Για σήκωσε και τα δυό σου χέρια να πιάσεις κάτι από ψηλά ή σκύψε να πιάσεις κάτι από κάτω.
Μια χαρά εύκολο είναι. Και με κουμπωμένο σακάκι.
αλλο ειναι ανετο, και αλλο ειναι το πιο ανετο. με τι το συγκρινεις; ποιο αλλο ρουχο ειναι λιγοτερο ανετο; και να επαναλαβω οτι δεν μιλαω μονο για την ευκολια κινησεων του σωματος, αλλα και τη δυνατοτητα να εισαι σε ορισμενες καταστασεις και τοπους χωρις να φαινεσαι σαν καραγκιοζης.
Είναι ότι πιο άνετο για τις περιπτώσεις που μπορείς να φορέσεις κοστούμι. Σίγουρα δεν ειναι πιο άνετο απο τη βερμούδα αν θες να αράξεις στην παραλία.
Το τζιν δεν είναι πιο άνετο αν θες να πας σε μια σοβαρή συνάντηση ή σε ένα γάμο ή σε ένα επίσημο γεγονός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε, Ερμή, είπες κατά λέξη «Γενικά δεν υπάρχει τπτ πιο άνετο απο ένα σωστά ραμμένο κοστούμι». Ε, αυτό σχολιάζουμε. Προφανώς υπάρχουν άπειρα πράγματα πιο άνετα από το καλύτερο κοστούμι. Άλλο πράγμα το πιο είναι το πιο άνετο ρούχο για μια επίσημη περίσταση (που δεν είναι και πολλοί οι διαγωνιζόμενοι).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σωζωντα, δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο για την περίσταση που απαιτεί κοστούμι.
Τωρα αν εσύ νόμισες οτι εννοώ να φορέσω κοστούμι και να πάω να αλλάξω λάστιχο, δε φταίω εγώ σ'αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Aυτό που έγραψε η Σέσιλυ.
Το κοστούμι θέλει τον κατάλληλο σωματότυπο αλλιώς και στον καλύτερο ράφτη να πάμε και άβολο και θα είναι και σαν τομπουτζομαςξενύχτη θα είμαστε.
Μια φορά να βρεθείς σε συμπλοκή φορώντας κουστούμι, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι καθόλου άνετο ντύσιμο από όπου και να το πιάσεις. Ή αν είναι -σχετικά- άνετο, δεν θα είναι καλοραμμένο αλλά σαν αυτά που ράβουν με συγκεκριμένο τρόπο για σωματοφύλακες.
Βέβαια, μιλώντας για έξοδο και φαγί, σίγουρα είναι μια χαρά. Συγκριτικά με τι θα μου πεις ; Εντάξει ο άλλος έγραψε ότι θέλει να τρώει ξυπόλητος στην άμμο οπότε ναι, όλα τα αλλα θα τον ενοχλούν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πολυ σημαντικο να ειμαστε ανετα με οτι φοραμε. Ειτε σε γαμο παμε, ειτε βολτα το σκυλο, ειτε δεν ξερω και γω τι, ειναι πολυ σημαντικο να αισθανομαστε ομορφα και ανετα.
Απο κει και περα τι θα διαλεξει ο καθενας, εχει να κανει με τον ιδιο και δε θαπρεπε να πεφτει λογος σε κανενα. Αν καποιος θελει να παει με τζιν σε γαμο, ας παει με τζιν σε γαμο. Αν θελει να βαλει κοστουμι για να παει το σκυλο βολτα, ας βαλει κοστουμι. Ολοι οι υπολοιποι που μπορει να κοιταξουν και να σχολιασουν, ας κοιταξουν και ας σχολιασουν ο καθενας την καμπουρα του. Δεχθειτε την διαφορετικοτητα των ανθρωπων.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Custom_F έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:06
Πολυ σημαντικο να ειμαστε ανετα με οτι φοραμε. Ειτε σε γαμο παμε, ειτε βολτα το σκυλο, ειτε δεν ξερω και γω τι, ειναι πολυ σημαντικο να αισθανομαστε ομορφα και ανετα.
Απο κει και περα τι θα διαλεξει ο καθενας, εχει να κανει με τον ιδιο και δε θαπρεπε να πεφτει λογος σε κανενα. Αν καποιος θελει να παει με τζιν σε γαμο, ας παει με τζιν σε γαμο. Αν θελει να βαλει κοστουμι για να παει το σκυλο βολτα, ας βαλει κοστουμι. Ολοι οι υπολοιποι που μπορει να κοιταξουν και να σχολιασουν, ας κοιταξουν και ας σχολιασουν ο καθενας την καμπουρα του. Δεχθειτε την διαφορετικοτητα των ανθρωπων.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2018, 16:36
Σωζωντα, δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο για την περίσταση που απαιτεί κοστούμι.
Τωρα αν εσύ νόμισες οτι εννοώ να φορέσω κοστούμι και να πάω να αλλάξω λάστιχο, δε φταίω εγώ σ'αυτό.
Αυτό είναι ταυτοσημία, αν δεν το καταλαβαίνεις: ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από κοστούμι στην περίσταση που απαιτεί κοστούμι. Οι εναλλακτικές στην περίσταση που απαιτεί κοστούμι ποιες είναι;
Άσε τώρα τις μαλακίες με το να αλλάξεις λάστιχο και πίπες. Προσπάθησες εξαρχής να πείσεις τους συνομιλητές σου ότι ένα κοστούμι είναι ό,τι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις και τώρα άρχισες τις κωλοτούμπες. Αναλογίσου ξανά τι λες με την νέα κωλοτούμπα. Ξαναρωτάω: Οι εναλλακτικές στην περίσταση που απαιτεί κοστούμι ποιες είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εως 250 κυβικά = μοτοποδήλατο.
Από 250 - 650 = μεκανάκι.
Από 650 - 900 μοτοσυκλέτα .
Από 900 - οπου πάει οι μεγάλες κυβισμού η αυτές που βαπτίζονται έτσι στα δελτία ειδήσεων.