!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:20
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:31

εαν δε πέσει χοντρό πρόστιμο εδώ, ε να πάει να γαμηθεί το ΕΣΡ
Τι μαλάκες είναι αυτοί (ρητορικό, από τις γελοίες φάτσες τους φαίνεται τι είναι)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Από το σεπτόν τούτο βήμα καταγγέλλω ότι η αριστοτσουτσού Καρατζαφέρ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Λιάγκας μου έχει κλέψει προ κάποιων δεκαετιών ένα ζευγάρι ηλίου American Optical στα φοιτητικά έδρανα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έγραψε:που εκσπερμάτισε
η γραμματική αριστεία χρησιμοποιεί την ιατρικήν διάλεκτον μη χέσω
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

enterprise-psi έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:57 ΘΜΚΕ :lol:
Θεώρημα Μεταβολής Καυλικής Εκσπερμάτωσης; :lol:
God.exe is missing. Universe will restart.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

τα λέγαμε και χτες, στο καραμπαμπομουσείο, που μπηκε το θεμα. Οχι προστιμο απλά, αλλά η εκπομπή θα επρεπε να κοβόταν απευθείας, να μην ξεκινησει καν σήμερα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:34
πατησιωτης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:08
Γιάννης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:04 Αυτό που έγινε στη βοθροεκπομπή του Λιάγκα είναι ακόμα χειρότερο από το αρχικό περιστατικό.

https://www.facebook.com/vsotiropoulos/ ... 3546234854
+1

Αυτήν την βδομάδα έτυχε να ακούσω δύο παρόμοια περιστατικά.
Ένας γέρος την έπαιζε δίπλα από μία φίλη μου στο λεωφορείο και ένας άλλος άρρωστος
που συνηθίζει να ψωνίζει σε σουπερμαρκετ με τα χέρια μέσα στο βρακί παρακολουθώντας
τις γυναίκες, έπαθε αμοκ και είπε σε μία υπάλληλο "είμαι καυλωμένος σήμερα και θα πάω
στα μπουρδέλα", έγινε της κακομοίρας στο κατάστημα. Μάλιστα αυτό έγινε στην ίδια περιοχή
με τον βιαστή της βιολόγου. Υπάρχει δηλαδή μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω.
Νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν γινει πολλοι οι αντρες στον πλανητη σε σχεση με τις γυναικες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:28
aljawn έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:26 Ανέλαβε τον τυρέμπορα, εγώ θέλω Τσουλάκη.
Κάτσε ρε φίλε, κι εγώ θέλω!
Με το θέλω σας θα μείνετε :lol: Αυτού του τύπου οι γκόμενες δεν τα τρώνε πισώπλατα απο ψυχανώμαλους φοιτητάκους(γι'αυτο και τους φανηκε και τοσο παραξενο και χασκογελουσαν ηλιθιωδώς),αλλά εμπροσθόφατσα απο καναλάρχες κι εφοπλιστές. Πρέπει να παράγεις πολλά κιλά καρμπονάρας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να τις ταίζεις αυτές :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 08 Νοέμ 2019, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το ακριβως αντιθετο συμβαινει

αυξανεται ο αριθμος των γυναικων και ταυτοχρονα γαλουχεισαι σε ενα περιβαλλον ακραιου γυναικοκεντρισμου και υπερσεξουαλικοτητας με αποτελεσμα να γιγαντωνεται η αξια της μεσης ελληνιολας υπερμετρα στο μυαλο του μεσου γιολαντιαρη

γιαυτο σηκωσαν αμανε και απεκτησαν και υφος μεχρι και οι κωλοχοντρες :g030: :g030: :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:05 το ακριβως αντιθετο συμβαινει

αυξανεται ο αριθμος των γυναικων και ταυτοχρονα γαλουχεισαι σε ενα περιβαλλον ακραιου γυναικοκεντρισμου και υπερσεξουαλικοτητας με αποτελεσμα να γιγαντωνεται η αξια της μεσης ελληνιολας υπερμετρα στο μυαλο του μεσου γιολαντιαρη

γιαυτο σηκωσαν αμανε και απεκτησαν και υφος μεχρι και οι κωλοχοντρες :g030: :g030: :g030:
Καμια σχεση. Υπερσεξουαλικος ειμαι απο μονος μου λογω γονιδιων.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Επιτέλους, γάμησες κι εσύ κάτι.

