!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρόσφυγας που κακοποίησε και δολοφόνησε 2 παιδιά

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ο πρόσφυγας που κακοποίησε και δολοφόνησε 2 παιδιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:55
Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:49 Οι περισσότεροι από τους μη ακροδεξιούς πηγαίνουν στρατό επειδή είναι υποχρεωτικό, και προσπαθούν να υπηρετήσουν όσο πιο λούφα γίνεται.
Οι περισσότεροι από τους ακροδεξιούς επιλέγουμε να υπηρετήσουμε στις Ειδικές Δυνάμεις.
:smt005:
2/3 ακροδεξιούς που ξέρω, ηταν φουλ βυσματίες και την έβγαλαν φουλ στη λούφα. Ο ένας Χαιδάρι, ο άλλος σε ενα ΤΥΛΠ στη Μαλακάσα, και ο 3ος και πιο πρόσφατος που ξέρω, ξεκίνησε απο Πεύκο και ΕΔ, προχώρησε ως πεζοναύτης στην Αυλώνα, και μετά ως φιδέμπορας σε ΚΑΑΥ στον Αγ.Ανδρέα! :smt005:
Εγώ πάντως εκεί που ήμουν στρατό ήταν όλοι ομοϊδεάτες μου.
Εντάξει, τότε ψηφίζαμε ΝΔ αρκετοί :011:
Πάντως μερικοί φορούσαν κάτι ωραίες μπλούζες, κι όταν τους είχα ρωτήσει από πού, μου είπαν είναι από τη ΧΑ.
Να σου πω αμέσως. Αν δεν υπήρχε αυτή η αγάπη για την πατρίδα το τελευταίο πράγμα που θα έκανα στη ζωή μου ήταν αυτό που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Κόνιτσα. Μπορείς να μαντέψεις τί έκανα στην Κόνιτσα;
Οχι, αλλά εγώ δε μιλάω επί προσωπικού για 'σενα. Μιλάω για το τί κάνουν οι περισσότεροι ακροδεξιοί, σε σχέση με τους περισσότερους μη ακροδεξιούς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Πάντως η σκηνή που τον βρήκαν μέσα στα αίματα και κρατούσε το κοριτσάκι αγκαλιά είναι παρόμοια με του Κιγκ που έπιασαν τον Κόφυ με τα δύο κορίτσια στα αίματα στο Πράσινο μίλι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Otto Weininger έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:55
Nero έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:38
Otto Weininger έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:35

Ωραίο νήμα, δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτόν πριν.

Μου έκανε εντύπωση η διαχείριση της κατάστασης από τους πολίτες κυρίως, και τον πατέρα. Ένεκα της εποχής περίμενα να του γαμησουν τα πρεκια και όχι να προλάβει να πάει σε δική, από την οποία μάλιστα πήρε και ελαφρυντικό για να γλιτώσει την εκτέλεση.

παίζει να φοβήθηκαν να τον πλησιάσουν ακόμα και ομαδικά. Ο τύπος είναι τρομαχτικός...
Εντύπωση μου κάνει για εκείνη την εποχή. Ήδη ένας πατέρας τον πλάκωσε στις φάπες και γλιτώσε η κόρη του.
Δεν αναφέρεται απο τι πήγε στη φυλακή πάντως. Υποθέτω δεν ήταν φυσικά αίτια...
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:01 Οχι, αλλά εγώ δε μιλάω επί προσωπικού για 'σενα. Μιλάω για το τί κάνουν οι περισσότεροι ακροδεξιοί, σε σχέση με τους περισσότερους μη ακροδεξιούς.
Τι κάνουν; Ασκήσεις κάνουν. Και μετά το στρατό πάλι ασκήσεις κάνουν. Συνεισφορά στον τόπο από τις ασκήσεις μηδέν. Ο τελευταίος εργάτης περισσότερα προσφέρει. Ασε τώρα που θες να πιάσουμε συζήτηση για τον στρατό, το πιο τεμπέλικο και βυσματικό σώμα ΔΥ της χώρας.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Sid Vicious έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:37
Nero έγραψε: 03 Σεπ 2019, 10:04

