Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gewponos90 έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:50
Πάντως το ότι 3 κομμουνια θα καθόμασταν να υπερασπιζόμαστε την επιλογή μιας δεξιας κυβέρνησης στο πρόσωπο ένας φανατικού χριστιανου, απέναντι σε έναν τύπο που σε άλλο νήμα έδινε μπράβο στον δήμαρχο του δήμου του και για τον οποίο καμαρωνε που ειναι δεξιός από τα γενοφασκια του, μόνο στο phorum
Επειδή ακριβώς δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει κομματικό ένα τέτοιο θέμα. Τέλος πάντων μερικούς ανθρώπους τους αντιπαθείς από την εικόνα κάποιες φορές. Ας είμαστε όλοι καλά και πάμε παρακάτω.
Veni Vidi Vici έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:54
Δεν καταλαβείνω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (είσαι μαλάκας/λες μαλακίες)...εγώ δεν εκφράστηκα έτσι...αν θέλετε ομως το κάνω, δεν μασάω.
Αποκλείεται, δεν είσαι τέτοιος τύπος
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Veni Vidi Vici έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:51
Ευτυχώς που φόρεσα κράνος...
συνεχίστε...
Για μένα ο δυσλεκτικός και γνώστης αριθμητικής δημοτικού δεν κάνει για εκπρόσωπος τύπου!
Τέλος!
(Φυσικά και είναι λαμπρός επιστήμων και πρέπει να είναι ΑΡΧΗΓΟΣ του επιστημονικού αγώνα (ΕΟΔΥ)!)
Και συνεχίζεις τις αστοχίες.
Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
Και για να σε προλαβω, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μας πει γιατί βγαίνει αυτός στα κανάλια και δεν κάνει αυτός τον σχεδιασμο, κάτι τύποι σαν και εσένα θα κραζάνε που βγάζουν έναν χαρτογιακα πολιτικό και όχι τον ίδιο που κάνει τον σχεδιασμό.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δεν καταλαβείνω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (είσαι μαλάκας/λες μαλακίες)...εγώ δεν εκφράστηκα έτσι...αν θέλετε ομως το κάνω, δεν μασάω.
Φίλε έτσι είναι το πχώρουμ. Γεμάτο άρρωστα κομπλεξικά ατομάκια. Ρώτα και μένα. Είμαι υπερβολικά ευγενικός και με βρίζουν γιατί έτσι.
Αποκλείεται, δεν είσαι τέτοιος τύπος
Σάλτα γαμήσου ρε φρόγκυ!
Για σένα, Βρούτος
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αυτό το κρατάω για το μέλλον γιατί ξέρουμε πολύ καλά αν ισχύει. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις θα στο υπενθυμίσω. Και εκεί δεν έχει προσωπικο pm να αλλάξω το ποστ μου γιατί κάτι που εσύ είχες πει μια είχες μετανιώσει γιατί ερχόταν κόντρα το ένα με το άλλο. Την πρώτη φορά το σεβάστηκα και το ποστ το άλλαξα αν πρόσεξες. Δεύτερη φορά δεν εχει
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Veni Vidi Vici έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:51
Ευτυχώς που φόρεσα κράνος...
συνεχίστε...
Για μένα ο δυσλεκτικός και γνώστης αριθμητικής δημοτικού δεν κάνει για εκπρόσωπος τύπου!
Τέλος!
(Φυσικά και είναι λαμπρός επιστήμων και πρέπει να είναι ΑΡΧΗΓΟΣ του επιστημονικού αγώνα (ΕΟΔΥ)!)
εκπροσωπος τυπου επρεπε να ηταν στρατιωτικος οπως και ο αντιστοιχος χαρδαλιας
ο δε τσιοδρας μετα τα μαργαριταρια ,¨σαν γριπη ειναι ,δεν κολλαει απο ανυρωπο σε ανθρωπο¨ επρεπε να ηταν εκτος καδρου.
bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:51
Παραεγινε με τη καραντίνα κάτι άλλο συμβαίνει
Έχει κλειστεί ο κόσμος σπίτι του στην Ιταλία και συνεχίζει ο ιος
Οι νεκροι σημερα ειναι οσοι αρρώστησαν πριν απο 2 εβδομαδες κατα μ.ο.
Επίσης, κανενας δεν ειπε οτι ο ιός σταματάει με την καραντίνα. Απλώς μειωνεται ο ρυθμος εξαπλωσης σε σχέση με το να μην υπηρχε καραντίνα. Στην Ιταλια ενδεχομένως να υπηρχαν δεκαπλασιοι νεκροι χωρίς την καραντίνα.
bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:51
Παραεγινε με τη καραντίνα κάτι άλλο συμβαίνει
Έχει κλειστεί ο κόσμος σπίτι του στην Ιταλία και συνεχίζει ο ιος
Οι νεκροι σημερα ειναι οσοι αρρώστησαν πριν απο 2 εβδομαδες κατα μ.ο.
Επίσης, κανενας δεν ειπε οτι ο ιός σταματάει με την καραντίνα. Απλώς μειωνεται ο ρυθμος εξαπλωσης σε σχέση με το να μην υπηρχε καραντίνα. Στην Ιταλια ενδεχομένως να υπηρχαν δεκαπλασιοι νεκροι χωρίς την καραντίνα.
Στην Ιταλία και στην Ισπανία η καραντίνα έγινε πολύ αργά. Ετσι δεν απέτρεψαν την εξάπλωση του ιου μέσα στα σπίτια. Αφού είχαν νοσήσει αρκετοί ήδη πριν τις 8 Μαρτίου τότε αυτοί κολλούσαν στο σπίτι τους συγγενείς τους. Απλώς με την καραντίνα μειώθηκε ο ρυθμός εξάπλωσης. Δεν πρόκειται να εξαλειφθεί ο ιός. Και δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρθούν τα μέτρα περιορισμού.
Arisvilla έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:35
Και δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρθούν τα μέτρα περιορισμού.
Κανείς δεν ξερει σίγουρα, αλλά τα μοντελα πρόβλεψης μας δίνουν μια ιδεα
Imperfect containment strategy. Strategy is implemented at the time indicated by the vertical shaded area. Dashed and thin solid lines correspond to the no-intervention and imperfect lockdown scenarios, respectively, and are shown for comparison.
Arisvilla έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:35
Και δεν ξέρω τι θα γίνει αν αρθούν τα μέτρα περιορισμού.
Κανείς δεν ξερει σίγουρα, αλλά τα μοντελα πρόβλεψης μας δίνουν μια ιδεα
Imperfect containment strategy. Strategy is implemented at the time indicated by the vertical shaded area. Dashed and thin solid lines correspond to the no-intervention and imperfect lockdown scenarios, respectively, and are shown for comparison.
Από ότι κατάλαβα μια πρόωρη άρση των περιοριστικών μέτρων θα οδηγήσει πάλι σε έξαρση της επιδημίας (λογικό). Αλλά υπάρχει και το άλλο τεράστιο ζήτημα. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι πχ εμείς σε δύο μήνες ελαχιστοποιήσουμε τα νέα κρούσματα και η ζέστη επίσης μειώνει τη μεταδοτικότητα (που ισχύει) ζούμε σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Αν λοιπόν στη Δυτική Ευρώπη συνεχιστεί η επιδημία, ή ακόμα και αν μεταφερθεί στο νότιο ημισφαίριο πάλι θα έχουμε εισαγόμενα κρούσματα. Το έχουν πάθει αυτό ήδη στην Κίνα και στην Κορέα που έχουν καταφέρει να ελέγξουν την επιδημία. Αρα φαύλος κύκλος πάλι.