!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

enaon έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:21
Nero έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:50 ξέρεις ότι είσαι ΖΩΟ όταν υποχρεώνεται ο δήμαρχος να βγει δημόσια και να σε παρακαλέσει να σηκώσεις την κωλάρα σου απο το bruno και να πας σπίτι σου. Ελπίζω να ζητήσει ειδική πνπ απο τον πρωθυπουργό και να προσλάβει έκτακτους δημοτόμπατσους να τους σηκώνουν με το ζόρι, αφού ρίξουν ένα καλό χεράκι ξύλο....
Δεν μπορεί να αναστείλει την λειτουργία των καφετεριών, δεν είναι στην δικαιοδοσία του, ξέρει κανείς;
η ευθυνη ειναι καθαρα ευθυνη του ελληνιαρη καταστηματαρχη φοροφυγα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Το επόμενο βήμα είναι το κλείσιμο καταστημάτων εστίασης. Προβλέπω Δευτέρα να δοθεί η εντολή
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

enaon έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:21
Nero έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:50 ξέρεις ότι είσαι ΖΩΟ όταν υποχρεώνεται ο δήμαρχος να βγει δημόσια και να σε παρακαλέσει να σηκώσεις την κωλάρα σου απο το bruno και να πας σπίτι σου. Ελπίζω να ζητήσει ειδική πνπ απο τον πρωθυπουργό και να προσλάβει έκτακτους δημοτόμπατσους να τους σηκώνουν με το ζόρι, αφού ρίξουν ένα καλό χεράκι ξύλο....
Δεν μπορεί να αναστείλει την λειτουργία των καφετεριών, δεν είναι στην δικαιοδοσία του, ξέρει κανείς;
ε για να υποχρεώνεται να παρακαλάει δημόσια, μάλλον δεν έχει δικαιοδοσία. Εξάλλου δεν έχουμε ούτε ένα κρούσμα ακόμα στην πόλη οπότε τα ζώα έχουν δικαιολογία για να είναι ακόμα στον κόσμο τους....
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

τεν τεν έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:23 Το επόμενο βήμα είναι το κλείσιμο καταστημάτων εστίασης. Προβλέπω Δευτέρα να δοθεί η εντολή
Για τη Λάρσα μιλάμε, "χλωμό"..

Έχω Μικέλ δίπλα απ' το σπίτι. Μάλλον ήρθε η ώρα να τους ψεκάσω :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 13 Μαρ 2020, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 »

Να παει ο αλεξης ο ψηλος να τους διωξει
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Εγω σε καφετερια καθομαι τις τελευταιες μερες αν εχει απομακρυσμενο τραπεζι και παντα εχει. Οι περισσοτερες θυμιζουν νεκροταφεια που καθονται 4-5 παρεες, η μια στην ανατολη και η αλλη στη δυση.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:23 η ευθυνη ειναι καθαρα ευθυνη του ελληνιαρη καταστηματαρχη φοροφυγα
καλα οκ, κάποιος δημόσιος λειτουργός έχει δικαιοδοσία να αποφασίσει. Μάνο ο πρωθυπουργός είναι αυτός, ο δήμαρχος δεν μπορεί; Ξέρει κανείς;
Nero έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:24 ε για να υποχρεώνεται να παρακαλάει δημόσια, μάλλον δεν έχει δικαιοδοσία.
περίεργο να μην έχει μου μοιάζει, ο δήμος δίνει τις άδειες, γιατί να μην μπορεί να τις αναστείλει αν πρέπει;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Προσεχως παντως θα παιρνω το ζεστο τσαι μου απο την καντινα και θα πηγαινω να αραζω σε παγκακι πλατειας. Περιπτωση να κλειστω μεσα στο σπιτι δεν παιζει.

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Οκ. Οι Λαρισαίοι είναι μαλάκες. Είναι γνωστό. Μη ξεχνάτε ότι από κει ξεκίνησαν και τα μικέλ. Το θέμα με τη Θεσσαλονικη πως θα λυθεί; Αυτή τη στιγμή που έχει γαμάτη μέρα κάθομαι παραλία και το μαγαζί είναι φουλ. Έκανε 1 ώρα να μου φέρει ο τύπος το φρεντοτσίνο μου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

τεν τεν έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:23 Το επόμενο βήμα είναι το κλείσιμο καταστημάτων εστίασης. Προβλέπω Δευτέρα να δοθεί η εντολή
Ναι, όπως δόθηκε και για τα γυμναστήρια και ειδαμε πως προχωράει...
Χτες το βράδυ ενας φίλος μου πηγε στο τζιμ του κανονικά, και οταν το ρωτησα μαλιστα, μου ειπε πως δεν ακουσε κάτι για κλείσιμο. Και καπου αλλου ακουσα οτι ενα γυμναστήριο λειτουργησε κανονικά. Αυτά εως χτες το βράδυ, και η απαγόρευση ειχε βγει απο νωρίς το απογευμα, αν θυμαμαι καλα.
Τίποτα, απλώς η φάση θέλει Σταλινικούς νόμους για να προχωρήσει σωστά. Ετσι δεν γινεται τίποτα. Τρύπες στο νερο.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:31 Οκ. Οι Λαρισαίοι είναι μαλάκες. Είναι γνωστό. Μη ξεχνάτε ότι από κει ξεκίνησαν και τα μικέλ. Το θέμα με τη Θεσσαλονικη πως θα λυθεί; Αυτή τη στιγμή που έχει γαμάτη μέρα κάθομαι παραλία και το μαγαζί είναι φουλ. Έκανε 1 ώρα να μου φέρει ο τύπος το φρεντοτσίνο μου.

:lol: :lol: :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:31 Προσεχως παντως θα παιρνω το ζεστο τσαι μου απο την καντινα και θα πηγαινω να αραζω σε παγκακι πλατειας. Περιπτωση να κλειστω μεσα στο σπιτι δεν παιζει.

.
Αρίστο. Έχω υπόγειο καταφύγιο πλήρες με μια παλιά γραφομηχανή ibm, εκείνες με το μελάνι. Γουστάρεις; Μόνο 540 € το μήνα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:34
Αρίστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:31 Προσεχως παντως θα παιρνω το ζεστο τσαι μου απο την καντινα και θα πηγαινω να αραζω σε παγκακι πλατειας. Περιπτωση να κλειστω μεσα στο σπιτι δεν παιζει.

.
Αρίστο. Έχω υπόγειο καταφύγιο πλήρες με μια παλιά γραφομηχανή ibm, εκείνες με το μελάνι. Γουστάρεις; Μόνο 540 € το μήνα.

Το καλυτερο καταφυγιο ειναι εκει που σε βλεπει ο ηλιος (βιταμινη D, ενισχυση του ανοσοποιητικου).

.
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:31 Οκ. Οι Λαρισαίοι είναι μαλάκες. Είναι γνωστό. Μη ξεχνάτε ότι από κει ξεκίνησαν και τα μικέλ. Το θέμα με τη Θεσσαλονικη πως θα λυθεί; Αυτή τη στιγμή που έχει γαμάτη μέρα κάθομαι παραλία και το μαγαζί είναι φουλ. Έκανε 1 ώρα να μου φέρει ο τύπος το φρεντοτσίνο μου.
Περνάς ένα δράμα το καταλαβαίνω! :011: Τι άλλες θυσίες θα κάνουμε πια για αυτόν τον κορωνοϊο;! :lol:
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”