!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:40
John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38
ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
δε γινεται ρε φιλε, τοσο αποστειρωμενη ζωη κανεις;
Μάλλον αλλά κυρίως αποφεύγω κλειστά μέρη με καπνό. Ξέρω μαγαζιά με ναργιλέδες και στην περιοχή μου και αλλού αλλά δεν έχω δει που πουλάνε βράδυ πρωτοχρονιάς. Έχει σε ψιλικατσίδικα; Σε κάβες; Σε περίπτερα;
Δε νομίζω ότι προσφέρεται να φέρει ναργιλέ, ρωτάει αν έχει, γι αυτό και ο άλλος της απαντάει "θα βρούμε".
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:40
ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35

Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Να υπάρχει καταγραφή από κάμερες στην είσοδο, στους χώρους πάρκινγκ και στην υποδοχή/διαδρόμους του ξενοδοχείου. Θα αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κινήσεων όλων των εμπλεκόμενων και θα διασαφηνισθεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας.
Διάδρομοι χλωμό. Ειδικά αν φιλοξενεί συχνά πλούσιους και βίζιτες.
Άλλο διάδρομοι κι άλλο ανελκυστήρες. Δε βλέπουν σε ποιό δωμάτιο πας.
Αυτό πιστεύω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:35
βρίσκει κάποιος ναργιλέ τελευταία στιγμή πρωτοχρονιάτικα για να αγοράσει; Έχει σε κάβες;
Μάλλον αλλά κυρίως αποφεύγω κλειστά μέρη με καπνό. Ξέρω μαγαζιά με ναργιλέδες και στην περιοχή μου και αλλού αλλά δεν έχω δει που πουλάνε βράδυ πρωτοχρονιάς. Έχει σε ψιλικατσίδικα; Σε κάβες; Σε περίπτερα;
εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:39
vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;

Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?

Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι

Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Από αυτή τη στιχομυθία φαίνεται ότι πραγματικά σκόπευε να πάει σε πάρτυ, όχι σε παρτούζα.
Αν σκόπευε να πάει σε παρτούδα θα ρωτούσε αν χρειάζεται να φέρει προφυλακτικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:42 Δε νομίζω ότι προσφέρεται να φέρει ναργιλέ, ρωτάει αν έχει, γι αυτό και ο άλλος της απαντάει "θα βρούμε".
Πιθανόν.

:) Θα μείνω με την απορία λοιπόν που τους αγοράζουμε βράδυ αργίας.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Τι είδους ναργιλέ είχαν, μονοκάλαμο ή με πολλά τσιμπούκια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:43

εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.
λες να ειναι οντως τοσοοοο αθωος;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:44
vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:42 Δε νομίζω ότι προσφέρεται να φέρει ναργιλέ, ρωτάει αν έχει, γι αυτό και ο άλλος της απαντάει "θα βρούμε".
Πιθανόν.

:) Θα μείνω με την απορία λοιπόν που τους αγοράζουμε βράδυ αργίας.
Πουθενά, είναι η αποστειρωμένη απάντησή μου :)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:39
vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:56 Σόρύ που διακόπτω το σεμινάριο για τα πιστοποιημένα συστήματα παίδες αλλά μια και σας βρήκα, μπορεί κάποιος να μου κάνει μια μετάφραση εδώ;

Αυτη: Οκ τι να φερω (κάνει ενα λαθος στο "να φέρω" και μαλλον ο κορεκτορας του κινητου της εβγαλε "βαφές", ή απλα μπέρδεψε τα πληκτρα γιατι εγραφε γρηγορα).
Φερω* (το διορθώνει)
Ναργιλέ έχει?

Εκείνος: Θα βρούμε...
Ελάτε δεν (χρειαζεται να) φέρεις κατι

Μπράβο στο κορίτσι που ξέρει από τρόπους και δεν θεωρεί σωστό να πάει με άδεια χέρια.
Από αυτή τη στιχομυθία φαίνεται ότι πραγματικά σκόπευε να πάει σε πάρτυ, όχι σε παρτούζα.
Ναι βρε, απλώς αναρωτιέμαι αν ταιριάζει ο ναργιλές με δυο ποτήρια σαμπάνια.

Αν υποψιαστώ ότι αν βάλεις στο οτοκορέκτ ναργιλές θα σου βγάλει βότκα με ρεντμπουλ, θα πεθάνω λέμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Η καψερή, περίμενε φασαίικες καταστάσεις με ναργιλέδες, καρβουνάκια, στριφτά, κανα' γαριλίκι μαξ, πού να 'ξερε οτι θα πέσει πανω σε σπασμένους καθρέφτες με αλεύρι πάνω στα τραπέζια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:43 εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.
Εκεί δηλώνω τελείως αδιάβαστος. Πέρα από την παθητική χρήση που έκανα στο θάλαμο στο στρατό, δεν...

Από την άλλη όμως τι δουλειά έχει το "φέρω" σε αυτό που υποθέτεις; Αυτή θα τα προμήθευε; Δεν πολυκολλάει.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46
Ναι βρε, απλώς αναρωτιέμαι αν ταιριάζει ο ναργιλές με δυο ποτήρια σαμπάνια.

Αν υποψιαστώ ότι αν βάλεις στο οτοκορέκτ ναργιλές θα σου βγάλει βότκα με ρεντμπουλ, θα πεθάνω λέμε. :lol:
Τι να σου πω, δε βγάζεις άκρη με την αργκώ της νεολαίας :e040:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46 Η καψερή, περίμενε φασαίικες καταστάσεις με ναργιλέδες, καρβουνάκια, στριφτά, κανα' γαριλίκι μαξ, πού να 'ξερε οτι θα πέσει πανω σε σπασμένους καθρέφτες με αλεύρι πάνω στα τραπέζια.
Κοινώς για ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε, ΝΔ της βγήκε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46 Η καψερή, περίμενε φασαίικες καταστάσεις με ναργιλέδες, καρβουνάκια, στριφτά, κανα' γαριλίκι μαξ, πού να 'ξερε οτι θα πέσει πανω σε σπασμένους καθρέφτες με αλεύρι πάνω στα τραπέζια.
Γιατί σπασμένοι καθρέφτες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:46
John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιαν 2022, 23:43 εννοω πως δεν καταλαβαινεις πως ειναι συνθηματικο για καποιο ναρκωτικο.
Εκεί δηλώνω τελείως αδιάβαστος. Πέρα από την παθητική χρήση που έκανα στο θάλαμο στο στρατό, δεν...

Από την άλλη όμως τι δουλειά έχει το "φέρω" σε αυτό που υποθέτεις; Αυτή θα τα προμήθευε; Δεν πολυκολλάει.
ερωτηση ευγενειας για να λαβει καθησυχαστικη απαντηση πως υπαρχει πραμα προς καταναλωση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”