0:50... τυχαίο ή προσχεδιασμένο;;;;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Uppercut
Το μπόλντεντ είναι πεντακάθαρο whataboutism.Stalker έγραψε: 28 Δεκ 2018, 09:18Όταν από την πρώτη σελίδα του νήματος η γραμμή είναι απαγορέψτε τους σκύλους επειδή ένας κάποτε με κοίταξε στραβά, και έχω δικαστήριο επειδή έδειρα μια τύπισσα μαζί με τον σκύλο της είναι αναμενόμενο ότι από κει και πέρα θα διαβάζεις κυρίως ακραίες απόψεις. Το ότι έμεινε ασχολίαστος ο τύπος που ήθελε σκυλοχαράτσι για να ξεχωρίσουν οι αληθινοί κυνόφιλοι αντί να του πουν ότι αν έχεις σκύλο και δεν είσαι υπάνθρωπος έτσι κι αλλιώς τα σκας σε μόνιμη βάση για φαΐ, παιχνίδια, κτηνίατρους, ζημιές οπότε δε θα μασήσεις από πρόσθετο φόρο, μάλλον δείχνει ότι οι περισσότεροι που ποστάρουν υπέρ κατοικίδιων δεν είχαν ποτέ κάποιο οι ίδιοι.Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 02:42Η ψυχοσύνθεση όσων εδώ συγκρίνουν σκυλιά με παιδιά ή μιλάνε για ζώα που είναι "πιο καλά" από ανθρώπους δε σε προβληματίζει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:48 Τόσο χέιτ για τους σκύλους πρέπει να δείχνει κάτι πολύ σπασμένο στην ψυχοσύνθεσή των γραφόντων.
Αυτά που λέτε ξεπερνούν κατά πολύ τη λογική, την αναγκαιότητα, και ό,τιδήποτε άλλο μπορει να επικαλεστείτε.
Ζώντας σε μια πόλη γεμάτη από φιλικά αδέσποτα γομάρια που μια στο τόσο θα σταματήσουν την ηλιοθεραπεία για να γαβγίσουν κανένα αυτοκίνητο πρέπει να πω ότι βρίσκω τη σκυλοφοβία του νήματος αρκετά γραφική.
Και τα δύο είναι ηλιθιότητες. Ποιο θεωρείς πιο σοβαρό; Το να θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να πληρώνουν κάτι οι ιδιοκτήτες σκύλων ή το να εξισώνει σκύλους με παιδιά και να λέει για ζώα που είναι καλύτερα από ανθρώπους;
Έλα ρε Νάνε. Μη μου το λες! Μιλάμε, με συνεκλόνισε το επιχείρημα(;) σου. Ο ανθρωπομορφισμός είναι τάση της ανθρώπινης ψυχολογίας; Τι μου είπες ρε τρελέ μου τώρα; Πόσο ψαγμένος είσαι; Αυτό αποδεικνύει το αν είναι καλό ή κακό στοιχείο και δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να εξισώνεις παιδιά με σκυλιά ή να βάζεις τα σκυλιά πιο πάνω από τους ανθρώπους. Τώρα, επειδή μπορεί να υπάρχει και κανας δύσπιστος που δε βλέπει τη λογική μετάβαση από το ένα στο άλλο, για δώσε μία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 12:53Δε βλέπω μίσος σε αυτά που αναφέρεσαι. Ο ανθρωπομορφισμός είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 02:42Η ψυχοσύνθεση όσων εδώ συγκρίνουν σκυλιά με παιδιά ή μιλάνε για ζώα που είναι "πιο καλά" από ανθρώπους δε σε προβληματίζει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:48 Τόσο χέιτ για τους σκύλους πρέπει να δείχνει κάτι πολύ σπασμένο στην ψυχοσύνθεσή των γραφόντων.
Αυτά που λέτε ξεπερνούν κατά πολύ τη λογική, την αναγκαιότητα, και ό,τιδήποτε άλλο μπορει να επικαλεστείτε.
https://en.wikipedia.org/wiki/AnthropomorphismAnthropomorphism is the attribution of human traits, emotions, or intentions to non-human entities.[1] It is considered to be an innate tendency of human psychology.[2]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 28 Δεκ 2018, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κοιτα μην το παμε πχωρουμικα ετσι απερ, ναι μεν απο ενα σημειο και μετα ειναι αρρωστια αλλα ως ενα σημειο ειναι φυσιολογικο. ποσα πραματα δεν ειναι ετσι;;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μπορείς να καταλάβεις πολλά για μια κατηγορία ανθρώπων από το χιούμορ τους. Για όποιον τη γλίτωσε στην προηγούμενη σελίδα
Ωραία αυτό το σημείο είναι όταν συγκρίνεις με παιδιά και γενικά με ανθρώπους. Σημαίνει δεν έχεις ΙΔΕΑ από σκυλιά και βγάζεις δικιά σου ψυχοπαθολογία πάνω τους (όπως και στους ανθρώπους).Yochanan έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:46 κοιτα μην το παμε πχωρουμικα ετσι απερ, ναι μεν απο ενα σημειο και μετα ειναι αρρωστια αλλα ως ενα σημειο ειναι φυσιολογικο. ποσα πραματα δεν ειναι ετσι;;;
-
Uppercut
Ποιο; Ο ανθρωπομορφισμός γενικά; Οκ. Ο ανθρωπομορφισμός στο σημείο που σε κάνει να εξισώνεις ζώα με ανθρώπους ή να τα βάζεις και πιο πάνω; Προφανώς και όχι. Εγώ μίλησα συγκεκριμένα και μόνο για το δεύτερο κι ο Νάνος θεώρησε χρήσιμο να μου αναφέρει ως απάντηση ότι ο ανθρωπομορφισμός υφίσταται.Yochanan έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:46 κοιτα μην το παμε πχωρουμικα ετσι απερ, ναι μεν απο ενα σημειο και μετα ειναι αρρωστια αλλα ως ενα σημειο ειναι φυσιολογικο. ποσα πραματα δεν ειναι ετσι;;;
- Dwarven Blacksmith
Τα παρουσιάζεις ακραία τα πράγματα. Δεν μιλούσαμε για κανέναν αλγόριθμο σε αυτόματο αυτοκίνητο που θα προτιμάει να πατάει παιδιά αντί για ανθρώπους. Μιλούσαμε για ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά και αγαπούν τα σκυλιά τους. Υπάρχει μια διαφορά, ναι;Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:43 Έλα ρε Νάνε. Μη μου το λες! Μιλάμε, με συνεκλόνισε το επιχείρημα(;) σου. Ο ανθρωπομορφισμός είναι τάση της ανθρώπινης ψυχολογίας; Τι μου είπες ρε τρελέ μου τώρα; Πόσο ψαγμένος είσαι; Αυτό αποδεικνύει το αν είναι καλό ή κακό στοιχείο και δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να εξισώνεις παιδιά με σκυλιά ή να βάζεις τα σκυλιά πιο πάνω από τους ανθρώπους. Τώρα, επειδή μπορεί να υπάρχει και κανας δύσπιστος που δε βλέπει τη λογική μετάβαση από το ένα στο άλλο, για δώσε μία.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:48Τα παρουσιάζεις ακραία τα πράγματα. Δεν μιλούσαμε για κανέναν αλγόριθμο σε αυτόματο αυτοκίνητο που θα προτιμάει να πατάει παιδιά αντί για ανθρώπους. Μιλούσαμε για ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά και αγαπούν τα σκυλιά τους. Υπάρχει μια διαφορά, ναι;Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:43 Έλα ρε Νάνε. Μη μου το λες! Μιλάμε, με συνεκλόνισε το επιχείρημα(;) σου. Ο ανθρωπομορφισμός είναι τάση της ανθρώπινης ψυχολογίας; Τι μου είπες ρε τρελέ μου τώρα; Πόσο ψαγμένος είσαι; Αυτό αποδεικνύει το αν είναι καλό ή κακό στοιχείο και δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να εξισώνεις παιδιά με σκυλιά ή να βάζεις τα σκυλιά πιο πάνω από τους ανθρώπους. Τώρα, επειδή μπορεί να υπάρχει και κανας δύσπιστος που δε βλέπει τη λογική μετάβαση από το ένα στο άλλο, για δώσε μία.
