Προς το παρόν, εσύ ξενυχτάς με τις ίδιες και τις ίδιες αναλύσεις, που έχουν γράψει και άλλοι.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2024, 00:52Να την και η αλαζονεία πάλι και η νίκη στο μυαλό της. Εγώ τους νικάω όλους, είστε πολύ μικροί για να με φτάσετε.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 19:14 Βρε ανεπίδεκτα, με ανοικτά χαρτιά σας παίζω κι επιχειρείτε καρρέ του άσσου με κόκκινα δυάρια και τριάρια.![]()
![]()
Πιο ανοιχτή κόντρα δεν γίνεται, καλή μου. Έχεις ξεσκιστεί στους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεσαι όλο και πιο γελοία στα μάτια όλων, με τις μικρότητές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 19:14Πας στοίχημα ότι θα φάτε ομαδικό άδειασμα από τους έξυπνους πχορουμίστας, αν επιχειρήσω ανοιχτή κόντρα;
Κόντρα πνεύματος μπορεί να είσαι ικανή να κάνεις με στελέχη της κυβέρνησης, μέχρι εκεί σε παίρνει. Εκεί άλλωστε λειτουργούν καλά οι στερεοτυπικές εκφράσεις, οι πονηριές, η μανιέρα, οι ασυνάρτητες απαντήσεις και οι βερμπαλισμοί. Συγκροτημένες, θεμελιωμένες απαντήσεις δεν είσαι ικανή να στοιχειοθετήσεις, μόνο φθηνές εξυπνάδες και μπεμπεκίστικες ειρωνείες.
Αυτό το στυλιζαρισμένο ύφος απόκρισης ήταν κάτι φρέσκο και εύστοχο πριν 15 χρόνια στο φόρουμ και είχε την χαριτωμένη θέση του. Πλέον είναι ένα κουρασμένο μοτίβο επαναλαμβανόμενων ατακών που μοιάζει να συνθέτει σκνίπα ΑΙ μετά από 2 μπουκάλια Κιάντι και Κόκα Κόλα.
Επ' ευκαιρία, θύμισε μου, πόσες φορές ασχολήθηκα τόσο διεξοδικά με κάθε έναν από την εμμονική κατηγορία σας, όσο εσείς με μένα;