Spoiler

πόσο είσαι εσύ;;;;;;;lyna έγραψε: 20 Απρ 2018, 08:16 (δεν έχω διαβάσει καμία τοποθέτηση αλλά ήμουν η πρώτη που ψήφισε το 1,75)
Κορίτσια μου, γτ 1,80 ; Οι περισσότερες ελ είναι 1,60. Βάλε κ ένα δεκαποντο πάει στο 1,70.
Γ εξηγειστε λίγο την επιλογή ..
(Χοχο)
Γιατί ψωνίζουν άντρα αξεσουάρ.lyna έγραψε: 20 Απρ 2018, 08:16 (δεν έχω διαβάσει καμία τοποθέτηση αλλά ήμουν η πρώτη που ψήφισε το 1,75)
Κορίτσια μου, γτ 1,80 ; Οι περισσότερες ελ είναι 1,60. Βάλε κ ένα δεκαποντο πάει στο 1,70.
(Χοχο)
Προσωπικά είναι θέμα γούστου. Μου προκαλεί μια αναταραχή όταν μπαίνει ψηλός άντρας στο χώρο.lyna έγραψε: 20 Απρ 2018, 08:16 (δεν έχω διαβάσει καμία τοποθέτηση αλλά ήμουν η πρώτη που ψήφισε το 1,75)
(Χοχο)
σκληρέ!!!
Εγω ειμαι αρκετα ψηλη γιαυτο προτιμησα το 1.85 ως ελαχιστο. Οχι οτι το 1.80, αν και το περναω, θα με πειραζε, αλλα οκ...lyna έγραψε: 20 Απρ 2018, 08:16 (δεν έχω διαβάσει καμία τοποθέτηση αλλά ήμουν η πρώτη που ψήφισε το 1,75)
(Χοχο)
Αν και κακως θα γινει συγκριση, εστω οτι γινει... μονο το υψος θα συγκρινει; Και αντε και ειναι κοντυτερος, αλλα εχει και χιλια δυο καλα, που ο πρωην δεν τα εχει, δε θα ληφθουν υποψιν; δε θα τα βαλει πανω απο το υψος;Ορέστης 35 έγραψε: 20 Απρ 2018, 21:34 Ισχυει το οτι ειναι δυσκολο για μια γυναικα να τα φτιαξει με αντρα πιο κοντο απο τον πρωην της γιατι τους συγκρινει και το βλεπει καπως σαν υποβαθμιση;
Καλη απαντηση. Ισως σαν πρωτη εντυπωση μετρησει το υψος.Custom_F έγραψε: 22 Απρ 2018, 16:43Αν και κακως θα γινει συγκριση, εστω οτι γινει... μονο το υψος θα συγκρινει; Και αντε και ειναι κοντυτερος, αλλα εχει και χιλια δυο καλα, που ο πρωην δεν τα εχει, δε θα ληφθουν υποψιν; δε θα τα βαλει πανω απο το υψος;Ορέστης 35 έγραψε: 20 Απρ 2018, 21:34 Ισχυει το οτι ειναι δυσκολο για μια γυναικα να τα φτιαξει με αντρα πιο κοντο απο τον πρωην της γιατι τους συγκρινει και το βλεπει καπως σαν υποβαθμιση;
Παντως γενικοτερα φανταζομαι πως ισχυει κατι τετοιο. Δηλαδη... πας παντα για κατι καλυτερο. Απο κει και περα εξαρταται απο τον καθενα τι θεωρει καλυτερο τη δεδομενη στιγμη.
Του στυλ...
Δεν ισχύει, η πρώτη μου σχέση ήταν κάπου 1.93 και δεν βολευόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Έψαχνα μετά οπωσδήποτε πιο κοντούς. Δε θα ξελαιμιάζομαι εγώ κάθε τρεις και λίγο. Να τα φτιάξει με μια 1.80+ να βολεύονται στο σεξ καλύτερα. Δεν είμαι υποχρεωμένη να ζω το κρεβάτι του προκρούστη.Custom_F έγραψε: 22 Απρ 2018, 16:43
Αν και κακως θα γινει συγκριση, εστω οτι γινει... μονο το υψος θα συγκρινει; Και αντε και ειναι κοντυτερος, αλλα εχει και χιλια δυο καλα, που ο πρωην δεν τα εχει, δε θα ληφθουν υποψιν; δε θα τα βαλει πανω απο το υψος;
Παντως γενικοτερα φανταζομαι πως ισχυει κατι τετοιο. Δηλαδη... πας παντα για κατι καλυτερο. Απο κει και περα εξαρταται απο τον καθενα τι θεωρει καλυτερο τη δεδομενη στιγμη.