δεν είπε κανεις ότι πρέπει να φυλακίζεται ο αλκοολικός, ο πρεζάκιας ή ο πούστηςAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:16Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει εντός των πλαισίων της νομοθεσίας. Εχουμε ήδη "νομοθεσία" και μάλιστα πολύ μεγάλη. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε περισσότερο την ελευθερία των ατόμων.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:07η ηθική γενικώς είναι προκατάληψη. Το να μην είσαι οκ με τον τύπο που απατάει την γυναίκα του, με τον τύπο που βρίζει τους πάντες, μ ε τον κλέφτη ή και να είσαι οκ με όλα αυτά είναι καθαρά θέμα προσωπικής ηθικής.
Αν και προσωπικά πιστεύω οτι υπάρχει αντικειμενική ηθική πάνω στο ότι κάθε τι που προκαλέι βιολογική φθορα είναι αντικειμενικά ανήθικο. Το να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο θα κάνει κακό στην υγεία σου ή θα φας και του διπλανου σου (αυξάνεις την ζήτηση αυξάνεις τις τιμές) άρα έιναι ανήθικο, το πηδάς την γυναίκα του άλλου και γενικώς ότι κινείται μεταδιδει ασθενειες και επίσης δημιουργεί κόντρες μέσα στην κοινωνία που μπορέι να φέρουν σκοτωμούς άρα έιναι ανήθικο και πάει λέγοντας. Ε όταν οι πούστηδες πάνε παρέα με ένα μάτσο ασθένειες, δεν μπορεί να μην είναι ανήθικη ζωή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πατέρας αυτοκτόνησε από ντροπή για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Δημοκράτης
Re: Πατέρας αυτοκτόνησε από ντροπή για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα
Αρα δεν υπάρχει λόγος να τους περιθωριοποιείς και να τους κάνεις να αισθάνονται φυλακισμένοι.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:19δεν είπε κανεις ότι πρέπει να φυλακίζεται ο αλκοολικός, ο πρεζάκιας ή ο πούστηςAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:16Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει εντός των πλαισίων της νομοθεσίας. Εχουμε ήδη "νομοθεσία" και μάλιστα πολύ μεγάλη. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε περισσότερο την ελευθερία των ατόμων.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:07
η ηθική γενικώς είναι προκατάληψη. Το να μην είσαι οκ με τον τύπο που απατάει την γυναίκα του, με τον τύπο που βρίζει τους πάντες, μ ε τον κλέφτη ή και να είσαι οκ με όλα αυτά είναι καθαρά θέμα προσωπικής ηθικής.
Αν και προσωπικά πιστεύω οτι υπάρχει αντικειμενική ηθική πάνω στο ότι κάθε τι που προκαλέι βιολογική φθορα είναι αντικειμενικά ανήθικο. Το να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο θα κάνει κακό στην υγεία σου ή θα φας και του διπλανου σου (αυξάνεις την ζήτηση αυξάνεις τις τιμές) άρα έιναι ανήθικο, το πηδάς την γυναίκα του άλλου και γενικώς ότι κινείται μεταδιδει ασθενειες και επίσης δημιουργεί κόντρες μέσα στην κοινωνία που μπορέι να φέρουν σκοτωμούς άρα έιναι ανήθικο και πάει λέγοντας. Ε όταν οι πούστηδες πάνε παρέα με ένα μάτσο ασθένειες, δεν μπορεί να μην είναι ανήθικη ζωή
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
φυσικά και υπάρχιε λόγος, περιορίζεται το φαινόμενο. Πχ ολλανδία υπάρχει η λογική του κοιτάζω μόνο την δουλειά μου οκ; Δεν είναι ότι συμφωνεί ο άλλος που εσύ γαμιέσαι πατόκορφα. παίρνεις κόκες, είσαι κάθε μέρα στα καζίνο, απλώς δεν τον νοιάζει. Ε όλα αυτά γίνονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τα άλλα κράτη. Βασικά και μέσα στην ολλανδία στον νότο που είναι οι καθολικοί και τα κατακρίνουν όλα αυτά έχουν πολύ λιγότερο από όλα αυτάAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:21Αρα δεν υπάρχει λόγος να τους περιθωριοποιείς και να τους κάνεις να αισθάνονται φυλακισμένοι.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:19δεν είπε κανεις ότι πρέπει να φυλακίζεται ο αλκοολικός, ο πρεζάκιας ή ο πούστηςAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:16
Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει εντός των πλαισίων της νομοθεσίας. Εχουμε ήδη "νομοθεσία" και μάλιστα πολύ μεγάλη. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε περισσότερο την ελευθερία των ατόμων.
