δεν υπάρχει πιά μάθημα θρησκευτικών μανάριμVazelos έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:34 Να κάνετε ένα καλό στα παιδιά σας.
Οδηγίες για απαλλαγή από το «μάθημα» θρησκευτικών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οδηγίες για απαλλαγή από το «μάθημα» θρησκευτικών.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οδηγίες για απαλλαγή από το «μάθημα» θρησκευτικών.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
alexandroso
Και γιατί τον επικαλείστε τότε; Τι σχέση έχετε μαζί του;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:30Μάλλον θα τους έπαιρνε μαζί του και θα τους τάιζε. Αλλά εμείς δεν είμαστε ο Χριστός φίλε. Είμαστε κοινοί θνητοί.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:27Αλλωστε αν ζούσε ο Χριστός σήμερα δεν θα λεγε βοηθήστε τους δυστυχείς αλλά πατήστε τους στο κεφάλι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:25 Από τα βιβλία που έχουν πέσει στα χέρια μου εξάλλου έβλεπα ότι μάλλον γίνεται προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και άλλων τέτοιων ωραίων παρουσιάζοντας τον Χριστό σαν πρόσφυγα και κάτι τέτοια παλαβά.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Θέλουμε να του μοιάσουμε αλλά δεν μπορούμε. Αυτός ήταν τέλειος.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:33Και γιατί τον επικαλείστε τότε; Τι σχέση έχετε μαζί του;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:30Μάλλον θα τους έπαιρνε μαζί του και θα τους τάιζε. Αλλά εμείς δεν είμαστε ο Χριστός φίλε. Είμαστε κοινοί θνητοί.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:27
Αλλωστε αν ζούσε ο Χριστός σήμερα δεν θα λεγε βοηθήστε τους δυστυχείς αλλά πατήστε τους στο κεφάλι.
-
alexandroso
Μπορείτε να γίνετε καλύτεροι όμως παίρνοντας παράδειγμα απ αυτόν. Δεν θέλετε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:35 Θέλουμε να του μοιάσουμε αλλά δεν μπορούμε. Αυτός ήταν τέλειος.
-
Georg Von Balkanen
Ας λουστούν τις συνέπειες όσοι μάτωσε ο κώλος τους να γίνουμε κομματι του δυτικού κόσμου.
Να κλείσει το νήμα. Όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν είναι αργά. Αυτό μας αξίζει αφού παραδώσαμε τα ιερά και τα όσια μας στους δυτικούς αφέντες μας.
Να κλείσει το νήμα. Όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν είναι αργά. Αυτό μας αξίζει αφού παραδώσαμε τα ιερά και τα όσια μας στους δυτικούς αφέντες μας.
Πως γινεται να μην πιστευεις στην παρουσια του πατερα σου?
Αειπαρθενος ειναι η μητερα σου?
Το συνηθιζουμε εμεις οι χριστιανοι και για αυτο εξακολουθουμε να υπαρχουμε εδω και 1700 χρονια.
Ο χριστιανισμος βεβαιως και μιλαει για αγαπη αλλα παραλληλα ο Χριστος ειπε και το αλλο... οτι ηρθε στην Γη για να φερει μαχαιρα!Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:13Στείλε το και κατηχητικό. Καραγκιόζηδες και υποκριτές που μας το παίζετε και πιστοί. Έχεις εσύ αγάπη μέσα τώρα.Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:40 Αυτοι δεν ειναι που την Μεγαλη Παρασκευη εκαναν τον "Φανερο Δειπνο"?
Αμα ειναι το παιδι μου να καταντησει να συμμετεχει σε τετοια καραγκιοζιλικια χιλιες φορες μαθημα θρησκευτικων.![]()
Σκεψου το!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν ξέρω. Εγώ προσπάθησα όταν είχα hot spot διπλα στο μαγαζί μου πήγαινα στα παιδιά που τα έχω αδυναμία κάθε μέρα σοκολάτες και φρούτα. Σε κάποια φάση όμως μπήκαν μέσα στο χωράφι μου και μου ξερίζωσαν όλες τις πατάτες, μου πήραν όλες τις τομάτες και δεν μου άφηναν ούτε ένα αβγό από τις κότες μου. Εκεί σταμάτησα να πηγαίνω και στα παιδιά οτιδήποτε. Δεν μπορώ να είμαι όπως ο Χριστός.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:36Μπορείτε να γίνετε καλύτεροι όμως παίρνοντας παράδειγμα απ αυτόν. Δεν θέλετε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:35 Θέλουμε να του μοιάσουμε αλλά δεν μπορούμε. Αυτός ήταν τέλειος.
