!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εσχατη Λυση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Εσχατη Λυση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

zteo έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:39 Σημερα πηρα την ποιο περιεργη και ισως την ποιο ηλιθια αποφαση στην ζωη μου.Ειμαι 42 και αναζητω εργασια κυριως στο αντικειμενο που σπουδασα(οπτικος-οπτομετρης).Πρεπει ομως να μπει ενα οριο στην αναζητηση εργασιας μου.Ετσι λοιπον αποφασισα να το παλεψω για 5-6 χρονια.Εαν δεν καταφερω στα 47-48 να εχω βρει μια ((σταθερη)) δουλεια και συνεχιζω να ειμαι σε καθεστως υποαπασχολησης-ανεργια τοτεθα ενεργοποιησω την εσχατη λυση που ειναι πουτανα ολα.
Θα εγκαταλειψω την Θεσσαλονικη θα εγκατασταθω μονιμα στην Χαλκιδικη οπου το καλοκαιρι θα ασχολουμε με τα διαμερισματα μου και τον χειμωνα θα γινω ψαρας.Θα ((ειδικευτω)) στα χταποδια-καβουρια-αχινους-μυδια.Επισης σκεφτηκα να πιανω καποια μικρα ψαρια(γοβιοι-σπαροι-σαργοι κτλ).Να κανω μια ποικιλια 8-10 τετοιων ψαριων να τα καταψυχω να τα επεξεργαζομαι ωστε να ειναι ετοιμαγια τηγανι και να τα πουλαω σαν προιον με την ονομασια η ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. :8)
Τα ενοικιαζόμενα είναι σε τουριστικό μέρος στη Χαλκιδική; Κοντά σε παραλία; Αν ναι γιατί δεν κάνεις κάποια έξτρα προσφορά υπηρεσίας προς τους τουρίστες που νοικιάζουν αρχικά και μόλις βγάλεις κάποια χρήματα να επεκταθείς;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:12 Κι εγώ σκέφτομαι μόλις ανοίξει ο καιρός να βγαίνω να απαλλοτριώνω λουλούδια από τους κήπους τριγύρω, να τα κάνω μπουκετάκια, με κορδελίτσες κλπ και να τα πουλάω σαν προϊόν με την ονομασία "ΤΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ".
Μπουκέτα το σκέφτομαι κι εγώ να αρχίσω να μοιράζω.
:smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:18 Ζτεο,έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου;
Εχω δουλεψει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

ST48410 έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:30
zteo έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:39 Σημερα πηρα την ποιο περιεργη και ισως την ποιο ηλιθια αποφαση στην ζωη μου.Ειμαι 42 και αναζητω εργασια κυριως στο αντικειμενο που σπουδασα(οπτικος-οπτομετρης).Πρεπει ομως να μπει ενα οριο στην αναζητηση εργασιας μου.Ετσι λοιπον αποφασισα να το παλεψω για 5-6 χρονια.Εαν δεν καταφερω στα 47-48 να εχω βρει μια ((σταθερη)) δουλεια και συνεχιζω να ειμαι σε καθεστως υποαπασχολησης-ανεργια τοτεθα ενεργοποιησω την εσχατη λυση που ειναι πουτανα ολα.
Θα εγκαταλειψω την Θεσσαλονικη θα εγκατασταθω μονιμα στην Χαλκιδικη οπου το καλοκαιρι θα ασχολουμε με τα διαμερισματα μου και τον χειμωνα θα γινω ψαρας.Θα ((ειδικευτω)) στα χταποδια-καβουρια-αχινους-μυδια.Επισης σκεφτηκα να πιανω καποια μικρα ψαρια(γοβιοι-σπαροι-σαργοι κτλ).Να κανω μια ποικιλια 8-10 τετοιων ψαριων να τα καταψυχω να τα επεξεργαζομαι ωστε να ειναι ετοιμαγια τηγανι και να τα πουλαω σαν προιον με την ονομασια η ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. :8)
Τα ενοικιαζόμενα είναι σε τουριστικό μέρος στη Χαλκιδική; Κοντά σε παραλία; Αν ναι γιατί δεν κάνεις κάποια έξτρα προσφορά υπηρεσίας προς τους τουρίστες που νοικιάζουν αρχικά και μόλις βγάλεις κάποια χρήματα να επεκταθείς;
Θελω κατι που να μου δινει καποιο εισοδημα τους χειμερινους μηνες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Σαν φιλική συμβουλή σου λέω να πας Χαλκιδική ( δεν έχει σαν αυτη) και ξεκινώντας θα βρεις τα πατήματα σου.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ο τουρισμος εχει ψωμι. δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο που να εχει ψωμι, πλεον.

χωσου, τωρα. μην περιμενεις. ψαξου τι αλλο θα μπορουσες να κανεις παραλληλα, ειτε σαν εργαζομενος, ειτε σαν επιχειρηση.

το ψαρεμα δεν ειναι ευκολο. μπορεις ομως κι απο κει να βγαλεις λεφτα. να ξερεις ομως οτι θα εισαι στην παρανομια. αν θες να το κανεις νομιμα, θα μπεις μεσα.
απο την ακτη δεν κανεις τιποτα, χρειαζεσαι οπωσδηποτε βαρκα, και το ιδανικο εργαλειο ειναι το παραγαδι. θα φας κρυο, ξενυχτια, και πρωινα ξυπνηματα. πρεπει να ξερεις και καποιον παλιο, να σου δωσει τοπους, αλλιως θα φας πολυ χρονο μεχρι να βρεις.
θα πουλας σε φιλους και γνωστους, και σε ταβερνες. τα "πρωτα" ψαρια πιανουν μεχρι και 30 ευρω το κιλο, αλλα παιζει μεγαλο ρολο και η τυχη. μπορουν να υπαρξουν μερες που θα σηκωσεις και πανω απο 20 κιλα. φυσικα θα βγαζεις καλυτερα λεφτα το καλοκαιρι, που θα υπαρχει ζητηση.
πολλοι βιοποριζονται ετσι. ειναι παρανομο. και δεν ειναι το διασκεδαστικο χομπι που κανουμε, ειναι δουλεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Το κομμουνι κλαίγεται όλη την ώρα ότι είναι άνεργος και έχει διαμερίσματα στην Χαλκιδική θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή τη χωρα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 08:11 ο τουρισμος εχει ψωμι. δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο που να εχει ψωμι, πλεον.
Οι φούρνοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:48 Χλιδάνεργος, αυτά είναι.
Η άποψη μου - από επαγγελματικές εμπειρίες 45ετίας - ότι τα νεοκομμούνια είναι συνήθως τεμπέληδες, που τους φταίει τάχα ο καπιταλισμός, ενισχύεται.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τύπε, ένα παλιό ρητό λέει να μην κάνεις γνωστά τα σχέδιά σου.

Έχω ήδη κατοχυρώσει την ιδέα σου και κατευθύνομαι για Χαλκιδική. Δοκίμασε κάτι άλλο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
zteo

Κατι αλλο που εχει η περιοχη οπου εχω τα διαμερισματα και το σνομπαρα τοσο καιρο ειναι η Μελισσοκομια.Συνεπως μια ο τουρισμος απο τα διαμερισματα κανενα ψαρι να πουλαω απο εδω και απο εκει ταυτοχρονα να παραγω και να πουλαω μελι και τα συναφη προιοντα ε νομιζω κατι θα βγαινει.Το βασικοτερο δεν θα καθομαι κατι που με σκοτωνει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”