!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις

απαντήστε με το χέρι στο εξηντάλεπτο

πάω πιο αραιά
19
31%
κάνω δίαιτα
9
15%
δεν με νοιάζει τίποτα, είμαι ερωτευμένος, τρώω αέρα
5
8%
μετακόμισα στο χουριό
7
11%
κάνω υπομονή, 1-2 χρόνια θα κρατήσεις αυτό, είναι παγκόσμιο το πρόβλημα, δεν φταίνε οι αιρετοί μας άρχοντες
18
29%
δεν αγοράζω πράγματα μέχρι να έρθει ο έτσι να μου ανοίγει με τα ηδονικά χέρια του τις συσκευασίες
4
6%

Σύνολο ψήφων: 62

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 13:23
hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 12:15

Π.χ. το Listerine εγώ το δίνω 2 ευρώ. Με τον ΦΠΑ από το Mart κάνει 2,48. Κι αυτό είναι ένα ράντομ προϊόν που κοίταξα.
Αρχισες παλι τα ιδια
Αναμεσα σε χιλιαδες κωδικους προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις με επιλεκτικα παραδειγματα
Τεσπα η διαδικασια εκδοσης κωδικου με το ΑΦΜ σε ολα τα C&C τα οποια ανεφερες ξεκινησε ωστε να μην γραφεις παπαριες
Ένα απολύτως τυχαίο παράδειγμα ήταν. Οποιοδήποτε παράδειγμα κι αν πάρω ισχύει.

Συγχαρητήρια που προσπαθείς να εκδώσεις κωδικούς. Θέλω να μας διηγηθείς τις ιστορίες σου όταν θα σου πούνε "συγγνώμη, δεν επιτρέπεται να ψωνίζετε λιανική, πάρτε πόδι", όπως γράφουν με μεγάλα γράμματα σε όλα αυτά τα C&C πριν μπεις κι όπως έχω δει να γίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:43
Σπανακιας έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:20 Ωραια θα κανω αιτηση για κωδικο σε ολους
Τι ποσοστο της αγορας C&C εχουν αυτοι οι "ανεξαρτητοι";
Δεν ξέρω τέτοια στατιστικά ούτε νομίζω να υπάρχουν. Αλλά αν δεν έχεις επάγγελμα που εξυπηρετείται θα πάρεις ένα αρχίδι. Δεν ανοίγουν κωδικό σε οποιονδήποτε έχει επαγγελματικό ΑΦΜ ούτε επιτρέπουν όπως είπα ατομικά ψώνια.

Ο συνολικος τζιρος της αγορας C&C ειναι 1,2δις
Με ολες τις αλυσιδες μεσα.Και ολο το πελατολογιο δηλαδη ξενοδοχεια εστιατορια κτλ κτλ

Ο δε τζιρος μονο της μικρης λιανικης ειναι περιπου 1 δις.Δηλαδη 1 δις κανουν μονο τα περιπτερα τα μινι μαρκετ και τα ψιλικατζιδικα

Ειναι ξεκαθαρο λοιπον απο τα νουμερα οτι απο τον τζιρο που κανεις τα προιοντα που αγοραζεις απο δηθενα ανεξαρτητα C&C δεν μπορουν να αντιπροσοπευουν πανω απο το 10-15 % του τζιρου σου
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

Και παμε ξανα
Η αγορα C&C ρθυμιζεται σε απολυτο βαθμο απο τους μεγαλους παικτες στις αλυσιδες super market
Αυτοι καθοριζουν τι θα παρετε,σε τι τιμες θα θα παρετε και για τι χρονικο διαστημα θα μπορειτε να τα παρετε
Το οτ μπορεις να πουλας για ενα διαστημα το Listerine φτηνα εχει αποφασιστει σε καποια συσκεψη μεγαλης αλυσιδας σουπερ μαρκετ
Άβαταρ μέλους
shelby
Phorum.gr user: shelby

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shelby »

