Orion22 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:12
Blackdog, Εξαρτάται το πόσο σου αρέσουν τα peated-"καπνιστά", αφού δεν έχεις δοκιμάσει αλλη φορά, πάρε το lagavulin.
Ειναι αρκετα πιο ήπιο,
φανταζομαι πως ειναι το αλλο αν το λαγκα ειναι πιο ηπιο...
Ειναι καθαρά υποκειμενικό, για αυτό και του το έγραψα ως πιο ασφαλή επιλογή ανάμεσα στα δυο,
Ο μόνος που έχει μυρωδιά από ουίσκι είναι ο χέλλης, οι υπόλοιποι είστε ερασιτέχνες άσχετοι. Αυτά που γράφει ο Volk για φουντούκια και σοκολάτες και πορτοκάλια είναι χωριατιές.
Αν κάποιος θέλει να κάψει ένα 50άρικο ας πάρει αυτό. Το ήπια εχθές και με τρέλανε. Αλάτι, λιπαρότητα και υπέροχο τελείωμα. Ένα συγκλονιστικό ουίσκι.
Το έχω γράψει ήδη στο άλλο, το ® νήμα που είχε ανοίξει ο ερμής, αν και αυτό που είχα ήταν με διαφορετική ετικέτα
είναι πάντως τέλειο για εισαγωγή στα peated
edit αυτό εννοούσα:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 21 Νοέμ 2021, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Uigeadail ή Lagavulin 12άρι. Μετά θα έβαζα το Lagavulin 16αρι και τελευταίο το 18άρι.
Γιατρέ μου, μόνο αυτό μπορώ να πιω:
What is wrong with me?
εδω φτάσαμε να μιλάμε για γιαπωνέζικα ουίσκια των 800 ευρ
κι'εσυ μάνα μου μοστράρεις ουίσκι μπασκλας;
κοπάνατη απ'το νημα καλύτερα
Προφανως αναμεσα μας ειναι ανθρωποι που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα και ανθρωποι που δεν την εχουν. Ανεβαζουμε διαφορα μπουκαλια ωστε να καλυψουμε και τις δυο κατηγοριες.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Εγώ πάντως θέλω να δοκιμάσω Bruichladdich, μόνο και μόνο για να δω αν το hype για τον McEwan είναι δικαιολογήμενο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Who is The 4th man έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:56
πάω πασο,ετοιμαζομαι για υπνο....
Ώπα, είναι καλό αυτό;
Αν η φάση σου είναι δύο ποτήρια Jack Daniels το χρόνο, αυτό μάλλον είναι το ισοδύναμο του να ρίξεις σπρέι πιπεριάς στα μάτια σου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:51
Εγώ πάντως θέλω να δοκιμάσω Bruichladdich, μόνο και μόνο για να δω αν το hype για τον McEwan είναι δικαιολογήμενο.
Τελικα; Αξιζει;
Όταν δοκιμάσω, θα σου πω.
Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:06
Λες να μην το ξέρω;
Θα έπαιζες μπάλα αψεντάκι λοιπόν;