Εγώ πάντως εκεί που ήμουν στρατό ήταν όλοι ομοϊδεάτες μου.vantono έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:55Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:49 Οι περισσότεροι από τους μη ακροδεξιούς πηγαίνουν στρατό επειδή είναι υποχρεωτικό, και προσπαθούν να υπηρετήσουν όσο πιο λούφα γίνεται.
Οι περισσότεροι από τους ακροδεξιούς επιλέγουμε να υπηρετήσουμε στις Ειδικές Δυνάμεις.![]()
2/3 ακροδεξιούς που ξέρω, ηταν φουλ βυσματίες και την έβγαλαν φουλ στη λούφα. Ο ένας Χαιδάρι, ο άλλος σε ενα ΤΥΛΠ στη Μαλακάσα, και ο 3ος και πιο πρόσφατος που ξέρω, ξεκίνησε απο Πεύκο και ΕΔ, προχώρησε ως πεζοναύτης στην Αυλώνα, και μετά ως φιδέμπορας σε ΚΑΑΥ στον Αγ.Ανδρέα!![]()
Εντάξει, τότε ψηφίζαμε ΝΔ αρκετοί
Πάντως μερικοί φορούσαν κάτι ωραίες μπλούζες, κι όταν τους είχα ρωτήσει από πού, μου είπαν είναι από τη ΧΑ.
Οχι, αλλά εγώ δε μιλάω επί προσωπικού για 'σενα. Μιλάω για το τί κάνουν οι περισσότεροι ακροδεξιοί, σε σχέση με τους περισσότερους μη ακροδεξιούς.Να σου πω αμέσως. Αν δεν υπήρχε αυτή η αγάπη για την πατρίδα το τελευταίο πράγμα που θα έκανα στη ζωή μου ήταν αυτό που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Κόνιτσα. Μπορείς να μαντέψεις τί έκανα στην Κόνιτσα;