Τι μαλάκες είναι αυτοί (ρητορικό, από τις γελοίες φάτσες τους φαίνεται τι είναι)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:20εαν δε πέσει χοντρό πρόστιμο εδώ, ε να πάει να γαμηθεί το ΕΣΡ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Από το σεπτόν τούτο βήμα καταγγέλλω ότι η αριστοτσουτσού Καρατζαφέρ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Λιάγκας μου έχει κλέψει προ κάποιων δεκαετιών ένα ζευγάρι ηλίου American Optical στα φοιτητικά έδρανα.
η γραμματική αριστεία χρησιμοποιεί την ιατρικήν διάλεκτον μη χέσωΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έγραψε:που εκσπερμάτισε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Ηράκλειτος
- †
Θεώρημα Μεταβολής Καυλικής Εκσπερμάτωσης;
God.exe is missing. Universe will restart.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τα λέγαμε και χτες, στο καραμπαμπομουσείο, που μπηκε το θεμα. Οχι προστιμο απλά, αλλά η εκπομπή θα επρεπε να κοβόταν απευθείας, να μην ξεκινησει καν σήμερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:20εαν δε πέσει χοντρό πρόστιμο εδώ, ε να πάει να γαμηθεί το ΕΣΡ
-
Ορέστης 35
Νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν γινει πολλοι οι αντρες στον πλανητη σε σχεση με τις γυναικες.Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:34+1πατησιωτης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:08Γιάννης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:04 Αυτό που έγινε στη βοθροεκπομπή του Λιάγκα είναι ακόμα χειρότερο από το αρχικό περιστατικό.
https://www.facebook.com/vsotiropoulos/ ... 3546234854
Αυτήν την βδομάδα έτυχε να ακούσω δύο παρόμοια περιστατικά.
Ένας γέρος την έπαιζε δίπλα από μία φίλη μου στο λεωφορείο και ένας άλλος άρρωστος
που συνηθίζει να ψωνίζει σε σουπερμαρκετ με τα χέρια μέσα στο βρακί παρακολουθώντας
τις γυναίκες, έπαθε αμοκ και είπε σε μία υπάλληλο "είμαι καυλωμένος σήμερα και θα πάω
στα μπουρδέλα", έγινε της κακομοίρας στο κατάστημα. Μάλιστα αυτό έγινε στην ίδια περιοχή
με τον βιαστή της βιολόγου. Υπάρχει δηλαδή μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με το θέλω σας θα μείνετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 08 Νοέμ 2019, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
το ακριβως αντιθετο συμβαινει
αυξανεται ο αριθμος των γυναικων και ταυτοχρονα γαλουχεισαι σε ενα περιβαλλον ακραιου γυναικοκεντρισμου και υπερσεξουαλικοτητας με αποτελεσμα να γιγαντωνεται η αξια της μεσης ελληνιολας υπερμετρα στο μυαλο του μεσου γιολαντιαρη
γιαυτο σηκωσαν αμανε και απεκτησαν και υφος μεχρι και οι κωλοχοντρες

αυξανεται ο αριθμος των γυναικων και ταυτοχρονα γαλουχεισαι σε ενα περιβαλλον ακραιου γυναικοκεντρισμου και υπερσεξουαλικοτητας με αποτελεσμα να γιγαντωνεται η αξια της μεσης ελληνιολας υπερμετρα στο μυαλο του μεσου γιολαντιαρη
γιαυτο σηκωσαν αμανε και απεκτησαν και υφος μεχρι και οι κωλοχοντρες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Καμια σχεση. Υπερσεξουαλικος ειμαι απο μονος μου λογω γονιδιων.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:05 το ακριβως αντιθετο συμβαινει
γιαυτο σηκωσαν αμανε και απεκτησαν και υφος μεχρι και οι κωλοχοντρες![]()
![]()
![]()
-
Γιάννης
Επιτέλους, γάμησες κι εσύ κάτι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:05 το ακριβως αντιθετο συμβαινει
![]()
![]()
(συγκεκριμένα, τον κανόνα της προσφοράς/ζήτησης, αλλά τέλος πάντων...)