Κανείς δεν περιόρισε τον πουστη να μην πηδηχτειAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:16Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει εντός των πλαισίων της νομοθεσίας. Εχουμε ήδη "νομοθεσία" και μάλιστα πολύ μεγάλη. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε περισσότερο την ελευθερία των ατόμων.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:07η ηθική γενικώς είναι προκατάληψη. Το να μην είσαι οκ με τον τύπο που απατάει την γυναίκα του, με τον τύπο που βρίζει τους πάντες, μ ε τον κλέφτη ή και να είσαι οκ με όλα αυτά είναι καθαρά θέμα προσωπικής ηθικής.
Έχει όμως και ο πατέρας του δικαίωμα να μην ξεφτιλιζεται από τον μαλακά τον γιο του.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν ξέρω πολλούς φυλακισμε τους να κάνουν παρελάσεις υπερηφάνειας , να έχουν συνεχή και δυσανάλογη παρουσία στα ΜΜΕ και να υπάρχει ειδικό νομοθετικό πλαίσιο που προστατεύει ποινικοποιεί την άλλη παρατήρηση ότι είναι διεστραμενοιAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:21Αρα δεν υπάρχει λόγος να τους περιθωριοποιείς και να τους κάνεις να αισθάνονται φυλακισμένοι.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:19δεν είπε κανεις ότι πρέπει να φυλακίζεται ο αλκοολικός, ο πρεζάκιας ή ο πούστηςAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:16
Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει εντός των πλαισίων της νομοθεσίας. Εχουμε ήδη "νομοθεσία" και μάλιστα πολύ μεγάλη. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε περισσότερο την ελευθερία των ατόμων.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Η παρατήρηση ότι είναι διεστραμμένοι έχει ποινικοποιηθεί επειδή η πρόοδος της επιστήμης έδειξε πως δεν είναι διεστραμμένοι.Lord Brum έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:31Δεν ξέρω πολλούς φυλακισμε τους να κάνουν παρελάσεις υπερηφάνειας , να έχουν συνεχή και δυσανάλογη παρουσία στα ΜΜΕ και να υπάρχει ειδικό νομοθετικό πλαίσιο που προστατεύει ποινικοποιεί την άλλη παρατήρηση ότι είναι διεστραμενοιAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:21Αρα δεν υπάρχει λόγος να τους περιθωριοποιείς και να τους κάνεις να αισθάνονται φυλακισμένοι.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:19
δεν είπε κανεις ότι πρέπει να φυλακίζεται ο αλκοολικός, ο πρεζάκιας ή ο πούστης
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καθήστε ρε παίδες.
Έχω δυο γιους. Αν ο ένας μου έλεγε, ''μαμά είμαι ομοφυλόφιλος'', τί έπρεπε να κάνω; Να τον πετάξω απ'το σπίτι για την σεξουαλική του επιλογή, ή να τον στηρίξω βλέποντας μόνο το γεγονός πως είναι παιδί μου και σαφώς χρειάζεται συζήτηση και όχι κατεύθυνση στον δικό του σεξουαλικό προσδιορισμό; Το πως δλδ θα το διαχειριστεί;
Δεν ξέρω. Νομίζω πως η αυτοκτονία του πατέρα ήταν μάλλον αυθόρμητη, διότι ακριβώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτή τη ''λαίλαπα'' σχολίων. Μικρή κοινωνία γαρ.
Θα μπορούσε απλά, αν είχε περισσότερο σθένος, να τους γράψει στους όρχεις του.
Και όχι, αν με ρωτήσετε δεν θα το προτιμούσα για το παιδί μου. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα καθορίσει την ζωή του. Κι εκεί θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε. Τα παιδιά μας, ΔΕΝ είναι κτήμα μας. Είναι διαφορετικές οντότητες με σκέψη, νόηση, βούληση. Είτε μας γουστάρει, είτε όχι.