το παρακατω ειναι για αυτους που πιστευουν οτι σε 2 χρονια θα τελειωσει το πραγμα
Επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο η Baerbock (Γερμανία): Ο πόλεμος θα διαρκέσει χρόνια - Θα στηρίξουμε την Ουκρανία όσο χρειαστεί
https://www.bankingnews.gr/diethni/arti ... -xreiastei
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Sol έγραψε: 28 Αύγ 2022, 08:34
Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:01
Sol έγραψε: 27 Αύγ 2022, 22:51

Αυτό εσυ το ξέρεις, είσαι;
Προφανώς και όχι. Απλά είμαι απόλυτα δυσαρεστημένη απ'την πολιτική κοροϊδία ετών. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Αμέ, ένα αρκετά μεγάλο μέρος του κόσμου έχει απαυδήσει με την πολιτική γενικά και "δεν ασχολούνται". Εστω. Όταν όμως πας στο σουπερ μαρκετ και τα προιόντα που αγόραζες πριν ένα χρόνο έχουν πάρει αυξηση 10-30% ή και παραπάνω π.χ. ηλιέλαιο μπορείς να πεις δεν ασχολούμαι;
Εννοείται πως ασχολείσαι. Στο πλαίσιο της σοβαρότητας, μετρώντας καταστάσεις και πράγματα, όχι στο καφενειακό στυλάκι του πχώρουμ που σε κατατάσσει απέναντί του, όταν δεν συμφωνεί. Και εννοώ την κομματική αλητεία.
Αλλά για πες μου κάτι. Βλέπεις πως η φάση με τις αυξήσεις είναι πανευρωπαϊκό φαινόμενο, ένεκα της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία. Όλα είναι αλληλένδετα. Αυτό επιλέγεις να μην το βλέπεις, να το προσπερνάς, τί ακριβώς;
Τί εξάγει η Ουκρανία είπαμε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2022, 23:21
Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2022, 22:42
giorgos mpekos έγραψε: 26 Αύγ 2022, 23:23

κανείς λάθος δεν είναι όλοι ίδιοι ο Τσίπρας τι οικονομικά σκάνδαλα έκανε?δεν τον ένοιαζε να μαζεύει εκατομμύρια από τους μεγάλο καρχαρίες με μιζες νοιάστηκε και λίγο για τους φτωχούς και δεν τους έβλεπε με σηκωμένη μύτη .επίσης τη χώρα αυτή δεν τη χρεωκοπησε το συριζα αλλά η νδ.οπωσ τώρα πάλι τη χρεωκοπει και έφερε όλη την ακρίβεια και φτώχια πάλι που δεν υπήρχε με τον τσιπρα.Και ούτε έπαιρνε απολυταρχικά μέτρα με πρόφαση τον κορονοιο ενώ δε.βοηθούν στην αντιμετώπιση του.ενας νέος βέβαια όπως και να έχει μόνο στο εξωτερικό πια μπορεί να βρει μια τυχη
Εσύ κάνεις λάθος Μπέκο μου. Ο Τσίπρας είναι ληστοσυμμορίτης ολκής. Και για να'χουμε καλό ρώτημα Μπέκο μου, πόσα επιδόματα έπαιρνες και στα κόψανε; Κι επίσης Μπέκο μου, εγώ γιατί να πλερώνω εισφορά αλληλεγγύης Μπέκο μου; Μήπως μου περισσεύει;
Α και ..Μπέκο μου. Οι καρχαρίες τρώνε από παντού, ανεξαρτήτως. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου.
Και για να μην σε πιάσει κρίση πανικού Μπέκο μου, παλαιότερα κι εγώ ψήφιζα ΣΦΥΡΙΖΑ. Απλά έπαψα να είμαι μαλέας Μπέκο μου.
Κόβεαι εδώ η κουβέντα. Μπέκο μου.

