!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:36
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:34
Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:31 Προσεχως παντως θα παιρνω το ζεστο τσαι μου απο την καντινα και θα πηγαινω να αραζω σε παγκακι πλατειας. Περιπτωση να κλειστω μεσα στο σπιτι δεν παιζει.

.
Αρίστο. Έχω υπόγειο καταφύγιο πλήρες με μια παλιά γραφομηχανή ibm, εκείνες με το μελάνι. Γουστάρεις; Μόνο 540 € το μήνα.

Το καλυτερο καταφυγιο ειναι εκει που σε βλεπει ο ηλιος (βιταμινη D, ενισχυση του ανοσοποιητικου).

.
και της στυτικής λειτουργίας.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:32
τεν τεν έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:23 Το επόμενο βήμα είναι το κλείσιμο καταστημάτων εστίασης. Προβλέπω Δευτέρα να δοθεί η εντολή
Ναι, όπως δόθηκε και για τα γυμναστήρια και ειδαμε πως προχωράει...
Χτες το βράδυ ενας φίλος μου πηγε στο τζιμ του κανονικά, και οταν το ρωτησα μαλιστα, μου ειπε πως δεν ακουσε κάτι για κλείσιμο. Και καπου αλλου ακουσα οτι ενα γυμναστήριο λειτουργησε κανονικά. Αυτά εως χτες το βράδυ, και η απαγόρευση ειχε βγει απο νωρίς το απογευμα, αν θυμαμαι καλα.
Τίποτα, απλώς η φάση θέλει Σταλινικούς νόμους για να προχωρήσει σωστά. Ετσι δεν γινεται τίποτα. Τρύπες στο νερο.

Είναι δύσκολο να κλείσεις την επιχείρηση σου αλλά αν αρχίσουν οι σφαλιάρες θα στρώσουν όλοι

Κορωνοϊός: Έως και ισόβια κάθειρξη σε όσους παραβιάζουν τους υγειονομικούς περιορισμούς

https://www.google.com/amp/s/www.protot ... ismou/AMP/
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Βεβαιως και να κλεισει επιχειρησεις το κρατος αλλα τουλαχιστον να επιδοτησει τα μισθα των υπαλληλων τους.

Γιατι οι επιχειρηματιες να πληρωνουν μισθα με κλειστες επιχειρησεις ΔΕΝ παιζει.

.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Οι συμπατριώτες στη Λάρισα δεν καταλαβαίνουν χριστό. Οπως βέβαια και στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οι μόνοι που δεν βγαίνουν για καφέ πια είναι οι συνταξιούχοι (η πλειοψηφία τους δηλαδή) οι νέες ηλικίες είναι στον κόσμο τους και θα αναγκάσουν την κυβέρνηση και τις κλείσει σε 4-5 μέρες. Εγω είμαι της άποψης οτι καλύτερα να γίνει πλήρες λοκ ντάουν τώρα. Η Νορβηγία το έκανε ήδη νομίζω. Οι ανεγκέφαλοι δεν καταλαβαίνουν οτι το σύστημα υγείας της Ελλάδος είναι γτπ δεν αντέχει και θα καταρρεύσει αν σκάσουν όλα τα κρούσματα μαζί με άμεση συνέπεια να πενταπλασιαστεί σχεδόν η θνητότητα. Αυτοί που τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους είναι και αυτοί υπεύθυνοι για πολλούς θανάτους που έρχονται, πιθανόν και συγγενών τους αλλά και κάποιων των ιδίων. Δεν χτυπάει μόνο τους συν/χους ο coronavirus τους χτυπάει όλους πάνω από 18.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:44 Βεβαιως και να κλεισει επιχειρησεις το κρατος αλλα τουλαχιστον να επιδοτησει τα μισθα των υπαλληλων τους.

.

Yπαρχουν πολλες λυσεεις για να αναπληρωθει ενα κενο ενος μηνα
Πχ να ξεχασουν καποιοι δεκαπενταυγουστους περιεργες αργιες,καλοκαιρινη αδεια κτλ κτλ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:49
Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:44 Βεβαιως και να κλεισει επιχειρησεις το κρατος αλλα τουλαχιστον να επιδοτησει τα μισθα των υπαλληλων τους.

.

Yπαρχουν πολλες λυσεεις για να αναπληρωθει ενα κενο ενος μηνα
Πχ να ξεχασουν καποιοι δεκαπενταυγουστους περιεργες αργιες,καλοκαιρινη αδεια κτλ κτλ

Δεν θα ειναι ενας μηνας. Μπορει να χρειαστουν και τρεις μηνες μεχρι να σταθεροποιηθει η θερμοκρασια γυρω στους 30.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εγω εχω φιλη που δεν θα πληρωθει και μου λεει οτι δεν εχει να πληρωσει ουτε το ρευμα της.

.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:15 :102: :102:
Έχω να βγω από προχτές, μόνο στην αυλή για τσιγάρο.
Τσιγάρο ! Πάλι καλά δηλαδή που θορυβήθηκες από τον ιό ! Κόψτο το ρημάδι !
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

break έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:53
Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:15 :102: :102:
Έχω να βγω από προχτές, μόνο στην αυλή για τσιγάρο.
Τσιγάρο ! Πάλι καλά δηλαδή που θορυβήθηκες από τον ιό ! Κόψτο το ρημάδι !
Το έχω περιορίσει στο μισό και λιγότερο πακέτο.Αυτό μπορώ να κάνω προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:55

Το έχω περιορίσει στο μισό και λιγότερο πακέτο.Αυτό μπορώ να κάνω προς το παρόν.
Αυξησε το τυπα μου. Θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε τουλάχιστον να παμε ευτυχισμένοι. Μεχρι κ οι μελλοθανατοι καπνίζουν ένα τσιγαρο πριν την ηλεκτρική καρεκλα, ελεος
Στύγιος

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό και έκανε μάθημα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

:na!: :na!:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:04 Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό και έκανε μάθημα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

έχουν να σκάνε διώξεις σαν στραγάλια, θα γελάσουμε. Ελπίζω να μην εξαιρεθούν ουτε οι γυμναστηριάδες ή όποιος άλλος.
Στύγιος

Εν τω μεταξύ, συνωστίζονται οι καραβανάδες απ' το πρωί στις 7 να πάρουν καφέ απ' το Μικέλ δίπλα. Κανά 2 φορές παλιά είχε πλακώσει κι η Στρατονομία και έτρεχαν σαν τα ποντίκια.

Μήπως να τους "δώσω στεγνά;" :p2:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

.
και το κρατος που θα βρει χρημα να τα πληρωνει ολα αυτα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:09
Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:04 Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό και έκανε μάθημα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

έχουν να σκάνε διώξεις σαν στραγάλια, θα γελάσουμε. Ελπίζω να μην εξαιρεθούν ουτε οι γυμναστηριάδες ή όποιος άλλος.
Έκλεισαν τα γυμναστήρια;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”