Έχω δυο γιους. Αν ο ένας μου έλεγε, ''μαμά είμαι ομοφυλόφιλος'', τί έπρεπε να κάνω; Να τον πετάξω απ'το σπίτι για την σεξουαλική του επιλογή, ή να τον στηρίξω βλέποντας μόνο το γεγονός πως είναι παιδί μου και σαφώς χρειάζεται συζήτηση και όχι κατεύθυνση στον δικό του σεξουαλικό προσδιορισμό; Το πως δλδ θα το διαχειριστεί;
Δεν ξέρω. Νομίζω πως η αυτοκτονία του πατέρα ήταν μάλλον αυθόρμητη, διότι ακριβώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτή τη ''λαίλαπα'' σχολίων. Μικρή κοινωνία γαρ.
Και όχι, αν με ρωτήσετε δεν θα το προτιμούσα για το παιδί μου. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα καθορίσει την ζωή του. Κι εκεί θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε. Τα παιδιά μας, ΔΕΝ είναι κτήμα μας. Είναι διαφορετικές οντότητες με σκέψη, νόηση, βούληση. Είτε μας γουστάρει, είτε όχι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ξέρεις δε μιλάμε για τη γκόμενά μου. Άκου "χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα", λες και κανονικά έχεις πλήρη εικόνα. Είναι πάρα πολύ προβληματική αυτή η εμμονή με τη σεξουαλική ζωή των παιδιών σου που χαρακτηρίζει όλους τους μεσανατολίτες.Γκουερινο 4 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 09:35
Περιττό μπλα μπλα για άσχετα θέματα
Το να το παίζεις υπεράνω και προοδευτικός για τους γιους των άλλων είναι εύκολο
Το θέμα είναι τι γίνεται αν κάτι τέτοιο χτυπήσει την δική σου πορτα
Και είναι και ο τρόπος που το μαθαίνεις
Άλλο να σε πιάσει το παιδί σου και να σε πει πατέρα το και το και άλλο να σε δείξουν έναν βίντεο όπου κάποιος τον γαμαει χωρίς εσύ να έχεις την παραμικρή ιδεα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 17 Φεβ 2022, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν μπορεις να το διασφαλίσεις αυτο. Ενηλικος ειναι ο γιος του, οτι θελει κανει ακομα και σε τσοντες με πουστηδες να παιζει.Lord Brum έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:29Κανείς δεν περιόρισε τον πουστη να μην πηδηχτειAlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:16Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει εντός των πλαισίων της νομοθεσίας. Εχουμε ήδη "νομοθεσία" και μάλιστα πολύ μεγάλη. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε περισσότερο την ελευθερία των ατόμων.Δημοκράτης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:07
η ηθική γενικώς είναι προκατάληψη. Το να μην είσαι οκ με τον τύπο που απατάει την γυναίκα του, με τον τύπο που βρίζει τους πάντες, μ ε τον κλέφτη ή και να είσαι οκ με όλα αυτά είναι καθαρά θέμα προσωπικής ηθικής.
Έχει όμως και ο πατέρας του δικαίωμα να μην ξεφτιλιζεται από τον μαλακά τον γιο του.
Αυτα που μπορεί να κανει ο πατερας ειναι να γραψει στα παπαρια του αυτους που τον κοροιδευουν, και αν θελει να γραψει και τον γιο του. Να τον ξεκοψει, να τον αποκληρωσει, να κανει οτι θελει, αλλά σίγουρα οχι να αυτοκτονησει.
Δεν υπαρχει κανενα "πρεπει". Οτι ηθελες εσυ θα εκανες. Ουτε εισαι υποχρεωμενη να τον απορριψεις, αλλα ουτε και να τον αποδεχτεις με το ζορι.Πασιφάη έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:41 Καθήστε ρε παίδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 17 Φεβ 2022, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πασιφάη έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:41 Καθήστε ρε παίδες.
Επίσης αν παρατηρήσεις οι συντηρητικοί φέρνουν συχνά το παράδειγμα "αν στο έλεγε το παιδί σου τι θα 'κανες". Δεν το χωράει ο νους τους ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα αγαπούσαν το παιδί τους, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό του προσανατολισμό.
Αλλά τι να περιμένεις από κόσμο που μέχρι πριν λίγα χρόνια έδειχνε τα ματωμένα σεντόνια του παιδιού του μετά τη νύχτα του γάμου του, για να χειροκροτήσει το χωριό που ξεπαρθενεύτηκε.
Ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 17 Φεβ 2022, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πάει και ανάποδα βέβαια, όλοι θυμόμαστε τον φίλο under να μας λέει (καταφερόμενος ενάντια στην υιοθεσία από ομόφυλους) ότι δεν είναι υγιές για ένα παιδί να φαντάζεται το μπαμπά του να σκίζει την κωλάθρα του άλλου μπαμπά, ενώ presumably είναι πάρα πολύ υγιές και συνηθισμένο στα σπίτια των καλών χριστιανών να τον φαντάζεται να χύνει στο στόμα της μαμάς.
-
Δημοκράτης
ναι, όλα αυτά ισχύουν αλλά κάποιοι δεν είναι οκ. Έχω οικογενειακό φίλο που έναι στα 80 του, που ο ένας του γιος παράτησε γυναίκα με 3 παιδιά. Ο τύπος την έκανε λούης και ζει στην Κρήτη με την νέα του γυναίκα, εκεί δεν ξέρουν τα πεθερικα του ούτε ότι ήταν παντρεμένος, ούτε ότι είχε άλλα 3 παιδιά. Με τα παιδιά έκοψε κάθε επαφή. Λιπόν ο οικογενειακός φίλος από τότε δεν θέλει να τον ξέρει τον γιο του. Βοηθάει 25 χρόνια τώρα όσο μπορεί την πρωην νυφη του γιατι όπως μπορείς να φανταστείς 3 παιδιά δεν μεγάλωσαν έτσι κτλ Ναι ο γιος έκανε την επιλογή στη ζωή του αλλά δεν παέι να πει ότι ο πατέρας του και η μάνα του θα είναι οκ με αυτό. Στην ίδια ιστορία η μάνα του ακόμα λέει "ε ερωτεύτηκε το παιδί". Ναι, αν ο καθένας σε αυτή τη ζωή κάνει μόνο ότι τον βολεύει και δεν υπάρεικαμιά αίσθηση καθήκοντος, ηθικής κτλ θα γίνουμε ζούγκλαΠασιφάη έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:41 Καθήστε ρε παίδες.
Θεωρώ πως το καλλίτερο είναι να μην ''πετάξεις το παιδί σου''. Και προσωπικά δεν το βλέπω σαν υποχρέωση, αλλά σαν δεδομένο.panos291 έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:44Δεν υπαρχει κανενα "πρεπει". Οτι ηθελες εσυ θα εκανες. Ουτε εισαι υποχρεωμενη να τον απορριψεις, αλλα ουτε και να τον αποδεχτεις με το ζορι.Πασιφάη έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:41 Καθήστε ρε παίδες.
Εντάξει. Μαλακίες θα λέμε; Προσυπογράφω.AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:45Πασιφάη έγραψε: 17 Φεβ 2022, 12:41 Καθήστε ρε παίδες.
Και όχι, αν με ρωτήσετε δεν θα το προτιμούσα για το παιδί μου. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα καθορίσει την ζωή του. Κι εκεί θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε. Τα παιδιά μας, ΔΕΝ είναι κτήμα μας. Είναι διαφορετικές οντότητες με σκέψη, νόηση, βούληση. Είτε μας γουστάρει, είτε όχι.![]()
Επίσης αν παρατηρήσεις οι συντηρητικοί φέρνουν συχνά το παράδειγμα "αν στο έλεγε το παιδί σου τι θα 'κανες". Δεν το χωράει ο νους τους ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα αγαπούσαν το παιδί τους, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό του προσανατολισμό.
Αλλά τι να περιμένεις από κόσμο που μέχρι πριν λίγα χρόνια έδειχνε τα ματωμένα σεντόνια του παιδιού του μετά τη νύχτα του γάμου του, για να χειροκροτήσει το χωριό που ξεπαρθενεύτηκε.
Ντροπή.
Αν κι εγώ έχω τα δικά μου σκατά, ειδικά σε βιώματα παιδιών. Ελπίζω να το νοιώθεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-