Naida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:42Μα ήθελα να τον δω τον άνθρωπο. Τεσπα δε μιλάω άλλο. Πείτε μου τα δικά σας.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:39αφού πήγες στην καφετέρια ρε πουλάκι μου...μετά απο 4 ώρες στο περίμενεNaida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:34
Ποια αντιφατικά μνμτα καλέ; εδώ του είπα πριν καιρό ότι είμαι σε σχέση(δεν του είπα ελεύθερη) για να μην βάζει κάτι στο μυαλό του.και δεν του το ξεκόψες απο την αρχή με "δε γίνεται, μην περιμένεις" ή "δε γουστάρω", του είπες "είμαι δουλειά" το οποίο είναι ξεκάθαρα ανοιχτού τύπου απάντηση. Έπαιξες με τα συναισθήματα του ανθρώπου και τώρα γελάς θεωρώντας τον βλάκα που διατηρούσε ελπίδες....τις οποίες του έδωσες πλεονεκτικά εσύ
![]()
![]()
στο τσακ είναι να φωνάξω τον εθνι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
Nero
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Αι καλααάNaida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:34Ποια αντιφατικά μνμτα καλέ; εδώ του είπα πριν καιρό ότι είμαι σε σχέση(δεν του είπα ελεύθερη) για να μην βάζει κάτι στο μυαλό του.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:31
του έκανες βασανιστήριο στέλνοντας αντιφατικά μηνύματα και γελάς κιόλας που τον περνάς τον άνθρωπο για βλάκα;![]()
Έχεις δίκιο, τύπε.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:39αφού πήγες στην καφετέρια ρε πουλάκι μου...μετά απο 4 ώρες στο περίμενεNaida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:34Ποια αντιφατικά μνμτα καλέ; εδώ του είπα πριν καιρό ότι είμαι σε σχέση(δεν του είπα ελεύθερη) για να μην βάζει κάτι στο μυαλό του.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:31
του έκανες βασανιστήριο στέλνοντας αντιφατικά μηνύματα και γελάς κιόλας που τον περνάς τον άνθρωπο για βλάκα;![]()
και δεν του το ξεκόψες απο την αρχή με "δε γίνεται, μην περιμένεις" ή "δε γουστάρω", του είπες "είμαι δουλειά" το οποίο είναι ξεκάθαρα ανοιχτού τύπου απάντηση. Έπαιξες με τα συναισθήματα του ανθρώπου και τώρα γελάς θεωρώντας τον βλάκα που διατηρούσε ελπίδες....τις οποίες του έδωσες πλεονεκτικά εσύ
![]()
![]()
Τύπισσες, καλύτερα να τα κάνετε φραγκοδίφραγκα αυτά τα πράγματα, διότι εμείς οι άντρες μπερδευόμαστε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εχεις παρεξηγήσει , πήγα με πολυ φιλικές διαθέσεις και το κατάλαβε και το ήξερε ήδη όσες φορές μιλάγαμε δε αφηηνα περιθώρια για κάτι άλλο. Γι αυτό είπα ότι έχω και σχέση.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:43μίλα, δε είπαμε να μη μιλήσεις, απλά λέω ότι αυτό που περιγράφεις είναι πολύ βρώμικο. Ίσως αν το διαβάσεις ξανά λίγο αποστασιοποιημένα θα το δεις κι εσύ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι ζούμε ρε πούστη; Σε ποιο έτος είμαι; 
-
Nero
αμ ,αυτό είναι το θέμα εδώ. Δεν τον άφησε μπερδεμένο απο αμέλεια. Το ήξερε σου λέει ότι είναι μπερδεμένος και τον χειρίστηκε...ποιος ξέρει για ποιο λόγοFeindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:46Έχεις δίκιο, τύπε.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:39αφού πήγες στην καφετέρια ρε πουλάκι μου...μετά απο 4 ώρες στο περίμενεNaida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:34
Ποια αντιφατικά μνμτα καλέ; εδώ του είπα πριν καιρό ότι είμαι σε σχέση(δεν του είπα ελεύθερη) για να μην βάζει κάτι στο μυαλό του.και δεν του το ξεκόψες απο την αρχή με "δε γίνεται, μην περιμένεις" ή "δε γουστάρω", του είπες "είμαι δουλειά" το οποίο είναι ξεκάθαρα ανοιχτού τύπου απάντηση. Έπαιξες με τα συναισθήματα του ανθρώπου και τώρα γελάς θεωρώντας τον βλάκα που διατηρούσε ελπίδες....τις οποίες του έδωσες πλεονεκτικά εσύ
![]()
![]()
Τύπισσες, καλύτερα να τα κάνετε φραγκοδίφραγκα αυτά τα πράγματα, διότι εμείς οι άντρες μπερδευόμαστε.
Εγώ φίλε πάντα ξεκάθαρη είμαι. Εκτός από τις φορές που δεν ξέρω και εγώ τι θέλω. Αλλά έτσι είναι ανθρώπινες σχέσεις ρε παίδες. Μπερδεμένες.Feindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:46
Έχεις δίκιο, τύπε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τύπε, είναι σε σχέση και πάει για καφέ με τον πρώην που την ποθεί ακόμα.Στύγιος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:45Αι καλααάNaida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:34Ποια αντιφατικά μνμτα καλέ; εδώ του είπα πριν καιρό ότι είμαι σε σχέση(δεν του είπα ελεύθερη) για να μην βάζει κάτι στο μυαλό του.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:31
![]()
Αν είσαι ο πρώην, λες ότι έχεις ελπίδες. Win-lose
Αν είσαι ο νυν, ίσως την χωρίσεις, αν το μάθεις. Lose-lose
Αν είσαι η τύπισσα, έχεις 2 τύπους να σε παρακαλάνε. Win-win
Dein Herz, meine Gier
ΤΣΟΥΛΑ Κορίτσι για σπίτιFeindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:50Τύπε, είναι σε σχέση και πάει για καφέ με τον πρώην που την ποθεί ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 29 Φεβ 2020, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η 2η σου πρόταση, ακυρώνει την πρώτη, τύπισσα. Δεν απορώ που ο πρώην είχε ελπίδες ακόμα. Κάπου θα βασίζονταν.Naida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:49Εγώ φίλε πάντα ξεκάθαρη είμαι. Εκτός από τις φορές που δεν ξέρω και εγώ τι θέλω. Αλλά έτσι είναι ανθρώπινες σχέσεις ρε παίδες. Μπερδεμένες.Feindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:46
Έχεις δίκιο, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:48
αμ ,αυτό είναι το θέμα εδώ. Δεν τον άφησε μπερδεμένο απο αμέλεια. Το ήξερε σου λέει ότι είναι μπερδεμένος και τον χειρίστηκε...ποιος ξέρει για ποιο λόγο![]()

Τον είχα ξεμπερδέψει από καιρό λέμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
όχι, απλές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, οι ερωτικές τουλάχιστον. Τον πιο απλό πράγμα στον κόσμο είναι. Σορυ που θα στο πω αλλά έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι όπως στις σελίδες του κοσμοπόλιταν για να μην παραδεχτείς τη σκληρή αλήθεια: ότι είσαι πλεονέκτριαNaida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:49Εγώ φίλε πάντα ξεκάθαρη είμαι. Εκτός από τις φορές που δεν ξέρω και εγώ τι θέλω. Αλλά έτσι είναι ανθρώπινες σχέσεις ρε παίδες. Μπερδεμένες.Feindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:46
Έχεις δίκιο, τύπε.
στην προκειμένη,έγινε ακριβώς αυτό που λέει ο fein τυπος, Κράτησες τα χαρτιά σου ανοιχτά και ο,τι κάτσει, και αν κατάλαβες κάποιος λάθος, είναι δικό του πρόβλημα που είναι βλάκας....
Δεν θα το έλεγα, τύπε.Στύγιος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:51ΤΣΟΥΛΑFeindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:50Τύπε, είναι σε σχέση και πάει για καφέ με τον πρώην που την ποθεί ακόμα.
Μάλλον θα έλεγα ΜΑΛΑΚΑΣ, προς τους άλλους δύο. Ο μεν πρώτος που ασχολείται με πρώην, ο δε δεύτερος, που ανέχεται να πίνει η έτσι του, φιλικά καφεδάκια με πρώην.
Dein Herz, meine Gier
Καλά μην τρελαθούμε τώρα δεν με παρακαλεί κάνεις. Να πηδηξει θέλει ο άνθρωπος να του φύγει η σκέψη. Δεν είμαστε παιδάκια να μη ξέρουμε τι μας γίνεται. Αλλά όπως και να έχει εγώ του τα είχα πει. Και του τα ξαναείπα.Feindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:50Τύπε, είναι σε σχέση και πάει για καφέ με τον πρώην που την ποθεί ακόμα.
Ο νυν δεν υπάρχει λόγος να μάθει κάτι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ντάξει ,πάω για ύπνο.