(συγκεκριμένα, τον κανόνα της προσφοράς/ζήτησης, αλλά τέλος πάντων...)
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:07

στην ανδρικη φυση ειναι το να ειμαι υπερσεξουαλικος ναι

στα πιο ταπεινα ενστικτα και στην σεξουαλικη φυση και πραγματικοτητα πονταρει το καθεστως για να καταπιεσει υπερμετρα :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

τι πρόστιμο? Κόψιμο, μαύρο στην εκπομπή. Και ελπίζω η κοπέλα απο το απθ να έχει πάρει ήδη τηλέφωνα απο δικηγόρους πρόθυμους να αναλάβουν τη μήνυση στον Λιάγκα και τα παρτσακλά του για ψυχική οδύνη, και να τους τα πάρει χοντρά
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:10
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:07

στην ανδρικη φυση ειναι το να ειμαι υπερσεξουαλικος ναι

στα πιο ταπεινα ενστικτα και στην σεξουαλικη φυση και πραγματικοτητα πονταρει το καθεστως για να καταπιεσει υπερμετρα :g030:
Κανονικα λογω πολεμων/συγκρουσεων οι γυναικες ειναι πολλες περισσοτερες απο τους αντρες. Η ειρηνη και ο πολιτισμος αυξανουν τον αριθμο των ανδρων με αποτελεσμα ενα μεγαλο ποσοστο να μη μπορει να εκφραστει σεξουαλικα.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

parafrwn έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:41
Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:34
Αυτήν την βδομάδα έτυχε να ακούσω δύο παρόμοια περιστατικά.
Ένας γέρος την έπαιζε δίπλα από μία φίλη μου στο λεωφορείο και ένας άλλος άρρωστος
που συνηθίζει να ψωνίζει σε σουπερμαρκετ με τα χέρια μέσα στο βρακί παρακολουθώντας
τις γυναίκες, έπαθε αμοκ και είπε σε μία υπάλληλο "είμαι καυλωμένος σήμερα και θα πάω
στα μπουρδέλα", έγινε της κακομοίρας στο κατάστημα. Μάλιστα αυτό έγινε στην ίδια περιοχή
με τον βιαστή της βιολόγου.
Υπάρχει δηλαδή μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω.
Θα μιλάς για Κρήτη.
Τι στο πούτσο πια.
Κρητική επαρχία, γάμησε τα.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Πρέπει να είναι κανείς γτπ αριστερός για να θεωρεί αυτή τη γελοιότητα που έκανε ένα χαμένο κορμί "σεξουαλική κακοποίηση".
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Γιάννης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:09

Επιτέλους, γάμησες κι εσύ κάτι.

(συγκεκριμένα, τον κανόνα της προσφοράς/ζήτησης, αλλά τέλος πάντων...)
ζουμε σε εναν κοσμο ακραιας υπερπροσφορας δυσαναλογης με την ζητηση

σε αυτο το παραδειγμα οι ανδρες που ειναι με την πλευρα της ζητησης απομειωνονται σε ολα τα επιπεδα και οι γυναικες που προσφερουν αυξανονται

οταν η προσφορα ειναι δυσαναλογη της ζητησης το προιον καθισταται ολο και πιο σπανιο οποτε δημιουργειται τεχνητη αυξηση του προιοντος (σε αυτην την περιπτωση η χοντρη αποκτα υπερμετρη αξια)

η δραστικη αυξηση του πλουτου που περνα στα χερια των γυναικων σε συνδυασμο με την δραστικη κατεδαφιση σε κοινωνικοικονομικο επιπεδο των ανδρων διαμορφωνει το σημερινο αγρια εκμεταλλευτικο πλαισιο

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”