Δε νομίζω ότι προσφέρεται να φέρει ναργιλέ, ρωτάει αν έχει, γι αυτό και ο άλλος της απαντάει "θα βρούμε".ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:40Μάλλον αλλά κυρίως αποφεύγω κλειστά μέρη με καπνό. Ξέρω μαγαζιά με ναργιλέδες και στην περιοχή μου και αλλού αλλά δεν έχω δει που πουλάνε βράδυ πρωτοχρονιάς. Έχει σε ψιλικατσίδικα; Σε κάβες; Σε περίπτερα;John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38δε γινεται ρε φιλε, τοσο αποστειρωμενη ζωη κανεις;ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Αυτό πιστεύω κι εγώ.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:40Άλλο διάδρομοι κι άλλο ανελκυστήρες. Δε βλέπουν σε ποιό δωμάτιο πας.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38Διάδρομοι χλωμό. Ειδικά αν φιλοξενεί συχνά πλούσιους και βίζιτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.
- John Brown Gun Club
εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:40Μάλλον αλλά κυρίως αποφεύγω κλειστά μέρη με καπνό. Ξέρω μαγαζιά με ναργιλέδες και στην περιοχή μου και αλλού αλλά δεν έχω δει που πουλάνε βράδυ πρωτοχρονιάς. Έχει σε ψιλικατσίδικα; Σε κάβες; Σε περίπτερα;John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38δε γινεται ρε φιλε, τοσο αποστειρωμενη ζωη κανεις;ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν σκόπευε να πάει σε παρτούδα θα ρωτούσε αν χρειάζεται να φέρει προφυλακτικά.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:39Από αυτή τη στιχομυθία φαίνεται ότι πραγματικά σκόπευε να πάει σε πάρτυ, όχι σε παρτούζα.vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:36Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?
Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι
Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πιθανόν.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:42 Δε νομίζω ότι προσφέρεται να φέρει ναργιλέ, ρωτάει αν έχει, γι αυτό και ο άλλος της απαντάει "θα βρούμε".
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι είδους ναργιλέ είχαν, μονοκάλαμο ή με πολλά τσιμπούκια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
λες να ειναι οντως τοσοοοο αθωος;John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:43εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:40Μάλλον αλλά κυρίως αποφεύγω κλειστά μέρη με καπνό. Ξέρω μαγαζιά με ναργιλέδες και στην περιοχή μου και αλλού αλλά δεν έχω δει που πουλάνε βράδυ πρωτοχρονιάς. Έχει σε ψιλικατσίδικα; Σε κάβες; Σε περίπτερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πουθενά, είναι η αποστειρωμένη απάντησή μου
Ναι βρε, απλώς αναρωτιέμαι αν ταιριάζει ο ναργιλές με δυο ποτήρια σαμπάνια.vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:39Από αυτή τη στιχομυθία φαίνεται ότι πραγματικά σκόπευε να πάει σε πάρτυ, όχι σε παρτούζα.vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:36Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?
Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι
Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Αν υποψιαστώ ότι αν βάλεις στο οτοκορέκτ ναργιλές θα σου βγάλει βότκα με ρεντμπουλ, θα πεθάνω λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η καψερή, περίμενε φασαίικες καταστάσεις με ναργιλέδες, καρβουνάκια, στριφτά, κανα' γαριλίκι μαξ, πού να 'ξερε οτι θα πέσει πανω σε σπασμένους καθρέφτες με αλεύρι πάνω στα τραπέζια.
Εκεί δηλώνω τελείως αδιάβαστος. Πέρα από την παθητική χρήση που έκανα στο θάλαμο στο στρατό, δεν...John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:43 εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.
Από την άλλη όμως τι δουλειά έχει το "φέρω" σε αυτό που υποθέτεις; Αυτή θα τα προμήθευε; Δεν πολυκολλάει.
Τι να σου πω, δε βγάζεις άκρη με την αργκώ της νεολαίαςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46
Ναι βρε, απλώς αναρωτιέμαι αν ταιριάζει ο ναργιλές με δυο ποτήρια σαμπάνια.
Αν υποψιαστώ ότι αν βάλεις στο οτοκορέκτ ναργιλές θα σου βγάλει βότκα με ρεντμπουλ, θα πεθάνω λέμε.![]()
Κοινώς για ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε, ΝΔ της βγήκε.vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46 Η καψερή, περίμενε φασαίικες καταστάσεις με ναργιλέδες, καρβουνάκια, στριφτά, κανα' γαριλίκι μαξ, πού να 'ξερε οτι θα πέσει πανω σε σπασμένους καθρέφτες με αλεύρι πάνω στα τραπέζια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί σπασμένοι καθρέφτες;vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46 Η καψερή, περίμενε φασαίικες καταστάσεις με ναργιλέδες, καρβουνάκια, στριφτά, κανα' γαριλίκι μαξ, πού να 'ξερε οτι θα πέσει πανω σε σπασμένους καθρέφτες με αλεύρι πάνω στα τραπέζια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ερωτηση ευγενειας για να λαβει καθησυχαστικη απαντηση πως υπαρχει πραμα προς καταναλωσηST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46Εκεί δηλώνω τελείως αδιάβαστος. Πέρα από την παθητική χρήση που έκανα στο θάλαμο στο στρατό, δεν...John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:43 εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.
Από την άλλη όμως τι δουλειά έχει το "φέρω" σε αυτό που υποθέτεις; Αυτή θα τα προμήθευε; Δεν πολυκολλάει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-