ψώνιο!seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:25Δεν ξέρω τι να πω?
Σε αυτόν τον κόσμο που ζω κατάλαβα ότι για να του κάνεις καλό
πρέπει πρώτα να υποστείς το μαρτύριο της σταγόνας.
Εγώ βλέπω αυτόν τον κόσμο πια σαν μια τεράστια μαφία που κάνει κουμάντο στα πάντα.
Δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο και αδιαφορώ πια για το μέλλον του.
Εγώ περίμενα να με παρακαλέσουν να τους πω την εμπειρία μου.
Θα έπρεπε μάλιστα και να με πληρώσουν για να ασχοληθώ σαν ερευνητής
Αυτοί θέλουν να τους κάνεις καλό και να τους πληρώνεις.
Δε μπα να γαμηθούν. Κρατάω για τον εαυτό μου αυτά που ξέρω και δεν θα τα μάθουν ποτέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- taxalata xalasa
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άντε γαμήσου ρεtaxalata xalasa έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:06ψώνιο!seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:25Δεν ξέρω τι να πω?
Εγώ βλέπω αυτόν τον κόσμο πια σαν μια τεράστια μαφία που κάνει κουμάντο στα πάντα.
Δε μπα να γαμηθούν. Κρατάω για τον εαυτό μου αυτά που ξέρω και δεν θα τα μάθουν ποτέ.
Δε. Καταλαβαίνω γιατί την έχετε πέσει όλοι στο σεισμικουλα. Οκ λέει τα δικά του. και λοιπόν; στο πχωρουμ είμαστε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- taxalata xalasa
ψώνιο!seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:14Άντε γαμήσου ρεtaxalata xalasa έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:06ψώνιο!seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:25 Δεν ξέρω τι να πω?
Παρτον σπίτι σου ως μηχανικόΕρμής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:17 Δε. Καταλαβαίνω γιατί την έχετε πέσει όλοι στο σεισμικουλα. Οκ λέει τα δικά του. και λοιπόν; στο πχωρουμ είμαστε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Το ότι δεν πιστεύω αυτά που λέει, σημαίνει πως πρέπει να τον βρίζω;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν τον έβρισα εγώ προσωπικά.Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:20Το ότι δεν πιστεύω αυτά που λέει, σημαίνει πως πρέπει να τον βρίζω;
Δεν είδα αρκετά μπινελικια, αλλα αλληεπιδραση
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Για πες; Τι βλέπουμε εδώ;
- taxalata xalasa
τους φλόμωσες στην άστοχη γραφοδιάρροια... μυθιστόρημα...
Ωραία Ας το πούμε σύντομα. Εφάρμοσα μετά τάνυση στις παρειές των τοιχωμάτων και ενσωμάτωση των τενόντων βαθειά μέσα στο έδαφος.taxalata xalasa έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:36τους φλόμωσες στην άστοχη γραφοδιάρροια... μυθιστόρημα...
"Η εφαρμογή προέντασης σε τοιχοποιίες και κολώνες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την αντοχή στις σεισμικές δυνάμεις (Naaman, 2004; Nilson et al., 2010). Παράλληλα, οι μελέτες των Priestley et al. (2007) και Paulay & Priestley (1992) καταδεικνύουν ότι η προένταση μπορεί να εξαλείψει τις ρωγμές από εφελκυστικά και διατμητικά φορτία." Ο συνδυασμός μετά τάνυσις και ενσωμάτωσης των τενόντων βαθειά στο έδαφος γίνεται πρώτη φορά παγκοσμίως για να εκτρέψει τις δυνάμεις τις αδράνειας μέσα στο έδαφος ώστε και το έδαφος να συμμετέχει κατά 80% στην απόκριση των σεισμικών φορτίων της κατασκευής. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Βλάκες.
Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:20Το ότι δεν πιστεύω αυτά που λέει, σημαίνει πως πρέπει να τον βρίζω;
Εντάξει, εσύ μην τον βρίσεις, είσαι υπεράνω μάλλον όταν κάποιος για τα συμφέροντά του, χρησιμοποιεί τέτοια σκατοψυχιά. Έχεις το ελεύθερο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- taxalata xalasa
ψώνιο! Άντε γαμήσου ρεseismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:55Ωραία Ας το πούμε σύντομα. Εφάρμοσα μετά τάνυση στις παρειές των τοιχωμάτων και ενσωμάτωση των τενόντων βαθειά μέσα στο έδαφος.taxalata xalasa έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:36τους φλόμωσες στην άστοχη γραφοδιάρροια... μυθιστόρημα...seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 16:14 Μου ζητούν να κάνω πολλές αλλαγές, και περισσότερες αναφορές για να μικρύνω το άρθρο από 55 σελίδες σε 22.
Πολύ δύσκολο για εμένα αλλά θα προσπαθήσω.
"Η εφαρμογή προέντασης σε τοιχοποιίες και κολώνες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την αντοχή στις σεισμικές δυνάμεις (Naaman, 2004; Nilson et al., 2010). Παράλληλα, οι μελέτες των Priestley et al. (2007) και Paulay & Priestley (1992) καταδεικνύουν ότι η προένταση μπορεί να εξαλείψει τις ρωγμές από εφελκυστικά και διατμητικά φορτία." Ο συνδυασμός μετά τάνυσις και ενσωμάτωσης των τενόντων βαθειά στο έδαφος γίνεται πρώτη φορά παγκοσμίως για να εκτρέψει τις δυνάμεις τις αδράνειας μέσα στο έδαφος ώστε και το έδαφος να συμμετέχει κατά 80% στην απόκριση των σεισμικών φορτίων της κατασκευής. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Βλάκες.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Οι μεγαλύτεροι εφευρέτες πήραν τα μυστικά μαζί τους.seismic1 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:25Δεν ξέρω τι να πω?
Έτσι και εσύ!
Όταν εγώ έχω ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να σας σώσω από τον σεισμό και εσείς 16 χρόνια με λέτε ψώνιο και ότι δεν ξέρω ενώ έχω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές που σημαίνει αναγνώριση αυτών που λέω τότε τι να πω? Να πω μπράβο που με βρίζετε?Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:28Εντάξει, εσύ μην τον βρίσεις, είσαι υπεράνω μάλλον όταν κάποιος για τα συμφέροντά του, χρησιμοποιεί τέτοια σκατοψυχιά. Έχεις το ελεύθερο.
Ξέρεις είναι νόμος. Οι μαλακίες πληρώνονται με ένα ταβάνι στο κεφάλι. Αυτό το ταβάνι δεν θα σας το ρίξω εγώ στο κεφάλι αλλά το ξερό σας το κεφάλι θα το ρίξει. Εγώ αφιλοκερδώς έχω δώσει έναν αγώνα να σώσω κόσμο και περιουσίες. Πες μου σας αξίζει?
Εφάρμοσα μετά τάνυση στις παρειές των τοιχωμάτων και ενσωμάτωση των τενόντων βαθειά μέσα στο έδαφος.
"Η εφαρμογή προέντασης σε τοιχοποιίες και κολώνες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την αντοχή στις σεισμικές δυνάμεις (Naaman, 2004; Nilson et al., 2010). Παράλληλα, οι μελέτες των Priestley et al. (2007) και Paulay & Priestley (1992) καταδεικνύουν ότι η προένταση μπορεί να εξαλείψει τις ρωγμές από εφελκυστικά και διατμητικά φορτία." Ο συνδυασμός μετά τάνυσις και ενσωμάτωσης των τενόντων βαθειά στο έδαφος γίνεται πρώτη φορά παγκοσμίως για να εκτρέψει τις δυνάμεις τις αδράνειας μέσα στο έδαφος ώστε και το έδαφος να συμμετέχει κατά 80% στην απόκριση των σεισμικών φορτίων της κατασκευής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις