Δε γαμείς, ε?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:15Σοβαρα τωρα. Περιμενεις απαντηση σε τετοιο σχολιο?Kauldron έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:12Εσύ όταν αυτή η φακλάνα λέει πόρτα, καταλαβαίνεις μόνο του σπιτιού της?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 23:02
Ετσι, μια ζωη αμασητο σανο
[img]https://i.postimg.cc/qvXg01qr/refu ... .png[/img]
Δηλαδή αν η γειτόνισσα σου πεί εσένα "Αχ, αχάριστε, η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για 'σενα, θα καταλάβεις οτι σε προσκαλεί για καφέ?".
Ξεβρακωσα τον αλλον που εφαγε αμασητη την ψευτικη φωτογραφια και το ριξαμε στην τρελιτσα τωρα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέοι, νέες υπάρχει και αυτή η φωνή
Re: Νέοι, νέες υπάρχει και αυτή η φωνή
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
party pooperΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 23:02Ετσι, μια ζωη αμασητο σανοBandit59 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 22:50 Υπάρχει και αυτή![]()
[img]https://i.postimg.cc/28YvJV9n/8815 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/qvXg01qr/refu ... .png[/img]
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μια χαρα γαμω αλλα αλλο συζηταμε τωρα.Kauldron έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:15Δε γαμείς, ε?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:15Σοβαρα τωρα. Περιμενεις απαντηση σε τετοιο σχολιο?Kauldron έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:12
Εσύ όταν αυτή η φακλάνα λέει πόρτα, καταλαβαίνεις μόνο του σπιτιού της?
Δηλαδή αν η γειτόνισσα σου πεί εσένα "Αχ, αχάριστε, η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για 'σενα, θα καταλάβεις οτι σε προσκαλεί για καφέ?".
Ξεβρακωσα τον αλλον που εφαγε αμασητη την ψευτικη φωτογραφια και το ριξαμε στην τρελιτσα τωρα?
Ρε χελώνε αυτός εκτός από ανθέλληνας είναι και ντιπ χαζός.Kauldron έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:15Δε γαμείς, ε?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:15Σοβαρα τωρα. Περιμενεις απαντηση σε τετοιο σχολιο?Kauldron έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:12
Εσύ όταν αυτή η φακλάνα λέει πόρτα, καταλαβαίνεις μόνο του σπιτιού της?
Δε με λές, Αχάριστε, κι αυτό φέηκ είναι? Μια που είσαι ειδήμων...

Το οτι πολλές (και πολλοί) στηρίζουν πρόσφυγερς και κλιματικές αλλαγές μπας και δούν καθόλου χαρά στα σκέλια τους το γνωρίζουμε. Είτε με πλακάτ, είτε χωρίς. Χωριό που φαίνεται..

Το οτι πολλές (και πολλοί) στηρίζουν πρόσφυγερς και κλιματικές αλλαγές μπας και δούν καθόλου χαρά στα σκέλια τους το γνωρίζουμε. Είτε με πλακάτ, είτε χωρίς. Χωριό που φαίνεται..
Έρχεται η τύπισσα να του χτυπήσει την πόρτα με τις ζαρτιέρες και τη μπότα μέχρι το μηρό, και του λέει με νάζι "θα 'ρθεις για καφέ?" και της λέει "δεν πίνω καφέ, τσάι μόνο".Ρε χελώνε αυτός εκτός από ανθέλληνας είναι και ντιπ χαζός.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ετσι! Μην σταματας να μας αποδεικνυεις καθημερινως ποσο στοκος εισαι!Kauldron έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:19 Δε με λές, Αχάριστε, κι αυτό φέηκ είναι? Μια που είσαι ειδήμων...
Έρχεται η τύπισσα να του χτυπήσει την πόρτα με τις ζαρτιέρες και τη μπότα μέχρι το μηρό, και του λέει με νάζι "θα 'ρθεις για καφέ?" και της λέει "δεν πίνω καφέ, τσάι μόνο".Ρε χελώνε αυτός εκτός από ανθέλληνας είναι και ντιπ χαζός.![]()
![]()
- hellegennes
Coronavirus likes this.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απο το 20 κ μετα εχουμε ενα σλοου μοσιον κακο ραπ;
Νταξει μαλακες ειλικρινα δηλαδη εχω χασει τα λογια μου. Δε ξερω τι να σχολιασω.
- hellegennes
Α, είναι λόγια αυτά; Νόμιζα ότι είναι κάτι σε scat singing (με έμφαση στο scat).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εμενα αυτο μου θυμισε,απλα σε πιο αργο ρυθμο..hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:27Α, είναι λόγια αυτά; Νόμιζα ότι είναι κάτι σε scat singing (με έμφαση στο scat).
- hellegennes
Pedro έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:30Εμενα αυτο μου θυμισε,απλα σε πιο αργο ρυθμο..hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2020, 00:27Α, είναι λόγια αυτά; Νόμιζα ότι είναι κάτι σε scat singing (με έμφαση στο scat).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αντιναζιστική στάση στη λέσβο

τα ναζηδια ήταν προκλητικοτατα επικαλούμενοι την τραγωδία των καλαβρύτων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 342 Προβολές