Εικόνα

Εικόνα
Ο ορισμός της τουρανομογγολικής φάτσας, στανταρ καταγωγή από τουρκικα φύλα. Με τέτοια φάτσα τι Δαμιανος, Τουρκουτ Τζενγκις Γιουγκουρ είναι.
Φυσιογνωμικά είναι ξεκάθαρο πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο τύπος δεν ήταν Έλληνας αλλά Τουρανομογγόλος. Παρόμοιους τύπους βλέπουμε και σήμερα να έρχονται ως λαθροεισβολείς από το Αφγανιστάν έχοντας παρόμοια μάλιστα ροπή προς ειδεχθή εγκλήματα. Πράγμα που μόνο σκεφτικούς μπορεί να μας κάνει αν, λέω αν - υποθετικά, συγκεκριμένες φυσιογνωμίες, φυλετικοί τύποι και μίξεις έχουν ροπή προς ειδεχθή και διεστραμμένα εγκλήματα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

πάντως οι ένορκοι περίμεναν ότι θα τον κρεμούσαν όχι να του αναγνωρίσουν ελαφρυντικά .

Τελικά η κοινωνία του μεσοπολέμου φαίνεται ποιο ώριμη από ότι πιστεύαμε .
Τώρα είναι ποιο πιθανό αν γίνει κανά έγκλημα τέτοιας αγριότητας με τέτοιες λεπτομέρειες να πάρουμε τα δικράνια και τις δάδες
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Sid Vicious έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:04 ο τύπος δεν ήταν Έλληνας αλλά Τουρανομογγόλος
Thats our boi...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

alexandroso έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:04
Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:01 Οχι, αλλά εγώ δε μιλάω επί προσωπικού για 'σενα. Μιλάω για το τί κάνουν οι περισσότεροι ακροδεξιοί, σε σχέση με τους περισσότερους μη ακροδεξιούς.
Τι κάνουν; Ασκήσεις κάνουν. Και μετά το στρατό πάλι ασκήσεις κάνουν. Συνεισφορά στον τόπο από τις ασκήσεις μηδέν. Ο τελευταίος εργάτης περισσότερα προσφέρει. Ασε τώρα που θες να πιάσουμε συζήτηση για τον στρατό, το πιο τεμπέλικο και βυσματικό σώμα ΔΥ της χώρας.
Αυτό το τεμπέλικο και βυσματικό σώμα, που αποτελείται απ' όλους μας, είναι ο λόγος που δε μιλάμε τούρκικα τώρα, και δεν κυβερνιόμαστε από τύπους σαν αυτόν στο αρχικό πόστ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Sid Vicious έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:04
Nero έγραψε: 03 Σεπ 2019, 10:04

