα κλείσουμε εμείς.
![]()
![]()
Υπάρχει νόμος απλά δεν εφαρμόζεται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:52 όλα αυτά θα κοπούν μαχαίρι εάν νομοθετηθεί άρθρο που θα προβλέπει το κόστος των ζημιών να βεβαιώνεται μέσω εφορίας στα ΑΦΜ των δραστών.
και αν είναι ανήλικοι στους κηδεμόνες τους
ποιος έχει τα παπάρια να το νομοθετήσει;
Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:58 Πολιτικά όχι. Συναισθηματικά όμως!![]()
Άσε μας ρε! Εγκληματικές πράξεις! Ένα κάψιμο ήτανε.![]()
Κράνος πλέον βάζουν οι περισσότεροι. Για τις παραβάσεις του κοκ δεν ευθύνονται αποκλειστικά οι ντελιβεραδες. Βάζουν το χεράκι τους και οι ιδιοκτήτες που πιέζουν για μικρότερους χρόνους παράδοσης.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 23:29
Αν τα σταματήσει καμιά τροχαία και αρχίσει και κόβει πρόστιμα για κράνος, παραβίαση κοκ, κακές συνθήκες υγιηνής θα βγείτε και θα σκούζετε ότι εξάντλησαν την αυστηρότητα σε μεροκαματιάρηδες...
Τα περισσότερα delivery boys είναι κάτι πιτσιρικάδες που ούτε τα χέρια τους δεν ξέρουν να πλύνουν. Κακομαθημένοι κάγκουρες ...