Μη διαννοηθεί κανείς και μου χρεώσει ταμπέλα ΝΔ, θα γίνουμε κώλος.
Skasmos zaie™️.
Θες να μου εξηγήσεις αυτή την παπαριά που έχω διαβάσει άπειρες φορές εδώ μέσα; Για να καταλάβω η μαλάκω δλδ.
Βρωμόπουλο. :a015:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2022, 13:53
Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2022, 22:42

Εσύ κάνεις λάθος Μπέκο μου. Ο Τσίπρας είναι ληστοσυμμορίτης ολκής. Και για να'χουμε καλό ρώτημα Μπέκο μου, πόσα επιδόματα έπαιρνες και στα κόψανε; Κι επίσης Μπέκο μου, εγώ γιατί να πλερώνω εισφορά αλληλεγγύης Μπέκο μου; Μήπως μου περισσεύει;
Α και ..Μπέκο μου. Οι καρχαρίες τρώνε από παντού, ανεξαρτήτως. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου.
Και για να μην σε πιάσει κρίση πανικού Μπέκο μου, παλαιότερα κι εγώ ψήφιζα ΣΦΥΡΙΖΑ. Απλά έπαψα να είμαι μαλέας Μπέκο μου.
Κόβεαι εδώ η κουβέντα. Μπέκο μου.

Μη διαννοηθεί κανείς και μου χρεώσει ταμπέλα ΝΔ, θα γίνουμε κώλος.
Skasmos zaie™️.
Θες να μου εξηγήσεις αυτή την παπαριά που έχω διαβάσει άπειρες φορές εδώ μέσα; Για να καταλάβω η μαλάκω δλδ.
Όχι, θα προτιμούσα να βάλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει αυτόνομα, δεν θα καταλάβεις τπτ διαφορετικά και θα κάνεις τις ίδιες μαλακίες στη κάλπη είτε γράφει σρζ είτε νδ πάνω το ψηφοδέλτιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

SUV έγραψε: 28 Αύγ 2022, 10:29 Μάλιστα, μετά τις επιδοτήσεις για σαλιγκάρια θα έχουμε και επιδοτήσεις για τζιτζικοκαλλιέργειες?
Μετά τις εκλογές, ναι. Τώρα θέλεις ταυτότητα μέλους για να πάρεις επιδότηση.
Z
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Ταυτότητα QR code , να τα λέμε ούλα
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Γάταρος έγραψε: 28 Αύγ 2022, 00:06
talaipwros έγραψε: 26 Αύγ 2022, 22:25 τα ζωα οι αγγλοι
Να εκφράζεσαι καλύτερα για τον λαό που σε φιλοξενεί.
:smt005:
Καλα τωρα εσυ περιμενεις λογικη απο Γερμανοτσολια. :011:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Γιατί τον φιλοξενούν; Γιατρός είναι και δουλεύει. Ούτε κάθεται, ούτε τρώει από τα έτοιμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2022, 17:15

Skasmos zaie™️.
Όχι, θα προτιμούσα να βάλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει αυτόνομα, δεν θα καταλάβεις τπτ διαφορετικά και θα κάνεις τις ίδιες μαλακίες στη κάλπη είτε γράφει σρζ είτε νδ πάνω το ψηφοδέλτιο.
Και τι θες να βγει ρε λουκουμά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2022, 21:06
sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2022, 17:15

Και τι θες να βγει ρε λουκουμά;
Κανένας αποδεδειγμένα κλέφτης - ψεύτης - ανίκανος.

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Η κάλπη βρωμόπουλο ΔΕΝ με είδε ούτε την προηγούμενη 4ετία, ούτε και πρόκειται, στον αιώνα τον άπαντα.
Απλά δεν κατάλαβα την φράση, γι'αυτό ρώτησα. Αφού δεν θες ν'απαντήσεις, σιγά ρε, μην κάνω και χαρακίρι. :102:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2022, 22:01

Η κάλπη βρωμόπουλο ΔΕΝ με είδε ούτε την προηγούμενη 4ετία, ούτε και πρόκειται, στον αιώνα τον άπαντα.
Απλά δεν κατάλαβα την φράση, γι'αυτό ρώτησα. Αφού δεν θες ν'απαντήσεις, σιγά ρε, μην κάνω και χαρακίρι. :102:
Απάντησα.
:102:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”