!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

enaon έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:49
foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:44 Αλλά ξέρω πάρα πολύ καλά ότι δεν είναι άνθρωποι και ότι το να τα χρησιμοποιείς σαν υποκατάστατο ανθρώπινων σχέσεων είναι το ίδιο υγειές με το να έχεις χαρέμι από πλαστικές κούκλες.

πάντως δεν νομίζω να νομίζεις ότι τα σκυλιά είναι πλαστικά
όχι, νομίζω ότι τα σκυλιά και τα πλαστικά δεν είναι άνθρωποι.

Έχεις δοκιμάσει να καλέσεις όλους τους πόντιους προγόνους σου, να σου στείλουν μαζεμένη τη διανοητική τους δύναμη μπας και καταλάβεις αυτό που είπα;

Αν θες κάλεσε και τα σκυλιά τους, αποκλείεται να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ίσως να σου το λέει γιατί υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στα σκυλιά και στο πλαστικό με το οποίο τα παρομοιάζεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:25 όχι, νομίζω ότι τα σκυλιά και τα πλαστικά δεν είναι άνθρωποι.
με την έννοια ότι δεν πετάμε ανθρώπους στον μπλέ κάδο, ή με την έννοια οτι οποίος συγκρίνει ζωή με πλαστικό δεν πάει πολύ καλά; :003:

τεσπα προσωπικές απόψεις αυτα, πάρτο ρε, σιγά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:44 Δεν μισώ καθόλου τα κοπρόσκυλα.

Αλλά ξέρω πάρα πολύ καλά ότι δεν είναι άνθρωποι και ότι το να τα χρησιμοποιείς σαν υποκατάστατο ανθρώπινων σχέσεων είναι το ίδιο υγειές με το να έχεις χαρέμι από πλαστικές κούκλες.

Όταν κάποιος σου συστήνει τη γυναίκα του και σου δείχνει μια πλαστική κούκλα δεν υπάρχει ούτε μισός λόγος να τον θεωρήσεις πιο νορμάλ από έναν ζωόφιλο που κάνει το ίδιο με το σκύλο ή τη γάτα ή την πασχαλίτσα του.
Τι εννοεις; ότι υπάρχει κάποιος που θα σου πει "αααα να σας συστήσω από εδώ ο μπουμπης, απο εδω ο Τακης" ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
foscilis

hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:29 Ίσως να σου το λέει γιατί υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στα σκυλιά και στο πλαστικό με το οποίο τα παρομοιάζεις.
Δεν υπάρχει τέτοια διαφορά ως προς τον άξονα του αν είναι νορμάλ να αποκτάς διαπροσωπικές σχέσεις μαζί τους.

Μου το λέει απλά επειδή είναι χαζός.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ερμής έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:30
foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:44 Δεν μισώ καθόλου τα κοπρόσκυλα.

Αλλά ξέρω πάρα πολύ καλά ότι δεν είναι άνθρωποι και ότι το να τα χρησιμοποιείς σαν υποκατάστατο ανθρώπινων σχέσεων είναι το ίδιο υγειές με το να έχεις χαρέμι από πλαστικές κούκλες.

Όταν κάποιος σου συστήνει τη γυναίκα του και σου δείχνει μια πλαστική κούκλα δεν υπάρχει ούτε μισός λόγος να τον θεωρήσεις πιο νορμάλ από έναν ζωόφιλο που κάνει το ίδιο με το σκύλο ή τη γάτα ή την πασχαλίτσα του.
Τι εννοεις; ότι υπάρχει κάποιος που θα σου πει "αααα να σας συστήσω από εδώ ο μπουμπης, απο εδω ο Τακης" ;

and I quote:
Πρόεδρος Αναστασιάδης προς τις κάμερες έγραψε: -Από εδώ ο Φριντ. Φρειδάς, Φριντ.
-Τι με ενδιαφέρει αν ψηφίζει Αναστασιάδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 28 Δεκ 2018, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Μεχρι και του Νοστραδαμου δεν του κα
θοταν καλα αυτη η περιεργη ανθρωπομορφικη σχεση των ανθρωπων με τα ζωα, το ειδε σαν σημαδι καταστροφης. :D

Σύμφωνα τέλος με εκπομπή του YouTube υπό τον τίτλο: «Ανεξήγητα Μυστήρια», ο Nοστράδαμος είχε προβλέψει ότι τα ζώα και οι άνθρωποι θα «δεσμευτούν» μ' έναν απίστευτο τρόπο στο μέλλον.

«Οι άνθρωποι θα πλησιάσουν περισσότερο τα ζώα από ποτέ. Θα είναι πιο κοντά σε αυτά από ό,τι στους συνανθρώπους τους», φέρεται να υποστήριξε ο Γάλλος αστρολόγος, αφήνοντας επίσης να εννοηθεί ότι οι άνθρωποι θα μιλούν με τα ζώα.
«Οι χοίροι, μάλιστα, θα γίνουν τα αδέρφια των ανθρώπων», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

https://amp.cnn.gr/news/kosmos/story/15 ... ropon-zoon
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 28 Δεκ 2018, 14:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:32
hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:29 Ίσως να σου το λέει γιατί υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στα σκυλιά και στο πλαστικό με το οποίο τα παρομοιάζεις.
Δεν υπάρχει τέτοια διαφορά ως προς τον άξονα του αν είναι νορμάλ να αποκτάς διαπροσωπικές σχέσεις μαζί τους.

Μου το λέει απλά επειδή είναι χαζός.
οχι βρε, έχει διαφορά, είναι συναίσθημα και είναι σχετικό, σαν τον πόνο. Ο αφόρητος πόνος, η αφόρητη αγάπη, ειναι τα τελευταία όρια που έζησες, δεν έχεις ιδέα τι θα γίνει μετά. Μέχρι κάποιος να αποφασίσει να νομίζει οτι αφόρητη αγάπη ειναι να τον κοιτά ένα μωρό που δεν καταλαβαίνει τίποτα, είχε αποφασίσει το ίδιο για ένα σκύλο, σύνδεση συναισθηματική μπορείς να πετύχεις με κάτι ζωντανό αν θες.

Αν το καταφέρνεις και με πλαστικά πάντως θα σε παραδεχθώ ρε, ανέβασε ένα βιντεάκι αν θες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

μπορώ να το κάνω όλη μέρα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:32
Το αυτό και για τα πρώτα χρόνια ενός ανθρώπινου μωρού, άρα το να μεγαλώνεις ένα βρέφος είναι το ίδιο υγιές με το να μιλάς σε πλαστικές κούκλες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enterprise-psi έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:32 Και μου λέει, να φάει αυτήν το σκυλάκι τι φταίει; :lol:
ελπιζω να μη επαθε δηλητηριαση το ερμο το ντογκο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Ο φοσιλις έχει κάποιο δίκιο. Κάποιες γυναίκες είναι σκύλες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”