εγω δεν το καταλαβαίνω πάντως, μιλάς για περιπτώσεις και απλά τις κάνεις πολλές, ή νομίζεις οτι αλήθεια να αγαπάς πχ το σκυλί σου ειναι περίεργο, σαν να αγαπάς το κινητό σου κλπ. Δεν μπορεί να ξέρεις οτι ειναι σκυλί, και να το αγαπάς, σαν σκυλί;
γιατί όποιος νοιάζεται για το σκυλί πρέπει να είναι στην κατηγορία που σου δίνει δικαίωμα να πάρεις κούκλα;
γιατί όποιος νοιάζεται για το σκυλί πρέπει να είναι στην κατηγορία που σου δίνει δικαίωμα να πάρεις κούκλα;
- Cecily Anne
Η κουκλα μοιάζει με του Ozzi την κόρη εν τω μεταξύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Δεκ 2018, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Uppercut
Δεν αναφέρθηκα σ'αυτό εγώ όμως στο ποστ που απάντησες, άρα δε ξέρω ποιοι μιλούσαμε. Αναφέρθηκα σ' αυτούς που εξίσωσαν παιδιά με σκυλιά ή μίλησαν για ζώα που είναι πιο καλά από τους ανθρώπους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:48Τα παρουσιάζεις ακραία τα πράγματα. Δεν μιλούσαμε για κανέναν αλγόριθμο σε αυτόματο αυτοκίνητο που θα προτιμάει να πατάει παιδιά αντί για ανθρώπους. Μιλούσαμε για ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά και αγαπούν τα σκυλιά τους. Υπάρχει μια διαφορά, ναι;Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:43 Έλα ρε Νάνε. Μη μου το λες! Μιλάμε, με συνεκλόνισε το επιχείρημα(;) σου. Ο ανθρωπομορφισμός είναι τάση της ανθρώπινης ψυχολογίας; Τι μου είπες ρε τρελέ μου τώρα; Πόσο ψαγμένος είσαι; Αυτό αποδεικνύει το αν είναι καλό ή κακό στοιχείο και δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να εξισώνεις παιδιά με σκυλιά ή να βάζεις τα σκυλιά πιο πάνω από τους ανθρώπους. Τώρα, επειδή μπορεί να υπάρχει και κανας δύσπιστος που δε βλέπει τη λογική μετάβαση από το ένα στο άλλο, για δώσε μία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 28 Δεκ 2018, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό ναι. Είναι ανθρωπομορφισμός.
Η πλάκα είναι ότι μιλάμε για ψυχοπαθολογία των ζωόφιλων, για ανθρωπομορφισμούς, για υποτίμηση των ανθρώπων/θεοποίηση των ζώων κλπ σε μια κοινωνία που τα 3/4 θα χάσουν το νόημα της ζωής τους αν πέσει το φέισμπουκ.
Το να γουστάρει κάποιος τα ζώα, όχι επειδή τα χρησιμοποιεί ως ανθρώπινα υποκατάστατα αλλά επειδή διαφέρουν πολύ από τους ανθρώπους, παίζει;
Το να γουστάρει κάποιος τα ζώα, όχι επειδή τα χρησιμοποιεί ως ανθρώπινα υποκατάστατα αλλά επειδή διαφέρουν πολύ από τους ανθρώπους, παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το χιούμορ σου λέει πολλά για εσένα, κακά πράγματα. Μόνο αν κάνεις χιούμορ οτι το σκυλί είναι σαν το κινητό έχεις καλές προθέσεις.
- Dwarven Blacksmith
Σου απαντάω λοιπόν ότι δεν υπάρχει κάτι εγγενώς κακό σε αυτό, Εξαρτάται σε τι πλαίσιο το κάνουν.Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:51Δεν αναφέρθηκα σ'αυτό εγώ όμως στο ποστ που απάντησες, άρα δε ξέρω ποιοι μιλούσαμε. Αναφέρθηκα σ' αυτούς που εξίσωσαν παιδιά με σκυλιά ή μίλησαν για ζώα που είναι πιο καλά από τους ανθρώπους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:48Τα παρουσιάζεις ακραία τα πράγματα. Δεν μιλούσαμε για κανέναν αλγόριθμο σε αυτόματο αυτοκίνητο που θα προτιμάει να πατάει παιδιά αντί για ανθρώπους. Μιλούσαμε για ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά και αγαπούν τα σκυλιά τους. Υπάρχει μια διαφορά, ναι;Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:43 Έλα ρε Νάνε. Μη μου το λες! Μιλάμε, με συνεκλόνισε το επιχείρημα(;) σου. Ο ανθρωπομορφισμός είναι τάση της ανθρώπινης ψυχολογίας; Τι μου είπες ρε τρελέ μου τώρα; Πόσο ψαγμένος είσαι; Αυτό αποδεικνύει το αν είναι καλό ή κακό στοιχείο και δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να εξισώνεις παιδιά με σκυλιά ή να βάζεις τα σκυλιά πιο πάνω από τους ανθρώπους. Τώρα, επειδή μπορεί να υπάρχει και κανας δύσπιστος που δε βλέπει τη λογική μετάβαση από το ένα στο άλλο, για δώσε μία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 0 Απαντήσεις