Το 12άρι γαμάει. Είτε η special release (αν την βρεις) είτε το απλό cask strength. Πρόσεξε όμως γιατί είναι δυνατό. Επίσης η τιμή του τσούζει. Αν θες κάτι πιο οικονομικό, καλύτερα το 16άρι.Blackdog έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:51Πολυ χρησιμη πληροφορια αυτη, θα πηγαινα στο 18ρι κατευθειαν. Λογω ετων πιστευα οτι θα ηταν καλυτερο.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:14
Uigeadail ή Lagavulin 12άρι. Μετά θα έβαζα το Lagavulin 16αρι και τελευταίο το 18άρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα αγαπημενα σας ουισκι
- hellegennes
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εξαρτάται το μπαρ. Το καφέ απέναντί μου έχει Λαγκαβούλιν και Μακάλαν στα 10 ευρώ. Έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους ανά μπουκάλι, αλλά δεν είναι ότι μπαίνει και μέσα. 20 ποτήρια τα βγάζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα επετειακά λόγω γιορτών που έχουν ειδική συσκευασία. Τα πίνουν οι άλλοι και εγώ κρατάω τις συσκευασίες που μου αρέσουν.
Τα βάζω στη βιτρίνα μαζί με τα βουτηγμένα ποτήρια από τα κερασμένα σφηνάκια από τα φοιτητικά μου χρόνια. Μόνον τα κερασμένα έπαιρνα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
απαραιτητο συστατικο για το λατρεμενο μου κοκτειλ ΣαζερακWho is The 4th man έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:13ενα σφηνακι με ρέγουλα όχι με τη μια και όχι νηστικος
αλλιως μπορει να σου κανει ζημια στα ματια
άν ειναι μπομπα δεν τη γλυτωνεις....όπως σ'ολα τα ποτα
αρκει βεβαια να βρεις σωστο μπουκαλι κ οχι ακακα νεροπλυματα σαν το συγκεκριμενο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Και κάτι που ήθελα να πω νωρίτερα... τα αναγραφόμενα έτη είναι για τα μαλτ ό,τι είναι τα αναγραφόμενα megapixels για τις κάμερες. Δεν είναι ενδεικτικά της ποιότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Lagavulin 12αρι Έρωτας. Επίσης το16αρι και το Laphroaig. Συν το Glenkinchie, όχι καπνιστό σαν τα αλλα, απολαυστικότατο όμως.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αν είναι να πιείτε αλκοόλ, πιείτε τουλάχιστον κάνα κονιάκ κι αφήστε τις μαλακίες.
- Sid Vicious
Κατά τα άλλα παίζει να είναι το μοναδικό νήμα ποτέ που συμφωνώ με χιόνι.
Δεν γίνεται στο θέμα να μπαίνουν κάτι τζόννυ κόκκινα και ξερω γω τι άλλα που δεν πινονται με τιποτα. Είναι δηλαδή σαν να μιλάμε για φαγητά και να έρχεται ο άλλος και να λέει για συσκευασμένα σαντουιτς panini
Δεν γίνεται στο θέμα να μπαίνουν κάτι τζόννυ κόκκινα και ξερω γω τι άλλα που δεν πινονται με τιποτα. Είναι δηλαδή σαν να μιλάμε για φαγητά και να έρχεται ο άλλος και να λέει για συσκευασμένα σαντουιτς panini
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Maspoli έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 14:57 Αν είναι να πιείτε αλκοόλ, πιείτε τουλάχιστον κάνα κονιάκ κι αφήστε τις μαλακίες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όταν πήγαινα στα μπαράκια έπινα Jack. Daniels και αυτό είναι το αγαπημένο μου ουίσκι Στα μπουζούκια έπαιρνα μπουκαλι Dewars για οικονομία. Τώρα μεγάλωσα και έχω περιορίσει αρκετά το ποτό.
Πηγαινε στο CV, εχουν τα παντα. Οι τιμες τους ειναι λογικες.Blackdog έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 12:51
Blackdog,
Ποιος δινει σινγκλ μαλτ σε μπαρ; Ποσο εχει το ποτηρι;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Εως και καποια εποχη, ειχα το χομπυ να ψαχνω και να αγοραζω αυτες τις εκδοσεις. Απο ενα σημειο και μετα, ειχα γεμισει απο διαφορα. Τα χαρισα σε φιλους και ανηψια και τελος!Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:08Τα επετειακά λόγω γιορτών που έχουν ειδική συσκευασία. Τα πίνουν οι άλλοι και εγώ κρατάω τις συσκευασίες που μου αρέσουν.
Τα βάζω στη βιτρίνα μαζί με τα βουτηγμένα ποτήρια από τα κερασμένα σφηνάκια από τα φοιτητικά μου χρόνια. Μόνον τα κερασμένα έπαιρνα.
Και πολυ καλα εκανες!
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:18Και κάτι που ήθελα να πω νωρίτερα... τα αναγραφόμενα έτη είναι για τα μαλτ ό,τι είναι τα αναγραφόμενα megapixels για τις κάμερες. Δεν είναι ενδεικτικά της ποιότητας.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 15 Απαντήσεις