Εικόνα

Εικόνα
Ο ορισμός της τουρανομογγολικής φάτσας, στανταρ καταγωγή από τουρκικα φύλα. Με τέτοια φάτσα τι Δαμιανος, Τουρκουτ Τζενγκις Γιουγκουρ είναι.
Φυσιογνωμικά είναι ξεκάθαρο πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο τύπος δεν ήταν Έλληνας αλλά Τουρανομογγόλος. Παρόμοιους τύπους βλέπουμε και σήμερα να έρχονται ως λαθροεισβολείς από το Αφγανιστάν έχοντας παρόμοια μάλιστα ροπή προς ειδεχθή εγκλήματα. Πράγμα που μόνο σκεφτικούς μπορεί να μας κάνει αν, λέω αν - υποθετικά, συγκεκριμένες φυσιογνωμίες, φυλετικοί τύποι και μίξεις έχουν ροπή προς ειδεχθή και διεστραμμένα εγκλήματα.
μια χαρά Έλληνας θα μπορούσε να είναι. Στη 2η φωτο ειναι ολόιδιος με εναν μπάρμπα του πατέρα μου απο την Αλεξανδρούπολη παντως, σε κατι φωτος που ειχα δει παλιότερα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:10
μια χαρά Έλληνας θα μπορούσε να είναι. Στη 2η φωτο ειναι ολόιδιος με εναν μπάρμπα του πατέρα μου απο την Αλεξανδρούπολη παντως, σε κατι φωτος που ειχα δει παλιότερα.
όπερ σημαίνει ότι και ο μπάρμπας σου ήταν τουρανομογγολικής καταγωγής, στην φώτο αυτή είναι εμφανή όσο δεν πάει αυτά
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:08και δεν κυβερνιόμαστε από τύπους σαν αυτόν στο αρχικό πόστ.
σμυρνιούς; :smt017
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:08
alexandroso έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:04
Αυτό το τεμπέλικο και βυσματικό σώμα, που αποτελείται απ' όλους μας, είναι ο λόγος που δε μιλάμε τούρκικα τώρα, και δεν κυβερνιόμαστε από τύπους σαν αυτόν στο αρχικό πόστ.
Ο στρατός είναι αναγκαίος, η στρατοκαβλίαση και τα μεγάλα λόγια απ την άλλη εκτός από αχρείαστα είναι και κωμικά αν σκεφτείς πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ελληνικός στρατός νίκησε τους Τούρκους.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:55
Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 13:49 Οι περισσότεροι από τους μη ακροδεξιούς πηγαίνουν στρατό επειδή είναι υποχρεωτικό, και προσπαθούν να υπηρετήσουν όσο πιο λούφα γίνεται.
Οι περισσότεροι από τους ακροδεξιούς επιλέγουμε να υπηρετήσουμε στις Ειδικές Δυνάμεις.
:smt005:
2/3 ακροδεξιούς που ξέρω, ηταν φουλ βυσματίες και την έβγαλαν φουλ στη λούφα. Ο ένας Χαιδάρι, ο άλλος σε ενα ΤΥΛΠ στη Μαλακάσα, και ο 3ος και πιο πρόσφατος που ξέρω, ξεκίνησε απο Πεύκο και ΕΔ, προχώρησε ως πεζοναύτης στην Αυλώνα, και μετά ως φιδέμπορας σε ΚΑΑΥ στον Αγ.Ανδρέα! :smt005:
Η αλήθεια είναι ότι τα βύσματα δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο, τουλάχιστον στην πραγματικότητα.
Θυμήθηκα μια φάση τώρα, ένα φιλαράκι μικρότερος από εμένα ο οποίος ήτανε αρκετά σκληροπυρηνικός εθνικιστής και ιδεολόγος επέμενε να κάνει τα πάντα για να υπηρετήσει στις ΕΔ. Του λέω, ρε μαλάκα οκ νομίζεις ότι αγαπάς την πατρίδα κτλ, όλα καλά μέχρι εδώ, δεν θα καταφέρεις τίποτα παραπάνω στις ΕΔ και το πολύ πολύ να σπάσεις τίποτα, αν θες να κάνεις την υπέρβαση κοίταξε να σοβαρευτείς και να είσαι πιο αντικειμενικός με την πραγματικότητα, ούτε οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι ούτε είναι υγιές να μισείς άλλους ανθρώπους ειδικά κιόλας μόνο και μόνο επειδή μιλάνε διαφορετική γλώσσα ή έχουν άλλο χρώμα δέρματος κτλ, απλά πραγματάκια δλδ.
Ε πήγε ο μάλαξ και έβαλε και βύσμα μάλιστα για να το σιγουρέψει ότι θα τον επάρουνε στις ΕΔ, από τον πρώτο μήνα είχε τα πρώτα ατυχήματα, από τον δεύτερο και μετά την περισσότερη θητεία την πέρασε στα νοσοκομεία.
Πήγε καπάκι για συνέχιση σπουδών στην Ευρώπη, δεν τον βλέπω να ξαναγυρνάει πίσω για μόνιμα 😊, εννοείτε κύλησε στο άλλο άκρο, αλλά έτσι γίνεται συνήθως.
Οι πραγματικά ισορροπημένοι άνθρωποι σπανίζουν νομίζω και συνήθως αντιμετωπίζονται σαν ανισόρροποι από όλους τους υπόλοιπους αλλά δε πειράζει.
:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 03 Σεπ 2019, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Sid Vicious έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:13
όπερ σημαίνει ότι και ο μπάρμπας σου ήταν τουρανομογγολικής καταγωγής, στην φώτο αυτή είναι εμφανή όσο δεν πάει αυτά
Πολύ πιθανόν. Όλη η Θράκη (αλλά και αρκετές κεντρικομακεδονικες επαρχίες) γεμάτη τέτοιους ειναι, άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:17
Sid Vicious έγραψε: 03 Σεπ 2019, 14:13
Πολύ πιθανόν. Όλη η Θράκη (αλλά και αρκετές κεντρικομακεδονικες επαρχίες) γεμάτη τέτοιους ειναι, άλλωστε.
Το πιο πιθανό συμπέρασμα που βγαίνει από την βλακεία μεγατόνων που μόλις έγραψες είναι ότι δεν έχεις επισκεφτεί αυτές τις περιοχές
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”