Γουάου.
Μια ακόμη γροθιά στο στομάχι της συντήρησης.
Γουάου.
Τι περίμενες από αγράμματους; (το παιδί, τον έγραψα: είναι ουδέτερο δεν παίρνει νι στην αιτιατική)
Δεν πέθανε ο πατέρας σου.Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:48Εσυ στην ημερα θανατου του πατερα σου θα ετρωγες κοψιδια και μπριζολες?Vazelos έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:44Γιατί τί έιναι η "Μεγάλη" Παρασκευή και δεν είναι ημέρα κρεατοφαγίας;Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:40 Αυτοι δεν ειναι που την Μεγαλη Παρασκευη εκαναν τον "Φανερο Δειπνο"?
Αμα ειναι το παιδι μου να καταντησει να συμμετεχει σε τετοια καραγκιοζιλικια χιλιες φορες μαθημα θρησκευτικων.
Η ένωση Ελλήνων Άθεων είναι όσο γραφικοί είναι οι περισσότεροι θρησκευόμενοι. Προσωπικά δεν θέλω να έχω σχέση ούτε με τους μεν ούτε με τους δε.Vazelos έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:34 Να κάνετε ένα καλό στα παιδιά σας.
Οδηγίες για απαλλαγή από το «μάθημα» θρησκευτικών.
http://union.atheia.gr/%CE%BF%CE%B4%CE% ... G2QB8Y0AFI
Συριζα θα λέμε και θα κλαίμεΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 10:11Λυπάμαι που θα σου το χαλάσω αλλά το μάθημα των θρησκευτικών εδώ και χρόνια (όχι μόνο επί σύριζα) ήταν εξαιρετικά χαλαρό. Είναι στην ουσία μια κενή ώρα που τα παιδιά ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από θρησκευτικά.Vazelos έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:34 Να κάνετε ένα καλό στα παιδιά σας.
Ισχύει ήδη σε ενεστώτα χρόνο.
Στείλε το και κατηχητικό. Καραγκιόζηδες και υποκριτές που μας το παίζετε και πιστοί. Έχεις εσύ αγάπη μέσα τώρα.Ju-87 έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:40 Αυτοι δεν ειναι που την Μεγαλη Παρασκευη εκαναν τον "Φανερο Δειπνο"?
Αμα ειναι το παιδι μου να καταντησει να συμμετεχει σε τετοια καραγκιοζιλικια χιλιες φορες μαθημα θρησκευτικων.
Προσωπικά είμαι σύμφωνος με αυτό. Είτε παραγκωνίζεται από σύριζα είτε από νδ. Από τα βιβλία που έχουν πέσει στα χέρια μου εξάλλου έβλεπα ότι μάλλον γίνεται προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και άλλων τέτοιων ωραίων παρουσιάζοντας τον Χριστό σαν πρόσφυγα και κάτι τέτοια παλαβά.Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2019, 10:48Συριζα θα λέμε και θα κλαίμεΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 10:11Λυπάμαι που θα σου το χαλάσω αλλά το μάθημα των θρησκευτικών εδώ και χρόνια (όχι μόνο επί σύριζα) ήταν εξαιρετικά χαλαρό. Είναι στην ουσία μια κενή ώρα που τα παιδιά ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από θρησκευτικά.Vazelos έγραψε: 10 Σεπ 2019, 09:34 Να κάνετε ένα καλό στα παιδιά σας.
Αλλωστε αν ζούσε ο Χριστός σήμερα δεν θα λεγε βοηθήστε τους δυστυχείς αλλά πατήστε τους στο κεφάλι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:25 Από τα βιβλία που έχουν πέσει στα χέρια μου εξάλλου έβλεπα ότι μάλλον γίνεται προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και άλλων τέτοιων ωραίων παρουσιάζοντας τον Χριστό σαν πρόσφυγα και κάτι τέτοια παλαβά.
Μάλλον θα τους έπαιρνε μαζί του και θα τους τάιζε. Αλλά εμείς δεν είμαστε ο Χριστός φίλε. Είμαστε κοινοί θνητοί.alexandroso έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:27Αλλωστε αν ζούσε ο Χριστός σήμερα δεν θα λεγε βοηθήστε τους δυστυχείς αλλά πατήστε τους στο κεφάλι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:25 Από τα βιβλία που έχουν πέσει στα χέρια μου εξάλλου έβλεπα ότι μάλλον γίνεται προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και άλλων τέτοιων ωραίων παρουσιάζοντας τον Χριστό σαν πρόσφυγα και κάτι τέτοια παλαβά.