Δε καταλαβαίνω που το πρόβλημα. Αυτό συνέβαινε στα αεροδρόμια Πεκίνο και Τόκυο απο την προηγούμενη δεκαετία.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:34Το ίδιο πίστευα και γώ αλλά μετά σκέφτηκα σε τί κόσμο θα ζήσουν αυτά τα παιδιά;taliban έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:28Μα τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουμε παιδιά.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:22 Διαβάζω διάφορα στο διαδίκτυο όπως το ότι ολόκληρα χωριά στην Ιταλία έχουν αδειάσει γιατί οι κάτοικοι δεν τα έχουν καταφέρει.
Η Κίνα τα κατάφερε και βγήκε αλώβητη.
Η Ευρώπη που είναι μια ήπειρος με υπογεννητικότητα και με υπερήλικες χτυπιέται αλύπητα.
Εμείς είμαστε μια χώρα με μεγάλη υπογεννητικότητα και έχουμε πολλούς υπερήλικες.
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο ιός να μεταλλαχθεί και να επιστρέψει τον χειμώνα.
Η παγκόσμια οικονομία πλήττεται πολύ άσχημα.
Η οικονομία μας στηρίζεται στον τουρισμό τον οποίον φέτος τον ξεχνάμε.
Πώς θα είναι στο μέλλον η επόμενη μέρα;
Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το μέλλον παράδειγμα ,για να ταξιδέψετε πλέον στο εξωτερικό θα πρέπει να έχουμε και κάρτα υγείας μαζί μας που θα είναι ενήμερη (π.χ τι περάσαμε αν έχουμε κάτι μεταδοτικό).
Γιατροί της γενετικής μιλάνε πλέον ανοιχτά ότι υπάρχουν κατηγορίες dna με καλύτερη απόδοση σε ασθένειες.
Τι πιστεύετε ότι θα γίνει στο μέλλον;
Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά τον κορωνοιό;
Θα έχουμε κάρτα με χαρτογραφημένο dna και με κατηγοριοποίηση π.χ με άριστα το 10 ;
Θα έχουμε ψηφιακή κάρτα υγείας ενήμερη;
Τι μας ξημερώνει;
Έχει νόημα να παντρευτώ να κάνω παιδιά ή να αρχίσω να το κωλοβαράω;![]()
Που θα σπάσουν αρκετοί τσαμπούκαδες και οι δήθεν καμπόσοι/καμπόσες.
Ίσως πολλοί να αλλάξουν νοοτροπία και πως βλέπουν τα πράγματα όταν τελειώσει όλο αυτό.
Θα ξεκινούν να ταξιδέψουν και θα πρέπει να τους βλέπει γιατρός και μετά να ελέγχονται από θερμικές κάμερες στα αεροδρόμια;
Οι μετακινήσεις σίγουρα θα γίνουν πιο δύσκολες .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορωνοιός η επόμενη μέρα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κορωνοιός η επόμενη μέρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι απαισιοδοξία είναι ρεαλισμός.
Ξέρετε πόσα κίνητρα θα πρέπει να προστεθούν στην ζωή μου για να αποφασίσω να κάνω οικογένεια .
Δεν το λέω μόνο για μένα ρωτήστε γύρω σας.
Ξέρετε πόσα κίνητρα θα πρέπει να προστεθούν στην ζωή μου για να αποφασίσω να κάνω οικογένεια .
Δεν το λέω μόνο για μένα ρωτήστε γύρω σας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν επικεντρωθείς στα μπολτ και ειδικά στα υπογραμμισμένα θα καταλάβεις ότι, αν για παράδειγμα ασφαλιστικές εταιρίες έχουν πρόσβαση σε δεδομένα DNA του κάθε ενδιαφερόμενου για διάφορα θέματα ιδιωτικής (ίσως και Δημόσιας. Δεν ξέρω) ασφάλειας υγείας, καταλαβαίνεις τι θα γίνει τότε ε;Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:22 Διαβάζω διάφορα στο διαδίκτυο όπως το ότι ολόκληρα χωριά στην Ιταλία έχουν αδειάσει γιατί οι κάτοικοι δεν τα έχουν καταφέρει.