- Eθνικοκοινωνιστης
στην ανδρικη φυση ειναι το να ειμαι υπερσεξουαλικος ναιΟρέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:07Καμια σχεση. Υπερσεξουαλικος ειμαι απο μονος μου λογω γονιδιων.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:05 το ακριβως αντιθετο συμβαινει
![]()
![]()
στα πιο ταπεινα ενστικτα και στην σεξουαλικη φυση και πραγματικοτητα πονταρει το καθεστως για να καταπιεσει υπερμετρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Nero
τι πρόστιμο? Κόψιμο, μαύρο στην εκπομπή. Και ελπίζω η κοπέλα απο το απθ να έχει πάρει ήδη τηλέφωνα απο δικηγόρους πρόθυμους να αναλάβουν τη μήνυση στον Λιάγκα και τα παρτσακλά του για ψυχική οδύνη, και να τους τα πάρει χοντράΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:20εαν δε πέσει χοντρό πρόστιμο εδώ, ε να πάει να γαμηθεί το ΕΣΡ
-
Ορέστης 35
Κανονικα λογω πολεμων/συγκρουσεων οι γυναικες ειναι πολλες περισσοτερες απο τους αντρες. Η ειρηνη και ο πολιτισμος αυξανουν τον αριθμο των ανδρων με αποτελεσμα ενα μεγαλο ποσοστο να μη μπορει να εκφραστει σεξουαλικα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:10στην ανδρικη φυση ειναι το να ειμαι υπερσεξουαλικος ναιΟρέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:07Καμια σχεση. Υπερσεξουαλικος ειμαι απο μονος μου λογω γονιδιων.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:05 το ακριβως αντιθετο συμβαινει
![]()
![]()
στα πιο ταπεινα ενστικτα και στην σεξουαλικη φυση και πραγματικοτητα πονταρει το καθεστως για να καταπιεσει υπερμετρα![]()
Κρητική επαρχία, γάμησε τα.parafrwn έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:41Θα μιλάς για Κρήτη.Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:34
Αυτήν την βδομάδα έτυχε να ακούσω δύο παρόμοια περιστατικά.
Ένας γέρος την έπαιζε δίπλα από μία φίλη μου στο λεωφορείο και ένας άλλος άρρωστος
που συνηθίζει να ψωνίζει σε σουπερμαρκετ με τα χέρια μέσα στο βρακί παρακολουθώντας
τις γυναίκες, έπαθε αμοκ και είπε σε μία υπάλληλο "είμαι καυλωμένος σήμερα και θα πάω
στα μπουρδέλα", έγινε της κακομοίρας στο κατάστημα. Μάλιστα αυτό έγινε στην ίδια περιοχή
με τον βιαστή της βιολόγου. Υπάρχει δηλαδή μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω.
Τι στο πούτσο πια.
-
Antigeist
Πρέπει να είναι κανείς γτπ αριστερός για να θεωρεί αυτή τη γελοιότητα που έκανε ένα χαμένο κορμί "σεξουαλική κακοποίηση".
- Eθνικοκοινωνιστης
ζουμε σε εναν κοσμο ακραιας υπερπροσφορας δυσαναλογης με την ζητησηΓιάννης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:09Επιτέλους, γάμησες κι εσύ κάτι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:05 το ακριβως αντιθετο συμβαινει
![]()
![]()
(συγκεκριμένα, τον κανόνα της προσφοράς/ζήτησης, αλλά τέλος πάντων...)
σε αυτο το παραδειγμα οι ανδρες που ειναι με την πλευρα της ζητησης απομειωνονται σε ολα τα επιπεδα και οι γυναικες που προσφερουν αυξανονται
οταν η προσφορα ειναι δυσαναλογη της ζητησης το προιον καθισταται ολο και πιο σπανιο οποτε δημιουργειται τεχνητη αυξηση του προιοντος (σε αυτην την περιπτωση η χοντρη αποκτα υπερμετρη αξια)
η δραστικη αυξηση του πλουτου που περνα στα χερια των γυναικων σε συνδυασμο με την δραστικη κατεδαφιση σε κοινωνικοικονομικο επιπεδο των ανδρων διαμορφωνει το σημερινο αγρια εκμεταλλευτικο πλαισιο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης