ΚαλάΣτύγιος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 16:59Έτσι λέτε , κι ο Ευριπίδης έγραφε:"'όρκον γυναικός εις ύδωρ γράφω".
Από μακριά κι αγαπημένοι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωραια ταινία, ωραία μουσική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Μπράβο, καλός μπούφος είσαι. Τι περίμενες;Naida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 16:46
Εμένα ο πρώην μου ο πρόσφατος του είχα μείνει απωθημένο για κατι και μου έστελνε μνμτα. Πριν κανα μήνα ήρθε Αθήνα για μια μέρα και μου λέει είμαι στη τάδε καφετέρια, στην περιοχή μου, λέω είμαι δουλειά. Λέει εγώ θα περιμένω ώσπου να τελειώσεις κι αν θες έρχεσαι. Περίμενε 4 ώρες στην καφετέρια, πήγα τα είπαμε πάλι(αυτος νόμιζε θα πηδήξει) Με φίλησε φεύγοντας. Λέω εντάξει ξεμπερδεψαμε. Την άλλη μέρα πάλι μνμτα
![]()
Να μια καλή ιδέα για να φάω μήνυση.Feindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 15:02Θα σε πείραζε να πάω να το πάρω εγώ, τύπε;
Αν θες, λέω ότι είμαι εκ μέρους σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξέρω γω, να σταματήσει τα μνμτα αφού δεν; λέω εγώ τώρα μια έτσι μπουφιστικη σκέψη.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:11Μπράβο, καλός μπούφος είσαι. Τι περίμενες;Naida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 16:46
Εμένα ο πρώην μου ο πρόσφατος του είχα μείνει απωθημένο για κατι και μου έστελνε μνμτα. Πριν κανα μήνα ήρθε Αθήνα για μια μέρα και μου λέει είμαι στη τάδε καφετέρια, στην περιοχή μου, λέω είμαι δουλειά. Λέει εγώ θα περιμένω ώσπου να τελειώσεις κι αν θες έρχεσαι. Περίμενε 4 ώρες στην καφετέρια, πήγα τα είπαμε πάλι(αυτος νόμιζε θα πηδήξει) Με φίλησε φεύγοντας. Λέω εντάξει ξεμπερδεψαμε. Την άλλη μέρα πάλι μνμτα
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Του έδωσες τροφή που πήγες. Τελείως γυναίκα είσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τροφή θα του έδινα αν παιχνίδιζα και χιχι κτλ εγώ πήγα φιλικά, έκατσα απέναντι του, πήρα σπράιτ, τα είπαμε, τα εξηγήσαμε και αυτό. Από εκεί και πέρα επιμένει ο αντρικός εγωισμός. Τι α καμς; Α καητς να μαλώης; αστονε να στέλνει.
Επίσης έχω γένος θηλυκό σε περίπτωση που σου διαφεύγει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατι χωρισατε?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Nero
του έκανες βασανιστήριο στέλνοντας αντιφατικά μηνύματα και γελάς κιόλας που τον περνάς τον άνθρωπο για βλάκα;hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:11 Εμένα ο πρώην μου ο πρόσφατος του είχα μείνει απωθημένο για κατι και μου έστελνε μνμτα. Πριν κανα μήνα ήρθε Αθήνα για μια μέρα και μου λέει είμαι στη τάδε καφετέρια, στην περιοχή μου, λέω είμαι δουλειά. Λέει εγώ θα περιμένω ώσπου να τελειώσεις κι αν θες έρχεσαι. Περίμενε 4 ώρες στην καφετέρια, πήγα τα είπαμε πάλι(αυτος νόμιζε θα πηδήξει) Με φίλησε φεύγοντας. Λέω εντάξει ξεμπερδεψαμε. Την άλλη μέρα πάλι μνμτα
![]()
Γιατί το τελικό πρόσφατο πόρισμα κατά τη γνώμη του ήταν ότι δεν έκανα κινήσεις που να δείχνουν ότι γουστάρω (επειδή δεν του έκατσα) και ξαναγύρισε στην πρώην του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια αντιφατικά μνμτα καλέ; εδώ του είπα πριν καιρό ότι είμαι σε σχέση(δεν του είπα ελεύθερη) για να μην βάζει κάτι στο μυαλό του.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:31
του έκανες βασανιστήριο στέλνοντας αντιφατικά μηνύματα και γελάς κιόλας που τον περνάς τον άνθρωπο για βλάκα;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α δεν τα ειχατε ποτε δηλαδη,ως μη γενομενο πες του.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τα είχαμε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
αφού πήγες στην καφετέρια ρε πουλάκι μου...μετά απο 4 ώρες στο περίμενεNaida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:34Ποια αντιφατικά μνμτα καλέ; εδώ του είπα πριν καιρό ότι είμαι σε σχέση(δεν του είπα ελεύθερη) για να μην βάζει κάτι στο μυαλό του.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:31
του έκανες βασανιστήριο στέλνοντας αντιφατικά μηνύματα και γελάς κιόλας που τον περνάς τον άνθρωπο για βλάκα;![]()
στο τσακ είναι να φωνάξω τον εθνι
Μα ήθελα να τον δω τον άνθρωπο. Τεσπα δε μιλάω άλλο. Πείτε μου τα δικά σας.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:39
αφού πήγες στην καφετέρια ρε πουλάκι μου...μετά απο 4 ώρες στο περίμενεκαι δεν του το ξεκόψες απο την αρχή με "δε γίνεται, μην περιμένεις" ή "δε γουστάρω", του είπες "είμαι δουλειά" το οποίο είναι ξεκάθαρα ανοιχτού τύπου απάντηση. Έπαιξες με τα συναισθήματα του ανθρώπου και τώρα γελάς θεωρώντας τον βλάκα που διατηρούσε ελπίδες....τις οποίες του έδωσες πλεονεκτικά εσύ
![]()
![]()
στο τσακ είναι να φωνάξω τον εθνι![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...