Η Ευρώπη που είναι μια ήπειρος με υπογεννητικότητα και με υπερήλικες χτυπιέται αλύπητα.
Εμείς είμαστε μια χώρα με μεγάλη υπογεννητικότητα και έχουμε πολλούς υπερήλικες.
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο ιός να μεταλλαχθεί και να επιστρέψει τον χειμώνα.
Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το μέλλον παράδειγμα ,για να ταξιδέψετε πλέον στο εξωτερικό θα πρέπει να έχουμε και κάρτα υγείας μαζί μας που θα είναι ενήμερη (π.χ τι περάσαμε αν έχουμε κάτι μεταδοτικό).
Γιατροί της γενετικής μιλάνε πλέον ανοιχτά ότι υπάρχουν κατηγορίες dna με καλύτερη απόδοση σε ασθένειες.
Θα έχουμε κάρτα με χαρτογραφημένο dna και με κατηγοριοποίηση π.χ με άριστα το 10 ;
Τι μας ξημερώνει;
Κάπου κει πάει το πράγμα μόνο από ένα τυχαίο παράδειγμα εκμετάλλευσης τέτοιων δεδομένων
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Είναι πολλά που θα αλλάξουν και θεωρώ όλα προς το χειρότερο.O I έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:43Αν επικεντρωθείς στα μπολτ και ειδικά στα υπογραμμισμένα θα καταλάβεις ότι, αν για παράδειγμα ασφαλιστικές εταιρίες έχουν πρόσβαση σε δεδομένα DNA του κάθε ενδιαφερόμενου για διάφορα θέματα ιδιωτικής (ίσως και Δημόσιας. Δεν ξέρω) ασφάλειας υγείας, καταλαβαίνεις τι θα γίνει τότε ε;Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 08:22 Διαβάζω διάφορα στο διαδίκτυο όπως το ότι ολόκληρα χωριά στην Ιταλία έχουν αδειάσει γιατί οι κάτοικοι δεν τα έχουν καταφέρει.
Τι μας ξημερώνει;
Κάπου κει πάει το πράγμα μόνο από ένα τυχαίο παράδειγμα εκμετάλλευσης τέτοιων δεδομένων
Ο.Ι.
Επειδη βασιζομαι στα διαμερισματα που νοικιαζω μεσω Airbnb καθως αναζητω και εργασια θεωρω οτι πιθανον να υποστω μεγαλη ζημια.Εχω αγχωθει πως θα βγαλω την χρονια.Νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:05 Επειδη βασιζομαι στα διαμερισματα που νοικιαζω μεσω Airbnb καθως αναζητω και εργασια θεωρω οτι πιθανον να υποστω μεγαλη ζημια.Εχω αγχωθει πως θα βγαλω την χρονια.Νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω.![]()
κουράγιο σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Έτσι είναι καλύτερα;
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
επειδη εχω θολωσει λιγο, ρητορικη ερωτηση αλλα καθε απαντηση θα με βοηθουσε. Τα μαγαζια που δουλευαν με μικρο ποσοστο κερδους, πχ 9.000 εξοδα και 9.500 με 10.000 τζιρο μεσο ορο, πως υποτιθεται οτι θα πληρωσουν τους 1-2-3 μηνες με κλειστα τα μαγαζια τους; Το θεωρουμε αυτονοητο οτι θα πληρωσουν απο την τσεπη τους, κι αν δεν εχουν λουκετο ε;
Ότι μπορεί να αλλάξει η στάση σου ως προς αυτά.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 09:09Δηλαδή τι να σκεφτώ;Veni Vidi Vici έγραψε: 21 Μαρ 2020, 09:02Έχεις θέμα, τι να πω;Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 09:01
Εγώ είμαι 28 τι σημαίνει αυτό;
Αν με ρωτήσεις καλύτερα να μην με φέρνανε στον κόσμο οι δικοί μου.
Σκατά ζωή!
Αν είσαι προβληματισμένη και σκέφτεσαι σοβαρά είναι σκατά η ζωή αν το κωλοβαράς μια χαρά είναι όλα.