Δεν πίστευα ότι δε θα μου πρόσφερε κάτι η παρουσία του.Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:44Πως γινεται να μην πιστευεις στην παρουσια του πατερα σου?![]()
Αειπαρθενος ειναι η μητερα σου?
Tην ίδια σχέση που έχουν οι λενινιστές με τον Λένιν.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:33Και γιατί τον επικαλείστε τότε; Τι σχέση έχετε μαζί του;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:30Μάλλον θα τους έπαιρνε μαζί του και θα τους τάιζε. Αλλά εμείς δεν είμαστε ο Χριστός φίλε. Είμαστε κοινοί θνητοί.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:27
Αλλωστε αν ζούσε ο Χριστός σήμερα δεν θα λεγε βοηθήστε τους δυστυχείς αλλά πατήστε τους στο κεφάλι.
Εννοείται ότι ισχύει για όλους τους σχετικούς (αυτο)προσδιορισμούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
alexandroso
Για ποιόν; Για τους φτωχούς ή για τους έμπορους στο ναό του Σολομώντα; Πιο εύκολα χωράει η καμήλα απ το μάτι της βελόνας παρά ο πλούσιος στον οίκο του Θεού. Σκέψου το!Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:49 Ο χριστιανισμος βεβαιως και μιλαει για αγαπη αλλα παραλληλα ο Χριστος ειπε και το αλλο... οτι ηρθε στην Γη για να φερει μαχαιρα!
Σκεψου το!
-
alexandroso
Οι Λενινιστές πιστεύουν στην ανάγκη επανάστασης και σοσιαλισμού όπως και ο Λένιν. Δεν λένε δεν είμαι σαν τον Λένιν οπότε καλός κι ο καπιταλισμός. Και στην τελική αν εμείς δεν θέλουμε θρησκευτικά και σεις τα γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τότε ποιός ο λόγος να διδάσκονται;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:51
Tην ίδια σχέση που έχουν οι λενινιστές με τον Λένιν.
Εννοείται ότι ισχύει για όλους τους σχετικούς (αυτο)προσδιορισμούς.
Μαλακία. Σόρυ.Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:49Ο χριστιανισμος βεβαιως και μιλαει για αγαπη αλλα παραλληλα ο Χριστος ειπε και το αλλο... οτι ηρθε στην Γη για να φερει μαχαιρα!Χαοτικός έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:13Στείλε το και κατηχητικό. Καραγκιόζηδες και υποκριτές που μας το παίζετε και πιστοί. Έχεις εσύ αγάπη μέσα τώρα.Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:40 Αυτοι δεν ειναι που την Μεγαλη Παρασκευη εκαναν τον "Φανερο Δειπνο"?
Αμα ειναι το παιδι μου να καταντησει να συμμετεχει σε τετοια καραγκιοζιλικια χιλιες φορες μαθημα θρησκευτικων.![]()
Σκεψου το!
(Τι όμάδα είσαι στο ποδόσφαιρο;)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ναι.Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:48Εσυ στην ημερα θανατου του πατερα σου θα ετρωγες κοψιδια και μπριζολες?Vazelos έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:44Γιατί τί έιναι η "Μεγάλη" Παρασκευή και δεν είναι ημέρα κρεατοφαγίας;Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:40 Αυτοι δεν ειναι που την Μεγαλη Παρασκευη εκαναν τον "Φανερο Δειπνο"?
Αμα ειναι το παιδι μου να καταντησει να συμμετεχει σε τετοια καραγκιοζιλικια χιλιες φορες μαθημα θρησκευτικων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 95 Απαντήσεις
- 1491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 25 Απαντήσεις