Αν σκέφτεσαι έτσι στα 28....![]()
Ότι υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει το οικονομικό σύστημα του πλανήτη;
Ότι μπορεί να αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα;
Ότι μπορεί να αλλάξουν γενικά τα πράγματα;
Ισχνές οι πιθανότητες να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο μάλλον το αντίθετο θα γίνει.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν έχει να κάνει η δική μου στάση τα πράγματα είναι πολύ απλά και αληθινά.Prepon έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:56Ότι μπορεί να αλλάξει η στάση σου ως προς αυτά.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 09:09Δηλαδή τι να σκεφτώ;
Ισχνές οι πιθανότητες να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο μάλλον το αντίθετο θα γίνει.
Βλέπω τι έκανε ο πατέρας μου μια ζωή δημιουργούσε τα έχασε έπαθε και δύό εμφράγματα και ησύχασε.
Είμαστε αγωνιστές και σκληροί άνθρωποι και αντέχουμε αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να κάνω παιδιά για να αντέχουν.
Υπάρχουν πλέον απρόβλεπτοι παράγοντες που επηρεάζουν την ζωή μας σε σημείο καταστροφής.
Τρίχες, δεν υπαρχει μια αντικειμενική αλήθεια.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:03Δεν έχει να κάνει η δική μου στάση τα πράγματα είναι πολύ απλά και αληθινά.Prepon έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:56Ότι μπορεί να αλλάξει η στάση σου ως προς αυτά.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 09:09
Δηλαδή τι να σκεφτώ;
Βλέπω τι έκανε ο πατέρας μου μια ζωή δημιουργούσε τα έχασε έπαθε και δύό εμφράγματα και ησύχασε.
Είμαστε αγωνιστές και σκληροί άνθρωποι και αντέχουμε αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να κάνω παιδιά για να αντέχουν.
Υπάρχουν πλέον απρόβλεπτοι παράγοντες που επηρεάζουν την ζωή μας σε σημείο καταστροφής.
Το ότι ο πατέρας σου δημιούργησε και έχασε έχει διπλή ερμηνεία, οποία θες επιλέγεις.
Δεν σε υποχρεώνει κάνεις
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Οϊ δΑ είναι καλύτερα να κάνουμε προσευχή το βράδυ θεέ μου φύλαξε τα παιδιά μας να μην χρεοκοπήσει καμιά πολυεθνική στην Αμερική και να μην βγεί κανένας καινούργιος ιος στην κίνα.Prepon έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:05Τρίχες, δεν υπαρχει μια αντικειμενική αλήθεια.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:03Δεν έχει να κάνει η δική μου στάση τα πράγματα είναι πολύ απλά και αληθινά.
Το ότι ο πατέρας σου δημιούργησε και έχασε έχει διπλή ερμηνεία, οποία θες επιλέγεις.
Δεν σε υποχρεώνει κάνεις
Ή μην γίνει κανένας σεισμός.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:08Οϊ δΑ είναι καλύτερα να κάνουμε προσευχή το βράδυ θεέ μου φύλαξε τα παιδιά μας να μην χρεοκοπήσει καμιά πολυεθνική στην Αμερική και να μην βγεί κανένας καινούργιος ιος στην κίνα.Prepon έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:05Τρίχες, δεν υπαρχει μια αντικειμενική αλήθεια.Niki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:03
Δεν έχει να κάνει η δική μου στάση τα πράγματα είναι πολύ απλά και αληθινά.
Δεν σε υποχρεώνει κάνεις![]()
Ή κανένας κατακλυσμος.
Ή κανας πόλεμος;
Ή μην πέσει κανένας μετεωρίτης.
Ή κάνα τρακαρισμα
Ή σταματά να ανησυχείς για ότι δεν μπορείς να ελέγξεις και απλα ζήσε τη ζωουλα σου . Κρητικια είσαι ρε πουστη μου, δεν είσαι Γερμανίδα.
Δύο τσικουδιες με μουσική
χρόνο έχετε αξιοποιείστε τον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης